Up in the sky!

Vädret kunde ju ha varit mycket bättre men men utsikten var ändå helt FAB =D
 

Mjukstartade igår mitt arbete med planeringsdag. Efter att ha varit borta i en och en halv vecka kändes våning 18 som en helt ok start ;-)
 
Utsikten var helt otrolig. Man kunde se över hela staden och om vädret varit bättre hade denna bild kunnat vara ÄNNU bättre. Men det spelade inte så stor roll, bara att blicka ut över stan från den här höjden var tillräckligt!
 
Vi avslutade dagen med lekar och middag. Jag var med fram till middagen sen orkade inte mitt stackars öra mer ;-) Då hämtade jag hem Melle som varit hos mormor och busat hela eftermiddagen. Om han var sugen på att åka hem?? Nej...
 
 
Idag var jag tillbaka på jobbet. Kände mig som en nyanställd ;-D Hade glömt lösenord och hela baletten. Så det första jag gjorde var att ringa och få ett nytt.
Lunchade med fina kollegor och slutade sedan några timmar tidigare för att hämta Melle. Idag var det dags för den berömda sprutan som han vägrade att ta på 5 års kontrollen. Men mormor var med och då gick det som en dans. Han skulle tom titta när dom stack honom i armen =)
 
 
Mille piggar sakta på sig. Vi var på jourvc i tisdags kväll och det visade sig att han hade en allvarlig halsfluss. Så det är pencillin i 10 dagar nu. Ni kan ju gissa hur hemsk man känner sig som förälder som inte litar på den där magkänslan som sa att han nog hade en halsfluss. Nästa gång är det jag som kräver ett halstest.
Att man inte vill gapa behöver ju inte bero på att man inte vill göra som läkaren säger utan att man som i Milles fall är så pass svullen att han inte kan gapa stort.
 
 
Nu är det jag som återvänder till den där härliga hockeyn på tvn. Det ser ju ganska ljust ut just nu men allt kan hända i hockey. Så här tar vi inte ut segern i förskott...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback