Lyx!

Det är dåligt med bloggande just nu. Men värmen och solen gör att jag lägger det åt sidan. Hellre vara ute och njuta än att blogga.
 
Veckan har mest bjudit på jobb och att umgås med underbara vänner. Känner att jag trivs så otroligt bra just nu. Allt flyter på och inga större mörka moln på min himmel =)
På jobbet trivs jag mer än någonsin. Fick en riktigt rolig förfrågan i fredag och jag svarade ja direkt. Behövde inte några längre sekunder att tänka. Att ta för mig och lära mig nya saker är något som driver mig. På onsdag ska jag lära mig sjukförsäkrimgen och även börja jobba med det och inte bara olycksfall! En kortvecka på jobbet men den är full trors det =)
 
Denna lyxiga flaska överraskade maken mig med. Fick den förra helgen och är ingen mors dagspresent. Den får jag i sommar på semestern ;-)
 
Nu ligger vi här i soffan allihop med mätta magar. Var firande av syster och mamma idag. Syster fyllde jämt förra veckan och mamma måste man ju bara fira ;-) Speciellt jag som har en sådan underbar mamma ♥
 
Det bjöds på smörgåstårta och tur som jag har fick en bit följa med hem. Så imorgon blir det finmatlåda på jobbet. Som tur är blir det även en promenad så jag inte hamnar i matkoma =)
 
 
Dags att ladda upp för en ny vecka men ingen måndagsångest här inte!
KRAM på er bloggisar!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback