Säng, naglar och en 4-åring!

God kväll!
 
Hektiska dagar jag lägger bakom mig.
Igår var det nagelfix hos Emma. Med andan i halsen kom jag dit och blev bortskämd. Så nu är tassarna redo för sol och värme ;-)
 
Rosa och glitter. Mycket mer jag kan det nog inte bli ;-)
 
När jag kom hem blev det firande av älskade lilla Mille. Tänka sig att han redan funnits hos oss i 4 år! Jag kan knappt fatta det!
Visst att vi bråkar och han driver mig till vansinne men aldrig att jag skulle vilja leva livet utan honom. Mitt liv består av fyra pusselbitar och tre av dom är min familj!
Blev tacofiesta till middag. Önskad av födelsedagsbarnet och till kaffet blev det tårta =D Var mätta barn och mamma som somnade på kvällen ;-) Mindre kul för pappa och Mr Mikie som var här och firade Mille.
 
Älskade tokfrans. Nu är du hela 4 år!! Stoppa tiden..
 
Idag var det övertid på jobbet. Hade gärna varit kvar längre men eftersom jag är helsnurrig i huvudet denna vecka hade jag missat att sängshoppande stod på schemat. Så efter en timme blev jag hämtad av maken och Lööke. Sen for vi till Ikea och testade sängar. Eller jag testade medan Lööke och personalen nog idiotförklarade mig. Men det bjuder jag på ;-D
Under tiden som vi handlade säng var mamma här och kollade grabbarna. Ren njutning att komma hem med en ny säng när barnen är mätta och sitter som två ljus i soffan. Händer sällan när vi är hemma ;-)
 
Så nu ligger jag här i vår nya sköna säng. Vi valde olika madrasser, en lite mjukare till mig. Och sängen är betydligt mycket högre än den förra och jag får erkänna att jag är lite rädd att ramla ur. Inte för att det brukar hända men nog kommer det allt att göra det nu ;-)
 
Dags att natta kuden snart. Imorgon är det en ny arbetsdag men den sista för veckan. Är taggad till tänderna för imorgon är dagen då jag överträffar mig själv. Håll tummarna för det!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback