Härliga dagar!

God kväll!
Har precis nattat Melle, tyvärr har han inte helt somnat in. Men jag får gå in om en stund igen, som tur är gråter han inte. Tvärtom han ligger därinne och skrattar =) Älsklingen jobbar sent idag, så vi har varit själva ikväll.
Då passade vi på och åka och handla ihop med mormor. Kul att göra det ihop med någon. Tyvärr bjuder inte lillkillen på så mycket konversationer än ;-)

Tidigare idag var jag och Sofie ute och gick en sväng. Och sådan tur vi hade, vi undkom inte regnet. Vi hade knappt hunnit börja gå, då vi 20 meter framför oss såg hur regnet öste ner. Så vi fick söka skydd under en stor buske för att inte bli helt sjöblöta. När det lättade lite sprang vi vidare till en tunnel. Började bli lite jobbigt att stå ihopkrupna under busken.
Efter en liten stund i tunneln slutade det och vi fortsatte vår lilla promenad. Vi tänkte gå och köpa lite fikabröd när det yttligare började regna. Så då blev det att springa hem till Sofie. Och tur hade vi för sen öppnade sig himmlen totalt. Och följande 2 timmar åskade och regnade det som attan. Undra om det kommit så mycket regn sammanlagt på hela sommaren??!!


Vilken tur vi har darling =) Är aldrig mer än ett telefonsamtal bort! Har verkligen njutit av sitt sällskap dom senaste dagarna. Skönt att vi har ett år framöver av ledighet ihop, så mycket skoj vi kan hitta på ;-)

Men vi hade det mysigt. Vi pratade och myste med våra barn. Alfons och Melle lekte tittut och var så söta. Och härligt att se hur mysig Alfons är mot sin lillasyster. Syskonkärlek är underbar att se!
Så tack för två härliga dagar gumman. Vi får hoppas att vädergudarna är med oss snart, så vi verkligen kan ge oss ut på powewalk =)
Nu får vi sitta här i våra soffor med sovande barn och vänta på våra kära män. Hoppas att dom kommer hem snart!? ;-)

Börjar att bli dags att förbereda lite mat till älsklingen kommer hem. Och försöka att få lillkillen att sova, innan  han blir jätte trött och ledsen.
Önskar er en härlig kväll alla läsare!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback