Vintertid

Då kan kyla och snö komma, vi är redo ;)

Idag har vi bytt till vinterdäck. Känns som det kan vara tid för det ;) Är så smidigt att lämna in bilen och 15 min senare åka hem. Rena fina däck som redan är fyllda med rätt mängd luft. Lätt värt varenda krona!

Stannade till på IKEA innan däckbytet. Tvungen att fylla på med ljus ;) Hittade några julsaker, bla ljuspuckar till Milles rum. Han har en nattlampa men den är vid dörren in till hans rum. Så vid hans säng är det lite mörkt. Men nu är det problemet löst :)



Börjar faktiskt att få lite längtan till vintern nu. Lyssna på julmusik och pynta hela hemmet. Älskar verkligen den hemtrevliga känslan man får :)
Ikväll smygstartar vi lite med glögg. Gjorde egentligen det igår på jobbet då vi smakade av första julgodiset som nu är uppe i butiken. Kom och köp ;)

Nu blir det mys med barnen innan dom somnar!

Feel better soon

 
Blev som jag befarade - hela familjen är sjuk! Snoriga näsor, ömmande halsar och trötthet. Är än så länge bara jag som inte blivit sämre. Alltid något =)
 
Får bli hemma idag och ta hand om framförallt en kille med en ond hals. Melle vaknade igår kväll och klagade över att halsen värkte. Imorse lät det som han svalt en golfboll. Det enda som glädjer just nu är att ingen har feber! Så förhoppningvis blir det inte värre!?
Hade räknat med att Mille skulle bli sjuk pga att han ätit pencillin mot öroninflamationen. Men brorsan hann före, Mille är fortranade bara snorig och hostig ;-) Hoppas att lite kurering hemma hjälper till att hålla det värsta borta!? Håller tummarna för att maken inte blir sämre heller. Just nu är det lite jobbigt då hans socker åker berg & dalbana. Första gången han blir riktigt sjuk sen han fick diabetes.
 
Får nu se hur länge jag klarar mig undan alla sjukdomar. Har ju haft en hostande och snörvlande Mille brevid mig i sängen under en veckas tid ;-)
Det är tur att kärleken till familjen är stark. Den gör att man orkar trots all brist på sömn =)
 
KRAM på er denna tisdag!
 

Monday

Sitter och väntar på att veckans första middag ska bli klar. Brist på inspo idag, eller nej inte riktigt. Brist på tid är det mer. Tanken var att handla lite på jobbet innan jag skulle gå hem men det blev att åka till dagis istället =)
Fick bli en nödlösning till middag, pommes och nuggets. Fy så trist det känns men just idag fick det bli så. Ska hinna med att handla upp skåpen innan jobbet imorgon ;-)
 
Just nu känns det som om resten av familjen håller på att bli sjuka. Halsen värker på maken, Melle och jag är snoriga. Jag håller självklart tummarna för att det inte blir mycket mer än så här! Till helgen är vi lediga och då har vi ingen lust att ligga nerbäddade =)
 
Nej nu blir det att äta och sedan ska jag försöka att blogga lite mer =)
 

Turn back time

Då blev helt plötsligt morgonen ljusare. Tyvärr blir ju kvällen mörkare mycket tidigare. Men jag tycker att det någonstans är lite mysigt. Kanske pga att man får tända så mycket ljus ;)

Min helg på jobbet tickar på. Snart är den över och jag laddar för fem nya dagar :) Det är bara att kämpa på, snart är det fredag igen. Vi går ju även in i november vilket gör att advent snart är här :)

Ska nu ta och trolla fram lite energi efter min lunch. Köra dom sista timmarna och sedan gå hem och pussa på mina grabbar!


En fredagförmiddag!

En vacker höstfredag, tyvärr lite för blåsig!
 
Känner mig pigg, började redan igår. Hade räknat med att vara riktigt sliten efter dom senaste nätterna. Men jag känner mig piggare än på länge =D Inatt fick vi tom sova bra! Morgonen bjöd på lite sovmorgon också. Gick upp strax innan 08 och Mille sov till strax innan 8.30. Känns som vi tar igen den förlorade sömnen =)
 
Denna dag har vi varit på tippen och slängt en massa skräp. Försöker att städa och rensa ur med jämna mellanrum. Efter det var vi på kemtvätten och hämtade lite kläder. När vi ändå var i krokarna svängde vi förbi mormor för lite kaffe. Grabbarna blev så glada över det =)
 
Nu har vi ätit lunch och jag surfar runt lite och dricker kaffe. Om en stund kommer pappa hem och då far jag till jobbet. Är så skönt att jag började sent idag så vi slapp att VABa. Nollbyten är kanske inte så skoj men så får det bli ibland =)
Går på min jobbhelg idag. Just nu känns det väldigt segt men det är löning och det brukar betyda mer att göra. Så tiden kommer nog att springa iväg =) Men det är alltid jobbigt innan man kommit igång.
 
Jag hoppas att ni får en underbar helg! Ser ut att bli en fin sådan, massor med sol men låga tempraturer...brrr ;-)
 
 

Vaniljbullar

Det är inte lätt att baka bullar med en sjukling. Mille grät sig igenom hela processen av att göra degen. När den jäste somnade han gott efter lite sång i vår säng.
När det sedan var dags att göra bullar vaknade han. Lovar att han gjorde det så hela kvarteret hörde. Har stressat bakat ut dessa bullar ;)



Smaken var det inget fel på. Smöriga och med en underbar smak av vanilj.
Så nu har jag och Mille mumsat bulle. Dom fick godkänt av herren själv.
Storebror somnade nyss. Låter honom sova så jag och lillebror kan bada under tiden :)


Vilken kombo!!

Bild lånad från H&M.
 
Nyhet hos H&M idag! Ett par ursnygga läderstövlar. Härlig konjaksbrun med snygg stickning upptill. Dom ger en lagom höst/vinter känsla. Tänk att sparka höstlöv med dessa på fötterna =) Tror inte jag är ensam om att vilja göra det!?
 
Priset är 999 vilket är helt ok med tanke på att det är läder. Det som gör att jag inte slår till på en gång är att jag inte kommer ha dom till vardags. Är inte direkt några ultimata lekskor när man har barn ;-) Dom skulle aldrig åka på när jag ska till jobbet. Tror inte att dom matchar arbetsbyxor ;-)
Skulle gärna vilja se dom live. Klämma lite och prova, som plattfot är det inte säkert att dom sitter skönt på foten. Får helt enkelt hoppas på att butiken i stan får in dom. Har ju närmare 200 kr i bonus att handla för =D Då blir dom ju lite billigare...
 
*****************************************************************************
 
Mille har sovit något bättre inatt. Han har fått en hemsk rosslig hosta. Så inatt var det den som gjorde att han vaknade. Så det här blir en dag med mycket kaffe =)
 
Nu ska jag ta tag i lite tvätt och sedan blir det nog bullbak. Perfekt när man måste spendera en dag inne =)
 
KRAM på er!
 

Öroninflammation

Japp, det var en dubbelsidig sådan också. Jag ska aldrig mer påpeka hur länge barnen varit friska ;) När man väl gör det så insjuknar dom med dunder och brak!

Är verkligen sådan skillnad på Mille dag och kvällstid. Han är pigg och god fram till 18. Sen blir ögonen hängiga och febern kommer krypande.
Även denna kväll har bjudit på lite tårar. Så fort han somnat så kommer även den hemska hostan. När den väl gör det så vaknar han.
Nu har han fått lite alvedon och vi hoppas på lite mer sömn inatt. Men tyvärr tror jag inte det :) Tur att jag är ledig imorgon ;)

Nu ska jag återgå till hockeyn. Efter det smiter jag in till sängen och slappar framför Tv:n. Tror tyvärr jag lär somna rätt snabbt ;)

God kväll och sov sött :)


Bågar - silver

Som utlovat kommer nu par nr 2 av nya bågarna. Den här blev till slut silver. Var nära på att välja den med en guldbåge. Men den försvann lite i ansiktet.



Gillar bågen för att den syns men inte för mycket. Även den här har jag en tanke bakom ;) Lovar att ni ska få se senare.

Nu ska jag plocka lite här hemma. Grabbarna borde vara på ingång snart...

Full fart

Då var onsdagens pass över och imorgon är jag ledig. Tycker att veckan knappt börjat :)
Nu ska jag styra kosan mot stan. Har tid på Storken men bara för att förnya recept ;) När jag kommer hem blir att att pussa lite extra på min skrutt som är sjuk :(
Natten var hemsk för Mille, så idag är pappa hemma. Dom har även tid snart på vc. Vi misstänker öroninflammation, då han inte vill ligga ner :(
Mina prinsar igår hos tandläkaren. Melle var så duktig och gapade stort. Fina tänder hade han med. När vi gick fick båda varsin tandborste :)
Nu är det dags att åka från jobbet. Bloggar mer ikväll :)

Ändrade planer

Sjukdom smukdom! Här hemma verkade allt försvinna med den lilla napen som Mille tog. Visst att han är lite färglös men energin är det inget fel på ;-)
Han har ätit och druckit bra till lunch. Blev fyra skivor med rå falukorv innan maten. Ja vad ska man säga - ät!?
 
Är glad att jag inte hann med att avboka tandläkaren. Så som det är just nu här hemma så kan vi gå bort. Mille får sitta i vagnen, så det är inga problem. Finns ju ingen anledning att strunta i det när Mille verkar så pass pigg. Och då blir även storebror glad =)
 
Hade hoppats på att få vila ögonen en liten stund efter maten. Tyvärr är ingen av barnen sugna på att ta det lugnt framför någon film =) Dom vill leka istället. Får nog acceptera och ta mig en kopp kaffe. Vad har jag för val??!! ;-)
 
KRAM på er!
 

Liten sjukling!

 
Trött, sjuklingt trött idag! Inatt har vi knappt sovit något då Mille varit ledsen och sovit oroligt. Varför vet vi inte riktigt men imorse klagade han över ont i magen.
För en stund sedan somnade han och sov i ca 30 min. Innan var han blek men nu när han vaknade har färgen återvänt och han är liiite piggare. Hoppas att han inte blir jättesjuk utan snart är tillbaka till sitt pigga jag.
 
Som tur är jobbar jag extra idag men det är inte förän 15.30. Så vi slipper att VABa idag, blir ett nollbyte här hemma =) Det som är trist är att Melles tandläkarbesök blir inställt. Vi har pratat om det här hemma och han har sett fram emot det. Även om han inte vet exakt vad det innebär så tyckte han att det skulle bli skoj. Första besöket och allt men men vissa saker kan man inte styra över!
 
Jag hinkar kaffe just nu och tvättar. Gäller att hålla igång för annars lär jag nog somna ;-) Får se om vi drar igång lite bullbak, bara för att sysselsätta oss. Planen hade varit utelek på förmiddagen men nu när Mille blev sjuk står vi över. Han är inte i form för att orka med att leka ute. Sammanbrotten kommer med jämna mellanrum ;-)
 
Önskar er en fin tisdag!
 

Happy Monday

 
Måndag igen och jag känner att det här kommer bli en bra vecka =D Visst är det härligt när man får en sådan känsla!
 
Vi ska snart åka till dagis. Stänger denna måndag men jag tycker det ska bli skoj. Ibland kan den känslan vara svår att få just på en mådag. Men idag är jag taggad!! Kommer ha en del på min to do lista men jag får göra mitt bästa för att beta av den. Det är skoj att jobba när man får pressa sig själv lite extra. Kan dock vara svårt om man inte har den taggande känslan.
 
Dags att förbereda alla väskor och kläder.
KRAM på er!
 

Jag höll mitt löfte!

I våras städade jag ur garderoberna. Slängde massor men valde även att ge vissa plagg chansen över sommaren. Om dom blev använda fick dom vara kvar, annars blir det kast nästa gång!
 
Tog tag i rensning av ALLA garderober efter hemkomsten från Christians mormor och morfar. Frisk luft säger dom ger energi och det måste jag fått ;-) Tog först tag i Milles garderob. Blev en del kast men även lite som ska säljas.
I Melles garderob gick en del över till lillebror. Lite blev att kasta och några saker att sälja. Tanken är att lägga ut klädpaket på Tradera nästa vecka.

När det kom till mina kläder åkte det en del i soporna. Klädinsamlingarna kommer få en hel del fina kläder. Vissa är knappt använda. Gjorde valet att inte sälja något av mitt. Får knappt något och orka ta kort på hälften av alla saker. Så knapert har vi det inte ;-)
Efter det här ska jag sätta mig och göra lite klädlistor. Vad som behövs köpas, kanske mest för grabbarna ;-) Men även jag skulle behöva lite mer struktur. Man behöver faktiskt inte ha 10 olika svarta koftor ;-)
En sak som både jag och min man behöver är nya jeans. Får ta oss en sväng snart kolla utbudet. Jag behöver inte några dyra märkesjeans. Tycker faktiskt att Lindex har ett bra och prisvärt utbud. Och nu med alla rabatter så kanske jag skulle slå till!? =)
 
Barnen har inte somnat än. Även där den friska luften ;-) Mille är dock nära att ge upp snart. Han har hållt igång både på simmet och när vi var ute =) Men det är precis så det ska vara!
 
Avslutar denna vecka med att tycka att jag är rätt nöjd över den. Helgens stora mål var att städa ur och det lyckades jag med =) Ger mig själv en klapp på axeln. Men även alla andra små projekt som blev klara är jag också glad över!
 
GOD KVÄLL!!
 

På landet

Söndagen spenderar vi ute på landet. Vi åkte direkt efter simmet och har nu både ätit korv med bröd och fikat :)
Barnen har så skoj och rullar stock. Dom passar på att röja 110 % :) Tror dom somnar ovaggade ikväll.



Om en stund far vi hemmåt för att förbereda den nya veckan. En vecka med mycket skoj på agendan :)

Kram!

Zipper

I veckan fick jag hem denna nya stickade tröja. Föll direkt för den när jag såg dragkedjorna på sidan.
Har invigt den idag, mycket varm och god. På eftermiddagen var vi iväg en liten sväng och då hade jag bara min nya väst till. Funkade utan att frysa :)
Här hemma är det hockey på tvn. Och vid sidan om det två gnälliga barn ;) Är det helg så är det...

Par nr 1 - tiger

Först ut idag bland mina nya bågar är dessa. Älskar dom!
Finns en plan bakom valet av färg på bågarna. Tror ni kan räkna ut den ;)
Dom här såg jag på en av dom anställda. Blev helt såld :) Ofta brukar inte bågar som man tycker är snygga på andra passa. Tycker dock att dom här blev snygga på :) Fick även godkänt av resten av familjen!
Nästa par kommer lite senare ;)
Nu ska vi hem och lägga in en ny matta i hallen. På återseende!

Gissa vad?!

På väg hem från stan. Ser ni vad jag hämtat hem??!! :) Blev tvingad av maken att hämta dom ;)
Har hämtat sushin till oss vuxna. Grabbarna ville ha hamburgare. Tyvärr tar det som vanligt tid :/
Min tur nu...

Bland mjuka kuddar & täcken

Dagen är över, nu väntar lite sömn :) Imorgon är det öppning som gäller. Sen tar jag helg :D
Har nu bäddat ner mig efter en lång & varm dusch. Älskar verkligen att bada och duscha kokhett. Vet inte varför men gött är det ;)
Ska nu återgå till Masterchef sen är det sömn som gäller. Klockan ringer vid 06 första gången. Hela familjen ska vara påklädda och utanför dörren 7.10. Och ingen får slarva med frukosten ;)
Godnatt på er!

När kaffet är ens bästa vän

Morgonen började dåligt. Det sista jag vill höra när jag vaknar är gnäll. Mina barn får vara ledsna, det är inte det jag menar. Nu snackar vi gnäll, i den värsta graden. "Jag vill ha....NU!!" Det gör mig inte till en bra mamma. Huvudvärken infann sig på ca 5 min och jag var inte på humör. Tur att vi sov som stockar hela natten och att klockan var 6.30 ;-)
 
När vi väl kommit upp och fått lite frukost i magarna var stämningen bättre =) När jag sedan intagit kaffet försvann huvudvärken och jag var människa igen =) Tänk vad lite dryck och mat i magen kan göra!
 
Så nu har jag beställt ny overall till Mille och en ny vinterjacka till Melle. Det blev rött till båda. En fin färg som passar dom. Hade först tänkt mig en turkos Didrikssons till Mille men efter att jag såg ett test i tidningen valde jag Kaxs. Minuset med den turkosa var att den inte andades bra. Kaxs får alltid toppbetyg och vi har bara haft deras overaller. Vi har aldrig varit missnöjda. Barnen är torra och varma, overallerna håller och blir inte slitna.
Däremot ska vi nog införskaffa nya mössor till dom i år. Får nog bli ett besök till vår naturbutik. Behöver ju även köpa kängor till Mille. Slår alla flugor i samma smäll ;-)
 
Dags att vika tvätt och trösta en ledsen storebror. Mille är inte alltid lätt att ha som lillebror ;-)
Bloggar mer ikväll när jag landat efter kvällens jobb!
 

En bra känsla

Glädjen har börjat att hitta tillbaka. Jag tror att jag som många andra höstdeppat lite. Inte konstigt med tanke på att hösten redan började i juli. Deppigt att tänka så??? Nja inte riktigt, nu är jag snart på topp igen :)
Denna morgon bjuder på sol och en kopp kaffe. Barnen är lediga idag men det är inte vi vuxna ;) Jag stänger och mannen slutar runt 15. Så bästa mamma hoppar in och passar barnen några timmar. Hörde inte grabbarna klaga ;)
Ska fortsätta att njuta av denna morgon :) Ha en trevlig dag!

I ♥ shopping

Blev mycket handlat under resan. Kan nog inte visa allt men lite delar jag med mig av :)Grabbarnas saker struntar jag i. Blev leksaker i form av bilar och båtar. Men även varsin ny one pice :) Har dock valt att visa er dom sötaste vantarna jag hittade till Mille.
Söta vantar som ser ut som igelkottar. Hittade dom på en marknad när vi var på väg tillbaka till båten :) Två nya blusar varav den i orange var i 100 % siden. Men med 30% på båda blev det lite billigare ;) Invigde den redan på kvällen tillbaka till Sthlm. Reafynd från tax freen. För under 300 kr fick jag en ny parfym och body scrub :) En ny väska blev det också. Passade perfekt att ha på båten. Lite inredning hann vi med att köpa också. Maken kom på en fin idé hur vi ska göra. Blev förälskad direkt :)Nu har ni sett lite av det vi kom hem med. Ska göra lite lunch snart innan jag ska till jobbet. När jag kommer hem får jag höra hur första riktiga dagen på mannens nya jobb gick :D

Red lips

Första kvällen på båten invigde jag min nya klänning från Cubus. Till det slog jag till på röda läppar. Är verkligen inte något jag brukar ha. Förstår inte varför för jag gillade det. Kommer nog inte bli sista gången i år ;)Måndag igen och jag stänger idag. Det betyder att jag och grabbarna har lite mys. Vi har läst böcker och busat. Kvällen igår avslutades med lite sura miner men det tar vi igen idag :)Omen stund åker vi till dagis men lovar att bilder på helgens shopping kommer innan lunch ;)Ha en skön start på veckan!

Välkommen hem!

Skönt att ha kommit hem och redan fixat med allt. Packat upp och lagt i tvätt. Hängt upp nya plagg, sorterat ut alla småsaker. Bäddat rent i sängen och kört igång en maskin. Vi kan med andra ord ta kväll nu :)Kom hem ganska skapligt från vår trevliga kryssning. Har haft en superroligt helg med familj och släkt. Skrattat, ätit och druckit gott. Hunnit med att shoppa, både i taxfree och i Helsingfors. Lite av det vi kom hem med får ni se senare :)Milton blev superglad när vi klev innanför dörren. Kramar och skratt och självklart lite presenter ;) Dom nya båtarna invigs i detta nu.När mormor och morfar åkt hem valde Mille att ta en nap. Han valde dock att somna sovande mot soffbordet. Känns som det är fler som haft en hård helg ;)Ska nu plocka ur lite disk och sedan ska jag visa er lite att av det vi köpte :)

Nu är vi på väg!

Sitter nu på bussen. Om några timmar är vi på båten.Lugnet har infunnit sig och jag har börjat att njuta. Kommer självklart sakna mina grabbar någon enormt men dom kommer ha det bra. Dom får ju också lite "semester" :)Mormor och moster dök upp innan vi åkte och grabbarna blev helt till sig. Imorgon sluter morfar upp efter lite jobb :)Tanken är att jag ska hinna med att blogga lite :) Får se hur.mycket det blir.Skänker lite extra styrka till A idag. Kommer tänka på dig hela dagen ♥Ha en FAB fredag!

Trööööt

Då var torsdagen här och vi tar redan nu helg :D Imorgon har vi tagit semester och då menar jag SEMESTER! Vi har blivit bjudna på en Helsingforskryssning av Christians morfar. Han fyller 80, så barn och barnbarn med respektive får följa med. Våra två små blir kvar hemma med mormor och morfar. Det gillar dom lite mer ;)Ljuger inte när jag säger att det ska bli skönt att komma iväg utan barn. Tro mig när jag säger att jag älskar dom mer än livet men ibland måste man få lite tid att återhämta sig. Den senaste tiden har varit intensiv och att få vila upp sig och få ny kraft är vad vi behöver. Att ladda upp batterierna och få bara våra. Komma bort från alla måsten. Det behöver man som förälder. Jag säger det utan att skämmas!Barnen har redan ätit mat och ser nu på film. Vi vuxna ska snart äta och sedan se hockey. Efter det blir det lite packning inför morgondagen.Bästa Maria var här för en stund sedan och friserade alla grabbar. Jag får snällt vänta till nästa vecka. Då är det bye bye till sommarutväxt ;)

Innan middagen:

Det är inte ofta man får Mellebus fångad på bild men idag gick det. Fick tom en puss ;-)

Här hemma har vi lite eftermiddagschill. Både dagis och jobb är avklarade och snart är det dags för middag. Vi lät barnen bestämma och då blev det falukorv och potatismos =) Så idag lär dom små äta så magarna står åt alla håll ;-)
 
Jag funderar på att ge mig ut på en löptur senare ikväll. Känner att kroppen kräver det. Magen är betydligt mycket mer i balans när jag kommer ut. Får ju se att jag startade upp förra veckan med löpningen igen ;-) Allt handlar om hur man tänker och jag tänker ge min kropp 15 min!
 
 

Frusen

Brr så kallt det är. Hösten kryper nu in och jag har inte riktigt vant mig än. Får helt enkelt höja elementen och köra på tända ljus 24/7 =)
 
Har nu krupit upp i soffan. En stor tjock tröja för att slippa bli iskall. Kanske borde göra någon hushållssyssla så jag får upp lite värme?! Nej det tar vi någon annan dag. Har ju faktiskt ett pass på jobbet som väntar ;-)
Har börjat att fixa med lunchen. Passar på att äta innan jobbet. Värsta är att komma till jobbet och bli hungrig efter en timme. Nu hinner jag i lugn och ro äta min lax innan det är dags att stänga butiken ;-)
 
Känner att den här dagen kommer bli en bra dag. Den har redan börjat på bästa möjliga sätt och jag kan inte låta bli att vara nyfiken. Jag vill ju veta och ville veta för en timme sedan ;-) Men med tiden lär jag väl få se...
 
Ska försöka blogga mer ikväll när jag landat lite efter jobbdagen. Tills dess får ni ha en mysig höstdag!
 

Hos oss:

Det är måndag och det är eftermiddag. Vi har kommit hem från jobb och dagis. Tror alla är lite extra slut i huvudet pga att början på veckan alltid är lite seg ;-) Men nu är den gjord!
Veckan som ligger framför oss är riktgt lovely. Den är lite kortare och vi tar helg redan på torsdag =D Men den är så mycket som händer och jag ser nog fram emot det mesta ;-)
 
Snart ska jag ta mig upp ur soffan och börja steka pannkakor. Efter middagen är det jag och grabbarna som tar ett bad. Ett varmt lekande bad ;-)
 

V Ä N N E R

 
Vår eftermiddag bjöd på riktigt trevligt besök av vänner. Fam Lööke dök upp men även fina nyblivna bruden Ramona =D Tanken var även att hennes make skulle varit med men han fick lite förhinder.
Är verkligen så skoj att vi har flera vänner som vi kan umgås ihop med. Är tyvärr inte många par som vi umgås tajt med. Men här har vi två av våra närmaste och det är underbart att vi alla kan dela våra små livsöden ihop ;-)
 
Min vänkrets är liten men unik. Jag tror inte på att ha hundra vänner, nej tio räcker gott åt mig. Det är kvaliten och inte kvantiten som räknas! Är något jag insett på äldre dagar, när jag var ung tänkte jag nog i andra banor.
Nu delar jag glädje och sorg med dom som jag känner mig trygg och säker med. Där ingen dömer mig utan alltid finns där med ett skratt eller en axel att trösta sig mot.
 
Jag tror att mina närmste vänner vet vilka dom är. Till er vill jag säga Älskar er!!
 
Nu tar jag kväll. Imorgon drar en ny vecka igång, mycket skoj som väntar. Vissa saker ger mer fjärilar i magen ;-)
Ha en skön avsluting på denna fina höstdag =)
 

Kossan Mu

Mille vilar upp sig lite innan det är dags att bada. Han fick en ko förra veckan när grabbarna var på Busfabriken. Den har han döpt till Mu :) Denna kära ko är med nästan överallt. När han ska sova ligger den i sängen. När ha ser på tv sitter i soffan. Söta bästa vänner :)

Slow start!

 
Söndagsmorgon och vi tar det lugnt i soffan. Pappa får lite sovmorgon idag. Fast jag klagar inte, fick sova till 7.30 =) Det är sovmorgon för mig!
 
Våra planer idag är som vanligt att bada med Mille. Idag är det min tur och jag ser fram emot det. Så kul att köra järnet i bassänge i 30 min. Att sedan Mille är överlycklig är bara härligt att se =)
 
Ska snart ta och duka fram lite frukost. Nu är det inte bara Melle som är hungrig ;-) Kaffetarmen skriker lite också...
Trevlig söndag på er bloggisar!
 

Aagot sandal

 
Tycker det är helt underbart att även Gina tricot hakat på trenden med att börja sälja skor. Det gör hela shoppandet av outfit enklare. Ta bara som när man provar en snygg klänning. Är ju inte jämt som man har ett par high heels på sig ;-) Nu blir det att man shoppar hela sin outfit på en gång, allt från klänning till skor.
 
Dessa sandaler var en favorit. Snygga och perfekta till både sommar och höst. Nu skulle dom funka fint med en strumbyxa i. Kanske ska gå och klämma lite på dom innan helgen!? Vill gärna känna på kvaliten. Även om det inte är äkta skinn får dom inte kännas för plastiga. Någon som vet hur skorna är??

Skulle även vilja titta på dom andra modellerna. Fanns två par boots som jag tyckte var riktigt snygga. Får som sagt se om jag hinner ner något på stan nästa vecka...
 

Vintersmak

Sist vi var och handlade hittade jag Lokas nya smak. Först tyckte jag att det lät hemskt men så kan man inte heller säga. Måste ju smaka först ;-)
 
 
Deras vintersmak är med äpple och kanel. Jag tänker mig äpplekaka i flytande form. Nej kanske inte exakt ;-) men jag tror den kan vara ganska frisk. Lär nog smaka mer äpple än kanel och just äpple är ganska friskt.
Har inte än öppnat och tagit ett smakprov. Får se om jag gör det under kvällen. Är ärligt talat mer sugen på ett glas vin än smaksatt vatten =)
 
Lovar att återkomma med ett litet betyg =)
 

I den friska höstluften...

Vi gjord lekparken på förmiddagen. Solen sken och det var lä på gården. En perfekt höstlördag =)
Den friska luften gjorde att vi piggnade till och orkade hålla igång. Är så lätt att man annars slöar till sig om man inte far iväg och gör något.
 
Nu har vi fått lite lunch i magarna. Håller stenhårt på att försöka äta en riktig lunch mellan 12-12.30. Det går inte att tumma nu när pappan i familjen måste ha riktig mat =) Men jag kan inte klaga, det är faktiskt skönt att äta på jämna klockslag.
Nu istter vi här i soffan. Mille ska se på Nalle Puh men jag tror han somnar snart ;-) Gör inget för jag ska ner till stan om en stund och kolla synen. Den har ju blivit sämre och med kupongen om gratis synundersökning slog jag till =) Lättast är att göra det på helgen så slipper jag stressa under veckorna. Då har vi fullt upp som det är =)
 
Nej nu är det snart dags att åka. Hämtar mina grabbar efter jag är klar. Vi ska iväg på en liten utflykt ;-) Men jag återkommer senare i eftermiddag. Är ju hockey kl 16 som vi måste se =)
 
Hoppas ni har en solig och fin lördag!
KRAM.
 
 

Oh happy day!

Så var det fredag igen. Helgen är här och med den lite ledighet :) Firade in det med att köpa stora röda rosor till min man. Varför? Jo för det är han värd!
Gårdagen och denna dag har varit helt fantastiska. Så mycket kunder som sprider glädje. Skulle vilja ge dom en stor kram, bara för dom vet hur man piggar upp :-)
Finns så mycket omkring mig nu som jag gläds åt. Kan inte berätta allt här men jag småler inombords hela tiden! Här hemma har vi snart två sovande barn.Jag ska ta en dusch och mysa med min make. Älskar att fira in helgen på det sättet!

Black!

Det är illa när Emma måste komma och besöka mig på jobbet. Inte för att göra mina naglar men för att se till att jag bokar en tid ;-)
Var nog närmare två månader sedan jag fixade dom sist. Nu var dom långa och fula men på två timmar fick jag korta fina klor igen ;-)
Eftersom hösten gör intåg valde jag svart med glitter. Passar inför kommande event. Lite lagom klassiskt men med en twist. Jag är som vanligt nöjd :-)
Nu är min rast snart slut och det är dags att jobba lite. Har ni ätit några kanelbullar idag?? Min fina mamma lämnade precis en påse här :-)

Presentväska

 
I söndags fick jag denna fina sminkväska fylld med godsaker. Det var Nazanin som varit i farten :-) Tänka sig vilken tur att ha någon som jobbar med smink ;-) Och hon kan sina saker, bara att kika in på Hannah Graafs blogg och se när hon blev sminkad av Miss Naz ;-)
Favoriten i väskan var lätt Touche eclat från YSL. Finns inget som slår den. Ett höstfint läppglans i plommonlila. Har inte provat det än men tror det kommer bli snyggt!
Det är sådana här saker som får mig på så bra humör. När man har underbar familj omkring sig ♥
Nu tar jag kväll. Blev en löptur tidigare under kvällen. Orkade springa hela rundan men tiden blev inget vidare, 16 min. Känns i kroppen att man tagit ut sig. Är en skön känsla och nu ska jag möta hösten i löpningen :-)God kväll på er!

Vardagslyx??!!

 
Lyxar till min lunch på jobbet med lite avslutande chokladmousse. Den är helt ok för att vara färdigköpt. Går inte att jämföra med hemmagjord dock ;-)
Ska nu avsluta denna måltid och sedan jobba några timmar innan jag får komma hem till mina grabbar ♥

En regning eftermiddag

 
Sitter och väntar på Melle och pappa. Dom har varit och simmat. Melle var helt till sig idag då han skulle få inviga sina nya simglasögon :-) Ska bli skoj att höra snart hur det gick
.Denna måndag är allt annat än pigg. Regn och blåst, riktigt oktoberväder. Tänka sig att vi redan är där.Tröstade mig med att köpa ett par nya boots. Kände att jag behövde pigga upp mig med det ;-)
Dagen har inte bara inneburit regn utan även huvudvärk :/