Börja samla!


Barnkammarbokens sånger går nu att köpa via Aftonbladet. Perfekt tycker jag då det är så roliga barnsånger med =)

I fredags kunde man köpa första CD från barnkammarböckerna. Jag har alltid tyckt att dom böckerna är så mysiga men det har aldrig blivit av att jag köpt dom. Konstigt men nu glädjer jag mig åt att man för ynka 59 kr kunde köpa första skivan.
Med den första skivan får man den här fina förvaringsboxen. Man vecklar ut den och sen har man fack för alla skivorna =) Mycket smart må jag säga!
Så alla ni med barn, köp och samla på er. Vi har haft jätteskoj och dansat massor med barnen till barnsånger tolkade av bla Björn Skifs och Amy Diamond =)

-----------------------------------------------------------------------------------

Annars har den här dagen bjudit på jobb. Tiden flög fram och helt plötsligt var klockan 14.30 och det var dags att gå hem. Pappan i huset slutade tidigt idag och hade redan hämtat hem barnen från dagis =) Så det blev en fika innan vi for iväg till simmet med Melle. Jag och Mille passade på att uträtta några ärenden under tiden. Hade turen och hitta två par örhängen med ;-)

Mille somnade utan välling idag med och blev tyst så fort jag gav honom Bärgarn (från bilar). Så imorgon blir det nada välling och Bärgarn direkt ;-) Känns som det kommer funka!?
Melle, ja han var så trött efter att ha gått bananas på simmet. Inget ovanligt men han är verkligen som en vilde i vattnet. Och det på ett bra sätt. Han har respekt för vatten men samtidigt blir han inte rädd när han hamnar under vattnet. Ungen gör kanonkulan ner i plurret varje gång =D Så härligt att se!
Kan bara ge alla föräldrar med barn på ca 2 mån, börja på babysim. Man bygger sakta upp en vana och respekt för vattnet. Jag hade aldrig kunnat att få Melle att bli så här på egen hand. Det är helt Evas förtjänst. Alla hennes lektioner har format Melle till den fisk han är idag =)

Ska nu krypa upp i soffan och mysa med min kära. Imorgon börjar jobbar jag ett kort pass. Börjar sent med, så jag och grabbarna har massor med tid ihop =D

Trevlig kväll.
CIAO CIAO!!


Ny trend?!

Enda sen Mille blev sjuk i veckan har han total vägrat välling. Inte en slurk ska han ha. Istället har han blivit ledsen så fort vi lagt honom i sängen. Direkt har han ställt sig upp och gråtit floder. Han skriker för full hals och till slut har vi tagit upp honom. Då har han blivit lugn och sedan somnat i pappas famn.
Från första början vi fick barn har det varit något vi varit lite emot. Visst ska barn få somna i famnen men inte varje kväll. Varför?? Jo för att dom vänjer sig och sedan blir det till en vana och det är BARA så dom ska somna. Jag säger nu inte att alla barn är så här men faktiskt så är det så i dom flesta fall jag känner till. Både bland bekanta och min familjs barn.
Nu verkade Mille ha fått för sig att det är så man ska somna. Så igår fick vi helt enkelt nog och det blev en fight på ca 40 min. Vi gick in i hans rum, lade honom ner och sa god natt. Och så höll vi på och tillslut blev han lugn och somnade.
Ikväll var det samma visa MEN och det är ett stort. Han blev tyst så fort jag stängt dörren till hans rum. Nu ca 20 min senare har han inte sagt ett knyst. Och någon välling har han inte druckit.

Nu börjar jag förstås att fundera på om han inte vill ha någon välling längre?! Han har inte heller vaknat under natten och velat ha någon. För min del spelar det ingen roll. En unge mindre som dricker välling är bara bra. Vår tanke har varit att när Melle fyller tre sakta börja vänja av honom med.
Båda barnen äter så pass bra på kvällarna att jag inte tror dom behöver den där extra välling för att hålla sig mätta. Men vi får helt enkelt se hur det här utvecklar sig. Lite spännande är det allt =)

***************************************************************

Här hemma åker snart godiset fram ;-) Lite lagom skönt att ha kväll så här tidigt, man är inte ritkigt van vid det. Var inte barnen heller eftersom dom vaknade samma tid som vanligt. Idag blev det dock strax innan 6.30. Dom hade nog mer än gärna lagt sig vid 18 men det tyckte vi var lite väl tidigt =)

Dags att stänga datorn för kvällen. Ladda för att burra ner sig i soffan och bara vara. Härlig känsla!
Njut av kvällen bloggisar =)


Korvgrillning

Har spenderat förmiddagen ute i "skogen" med våra fina vänner. Äntligen fick vi ihop en date allihopa =) Är så svårt att matcha in med jobbtider på dagar, kvällar och helger.


Tre sötnosar med äter korv och dricker festis. En mysig höstsöndag =)


I väntan på bra glöd ;-)

Min sötnos Agnes. Så stor du har blivit gumman!

Min lilla Miller iller ;-)

Vi valde att gå upp till den lilla skogen precis där vi bor. På schemat stod det att grilla korv =) Blev även lite fika och skitsnack. Barnen hade så skoj, sprangt runt och upptäckte världen själva. Ingen sprang bort eller blev ledsen. Måste nog vara första gången det händer ;-)
Mille valde att somna i vagnen så han sov sig igenom hela grillningen och fikat. På slutet vaknade han till. Då blev det lite bus med Agnes =) När vi kom in på gården gick grabbarna bananas i vattenpölarna. Helt otroligt hur skoj det kan vara =)

Är som alltid när vi träffas helt underbart roligt. Vi kan prata om allt och då menar jag ALLT ;-) Inga ämnen är tabubelagda och tur är nog det. Är skönt att ha vänner som man kan vara helt naturlig med. Vi är verkligen välsignade när det kommer till det med fina vänner!!
Jag och Mille har nu tagit ett varmt långt bad ihop. En massa bus blev det =) Och resultatet är ett ganska blött badrum. Men det får min man torka upp efter att han har duschat ;-)
När han är klar ska jag hoppa upp på min nya cykel och dra iväg och handla lite. Skönt att kunna strosa runt utan barn i lugn och ro. Ingen som ska ha banan, ingen som ska ta med sig diverse varor som inte behövs. Och ingen som skriker PRINSKORV vid charkdisken ;-)
Ska passa på att köpa en stor påse med godis till kvällen. Då blir det film och mys när barnen somnat. Ett perfekt sätt att kicka igång en ny arbetsvecka =)

Ska bara vänta på att regnet ska sluta falla, sen blir det lite shopping.
Ha en mysig söndag!


En lördags kväll


Bild från tidigare i veckan =)

Ligger utslagen i soffan. Vilken dag det har varit på jobbet! Fullt upp hela eftermiddagen men det är så fantastiskt roligt. Man får verkligen anstränga sig till max för att få det att gå ihop =)
Nu får jag ta igen mig en dag. Ska bli skönt då min näsa börjat att rinna. Har ingen lust att bli sjuk. Inte nu när barnen sakta men säkert börjar bli bättre. Ska kurera mig massor, te och vila står på schemat ;-)

När jag kom hem från jobbet blev det lite mat innan mamma, pappa och mina systrar kom över på kvällsfika. Ena systern är på besök från K-holm och det var trevligt att ses när hon ändå var här. Hade mer än gärna varit ledig idag och varit med dom på stan och spenderat lite pengar ;-) Men det kommer fler tillfällen!

Nu blir det att återgå till Så mycket bättre. Äntligen är det något vettigt att så på tvn även på lördagar. Nu inväntar vi bara På spåret på fredagar. Då kommer helgerna att vara räddade =)
Glöm även inte bort att ställa tillbaka klockan ikväll. En hel timmes mer sömn - hoppas vi på?! Med våra barn vet man aldrig. Hoppas på att dom sover lika bra som idag. Då sussade hela familjen när jag gick till jobbet strax innan 7.30 =)

Trevlig kväll!
KRAMAR!!


6 dollar milkshake

Febern kom aldrig riktigt tillbaka på Mille och han har varit pigg hela dagen. Yippie för det =) Så när älsklingen slippt sig på eftermiddagen möttes vi upp för en bit mat =)

Vi styrde mot Allstars, lite american fast food till bra pris. Blev stor flötig hamburgare och  stans godaste milkshake. Melle lade beslag på min så det blev att beställa in två nya. Den lilla herren satte nämligen i sig den på nolltid =)
Mille var lite trist och somnade strax innan vi anlände. Men han sov så gott i vagnen. Så vi valde att äta i lugn och ro. Tro det eller ej men ca en timme senare fick vi väcka honom. Då åt han lite pommes och drack äpplejucie.
Hans matvägran börjar sakta att gå över men välling är fortfarande totaldissad. Lite jobbigt med tanke på att det tillhör kvällsrutinen. Han får den i sin säng, dricker upp och sedan somnar han. Nu är det mycket svårare att somna om inte pappa finns nära. Är bara att sova i vagnen som funkar om han inte är det ;-)


En nyklippt pappa får en klapp av Melle. Där ser ni också den mumsiga shaken ;-)

BusMelle =)

Sedan får pappa en förlåt puss!

Dagens osminkade mamma med en ätande Mille. Nej han är inte sur, bara minen han fick till när han åt ;-)

Här laddar jag nu batterierna i soffan för en jobbdag. Barnen sover och mannen ska spela tvspel. Det är en fredagskväll det ;-) För mig är det avkopplande och påminner mig om tiden innan vi hade barn. Då var det gamenights nästan varje kväll. Nu hinner inte grabbarna att spela lika mycket.

Önskar er en fin start på helgen!
KRAMAR!


When its good..

Barnen leker lugnt och fint på Melles rum. Just nu byggs det tågbana =) Båda grabbarna älskar verkligen att leka med tågen och till julklapp blir det att köpa ännu fler tåg och ännu mer tågbana =) Så vid idetorka vet ni nu vad som kan ligga i deras klappar!

Mille hade feber och sov riktigt illa hela dagen igår. Han var ingen höjdare =( Maten har han bara petat i och någon välling vill han inte ha. Tur i allafall att han dricker bra men jag skulle gärna se att han åt lite med. Han ville inte ha någon frukost så jag håller tummarna för att han äter lite till lunch.
Just nu är han på ganska bra humör, det finns energi. Men det var likadant igår på morgonen. Inte kunde man tro att han varit glödhet under natten. Han sprang runt och lekte men efter en stund blev han matt, varm och ville bara mysa med pappa. Väntar på att det snart ska kicka in idag med =) Om det inte gör det så kommer jag inte att gnälla. Gör mig inget om febern vänder och börjar gå ner!

Igår var grabbarnas faster och sambo här. Dom fikade och busade massor. Tyvärr var jag på jobbet men det bestämdes att vi skulle komma över på en fika snart =) Mysigt med lite besök i veckan. Ofta blir det på helger men då är det ofta så mycket annat man måste göra. Nu har vi även turen att bo nära varandra. En liten promenad på ca 20 min =)

Ska nu ta mig en kopp kaffe. Går åt ett par sådana nu när man inte sover så mycket på nätterna ;-)
Ha en skön start på helgen! Hoppas den bjuder på något skoj =)

KRAMAR!


Sjukcirkusen fortsätter


I tisdags när vi matade ankorna =)

Två barn med feber, en med snora och hosta. Mille var riktigt snorig och hade hosta igår. Så han fick vara hemma från dagis. Var inget fel på energin så tanken var att han skulle få gå till dagis idag. Tyvärr vaknade det lilla trollet med hög feber inatt =( Så det får bli att vara hemma både idag och imorgon.

Lider med barnen när dom mår så här. Tar gärna allt det onda, bara grabbarna får vara friska. Är lite extra tråkigt idag med eftersom det är läskigt party på dagis. Alla barn får vara lite utklädda och så är det dans och fest. Jag tror dock att det är jag som lider mer av det än dom. Ingen av dom förstår att det var fest just idag. Är lite av en fest varje gång dom är där =) Får trösta mig med att det kommer fler festtillfällen. Snart är det ju jul, då kommer det nog bli någon form av firande =)

Blir mannen i huset som får vara hemma och VABa idag. Jag stänger och börjar inte förän lunch. Så istället för att försöka fixa och trixa till det så gör vi det enkelt för oss. Hur vi ska lösa morgondagen är inte helt bestämt än. Jag har monsterpass 7.15-18.30 och pappan i huset måste jobba. Får kanske bli så att vi ringer in förstärkning ;-)

Nu är helgen snart här. Bara en liten liten bit kvar =)
Ha en bra dag bloggisar!


Lyssna & njut!



Hörde precis dessa tjejer på Nyhetsmorgon. Så himla duktiga och så härliga att lyssna på! Hoppas verkligen att dom utvecklar detta till en skiva. Jag köper den direkt =)


Resultatet



Ett nytt sött och nätt skåp har flyttat in. Är inte bara jag som är nöjd, älsklingen är MINST lika nöjd. Fick så mycket beröm av honom för att jag hittade det här =) Ofta så säger han bara att jag ska köpa. Visst det är skoj, jag får inreda till nästan 100 % så som jag vill ha det. Men ibland är det skoj att köpa saker som vi båda faller för.
Nu har vi turen att båda har samma smak och tycke när det gäller inredning. Men jag tycker det är skoj när även min kära man får vara med och välja. Han har också en åsikt i det här hemmet ;-)

Nu ska det mysas i soffan. Imorgon väntar det jobb igen. Några intensiva dagar framför mig men på söndag tar hela familjen en mysdag. Det ser jag fram emot =)

KRAM.


Montering pågår!

Här hemma monterar min make nu vitrinskåp =D Jag fann ett av en slump i helgen på IKEA. Är egentligen en bokhylla men det går att montera på vitrindörrar - som gjort för mig. Ett stort plus även för att det är en låda längst ner. Bra för att förvara dukar, servetter, servettringar mm. Sådant som jag annars inte har ett perfekt ställe för ;-)

Jag bloggar mer senare när jag plockat upp mina tre lådor med glas och annat som (förhoppningsvis) får plats =) Det viktigaste är glasen. Lite tråkigt att dricka vin ur vanliga glas ;-)


Me and my coffe


Se även dom små ögonblicken i livet. Uppskatta och ta vara på dom. De betyder minst lika mycket som dom stora!

God morgon!
Lämnar en natt bakom mig med bra sömn. Melle hade lite mardrömmar och vanliga drömmar. Mitt i natten började han att prata om bullar =) Fick lugna honom med att vi skulle äta bullar senare idag.

En ledig dag framför mig. Gud vad skönt efter gårdagen! Ska snart fixa en pannkakssmet innan jag och mina små drar oss på en promenad för att mata ankorna. Tar med oss lite fika också, kommer nog bli en hel del spring och lek innan vi ger oss hem för lunch. Vi ska ta vara på det sköna vädret som bjuds.
Hur vi sedan ska lägga upp vår eftermiddag vet jag inte. Vi håller den lite öppen =) Är vädret bra blir det nog en tur ut igen.

Ska nu njuta av min kopp kafffe. Goda dryck men ack så farlig. Får jag inte kaffe på morgonen kommer huvudvärken som ett brev på posten =(
Dags att lösa morgonens första bråk mellan bröderna ;-)

Ha en FAB dag.
KRAMAR!


Väskan!



Hade fått en fråga om vart min väska är köpt. Självklart ska jag svara på det =) Är alltid lika kul att få frågor här på bloggen. Så undrar ni något är det bara att fråga på =)
Nu till väskan, den är från Åhlens. Hittade den bland reavarorna. Så vill ni ha en får ni nog skynda er på!

Här hemma är det nu tända ljus och Halv åtta hos mig. Kanske en bit ananaspaj till med ;-)
KRAMAR.


Skallebank!


Trött och sliten mamma med en dunkande huvudvärk =(

Mitt i stuvandet av makaroner tittar jag in och säger hej till alla gulliga läsare. Hur har starten på er vecka varit??
Min har varit helt ok, ska inte klaga alltför mycket. Lite kanske, huvudet har värkt hela dagen. Det värsta är att jag då kan få lite svårt att fokusera. Så nu är jag riktigt trött i huvudet efter att ha ansträngt mig till 110 % för att klara av vissa uppgifter på jobbet idag.

Hämtade två glada prinsar på dagis tidigare. Är verkligen supernöjd med vårat val. Visst det är inte precis där vi bor men en skön promenad gör mig inget. På 20 min får jag mig en rask promenad och massor med frisk luft =)

Här ska det nu stekas korv. Under tiden inväntar vi pappan i huset. Som vi längtat efter honom idag =)
Bloggar mer ikväll.

KRAM.


Sorgligt men sant

Jag föll för trycket. Jag är en av dom sorgliga människor som redan nu handlar julsaker. Men det som är mest tragiskt är nog att jag gillade det!! Vad hände egentligen?? Jag som småskrattat för mig själv varje gång jag ser julgodis hyllan på jobbet. Undrat varför man redan nu ska handla sådant som hör julen till. Löven har inte helt fallit från träden än men det hindrar oss inte ifrån att julhandla i mitten på oktober!

Min teori är att vi måste vara rädda att det ska ta slut. Så det är lika bra att köpa det man kommer över NU!!
* Allt julpapper i hela stan kommer att vara slut i november, så det är lika bra att köpa två rullar nu.
* Mina juldekorationer har nog gått sönder i flytten så jag måste självklart köpa lite nytt. Bara så jag har något att pynta hemmet med.
* Vanliga bullformar går inte att använda under vintern. Dom MÅSTE vara julpyntade med stjärnor eller snöflingor.
* Ljus under julen måste vara röda, guldiga eller silvriga annars kan man lika gärna strunta i att tända några.


I krukan står det ljus och servetter =D

Bortsett från det här blev det lådförvaring, galgar, kudde till Melle och några andra (o)behövliga saker =)

Här ska det nu ses på film, mysas och ätas lite gott. Precis som det ska vara en lördagskväll.
Hoppas att er ser minst lika lovande ut!?

KRAMAR.


Roligt på IKEA

Det behöver inte vara tråkigt att åka till IKEA en bidragslördag. Är bara mormor och moster med så går det galant =)
Då hinner mamma att handla betydligt mycket mer än tanken var från början. Ni ska få se sen senare ikväll ;-)

Morfar hade hjälpt oss att köra hem garderoberna så han hämtade senare mamma och syster på IKEA. Melle fick då sitta en liten stund i morfars bil och köra. Gissa om killen blev glad =)


Sötnosen!


Här hemma blir det nu en liten fika med ananaspaj och kaffe innan barnen ska sova. Jag börjar sent imorgon så vi passar på att ha lite mys ikväll. Ingen behöver ju gå och lägga sig tidigt om man inte behöver gå upp tidigt ;-)
Bloggar mer när barnen har somnat!

KRAM!


Lördag


Igår innan dagis tog vi oss en fika. Melle dricker ur min farmor och farfars muggar :) Han är uberförsiktig och det är nog bäst, för annars vänder dom nog sig i graven ;)

Sitter nu och har lunch på jobbet. Fullt ös med massor att göra. Skönt att få gå hem 14.30. Då bär det av till IKEA, garderober till grabbarna ska köpas. Äntligen blir det kanske lite ordning och reda på den fronten ;)
Jag ska även passa på att handla lite ljus och annat smått som går åt. Just ljus missbrukar vi nu när det är mörkt så tidigt.

Dags att jobba men jag återkommer.
KRAM


Hunter Tall floral



Passade på att klicka hem ett par fina gummistövlar nu på morgonen =) Med frakt fick jag ge lite över 700 kr, helt ok med tanke på vilka bra stövlar jag köpt!
Förra gången kunde jag inte beställa, min adress fanns tydligen inte?! Men nu när vi flyttat gick det utmärkt.
Äntligen kan även jag snart hoppa i vattenpölarna med barnen. Inga mer blöta fötter när det regnar. Nu har jag både regnställ och stövlar. Heja heja vad det ska lekas i höstregnet. Men snart lär det nog vara snö med tanke på den kalla tempraturen ;-)

Idag börjar en arbetsvecka som avslutas med ledighet nästa söndag. Det blir att lämna barnen på dagis innan lunch sen väntar en härlig dag på jobbet. Här ska det röjas så det står härliga till =D
Hoppas att ni får en skön start på helgen!!

Fredagskramar!


Vaken

Titta titta klockan är 21.40 och jag är vaken. Det bästa är nog att jag inte är trött heller =D Dubbel lycka!
Vi tog oss en liten fika när barnen hade somnat. Min kära make har nippe på napoleonbakelser, så en kopp kaffe och bakelse fick det bli. Kan inte säga att jag delar hans passion. Lämnar en del grädde då jag känner hur det bara växer i munnen. En halv bit skulle vara perfekt till mig. Men nu gör jag honom lite extra glad genom att lämna en bit ;-)

Har passat på att fynda lite kläder på nätet. Blev även några fina servettringar, även dom på rean. Tror jag fick tre tröjor och sex servettringar för 370 kr =) Ena tröjan gav jag bara 20 kr för. Billigt är rätt bra ibland!
På tal om shopping blev det lite kläder till grabbarna idag med. Efter middagen blev det lite mathandling men innan slank jag in på Lindex. Tag tre betala för två, vips två par mysbyxor till Melle och ett par till Buddah. Melle fick även en tröja och ett par mysbyxor från rean. Mille får tyvärr ärva en del från sin bror. Elakt kanske men han bryr sig inte kan jag säga =)
Till helgen ska vi försöka att köpa varsinn garderob till grabbarna. Dom har delat på en storbyrå fram tills nu men under kvällen började mittenlådan att ge med sig. Den är ganska så maxad så det är inte underligt.
Måste även ta en rejäl utrensning, får bli till helgen det med. En del kan kastas, lite kan sparas och en hel del kan säljas. Bättre att få in några kronor än att kasta allt =)

Ska snart krypa ner i sängen. Älskar att lägga mig i sängen en stund innan jag somnar. Titta lite på tv, prata lite med min kära. Igår blev det inte mycket av det, då somnade jag ganska omgående ;-)

Sov nu så gott och dröm sött!
KRAMAR!


10 timmar

Igår blev det 10 timmar med härlig sömn. Hann med att se ca 10 min på Arga snickaren sen sov jag som en stock. Jag måste nog vara det tråkigaste soffsällskapet =) Dom senaste nätterna har gett alldeles för lite sömn, så på kvällen efter jobb är jag helt färdig. Det värsta är att jag redan nu är redo för sängen. Då är det ca 6 timmar kvar innan grabbarna ska sova ;-)

Eftermiddagen igår var mysig. Sofie bjuder som så ofta på många skratt. Skönt att bara få sitta och prata om livet - både det som är lätt och det som är svårt.
Barnen är som vanligt när man har besök runt fötterna och springer. Det kan inte lekas på rummen utan det skara precis där man sitter. Mystiskt må jag säga!
Blev som sagt en tidig kväll i soffan så det utlovande bloggandet kom av sig kan man säga ;-) Men nu bjder jag på lite bilder istället.


Ny härlig tröja till Melle.

Två snygga reafynd till Melle.

Ett par nya handskar till mig. Dragkedjan gjorde dom skitsnygga =)

Sen blev det även två läppglanser också. Måste fylla på braatthatilljobbet saker. Lyckades att hitta en snygg tröja med men den spar jag att visa tills ikväll =)
När älsklingen kommer hem från han ta snor och host så jag kan åka och hämta min cykel. Blir en tur med bussen ner och sedan en skön cykeltur hem. Tänk vad konstigt det kommer bli att cykla. Har jag inte gjort på närmare ett år =) Men lugn jag kommer ihåg hur man gör ;-)

Ha det gott så länge.
KRAMAR!


New!



Fyndade mig en ny handväska idag. En snygg svart som funkar lika bra på armen som i handen =)
Blev en sväng på stan med mamma och syster idag. Hade lite jag ville titta på. Var nämligen ett tag sen jag kunde gå i lugn och ro i butikerna. När vi varit på stan tidigare har vi enbart hunnit med att fixa ärenden och sedan fara vidare.
Idag blev det lugn shopping med många fina reafynd. Melle fick lite nya kläder och Mille en vintermössa =) Lovar att visa senare ikväll!

Snart kommer fina Sofie hit innan hon börjar jobba. Passar perfekt då hon måste passera här innan jobber ;-) Sen bor hon inte mer än ca 10 min bort med. Härligt att ha fina vänner på nära håll ♥
Vi ska fika lite och ta igen förlorad tid. Har börjat att värma upp ute på balkongen, så förhoppningsvis ska vi kunna sitta därute. Får inte bli för kallt bara ;-)

Bloggar mer senare.
KRAMAR!!


Ingen natti natti

Fy vilken kväll/natt vi lämnar bakom oss. Mille är verkligen inte rolig att tas med nu. Vet inte vad som hänt men dom senaste två kvällarna vaknar han och är ledsen. Han skriker, gråter och vrider sig. Märks så tydligt att han inte är vaken.
Vi brukar ta upp honom och trösta, sjunga ligga och vagga. Oftast somnar han snabbt om igen men sen börjar det om efter allt från 5-45 min. Sen håller vi på sådär i ca 2 timmar. Inatt somnade han in någon gång runt 00.30. Då hade vi tröstat i omgångar sen 22.

Jag funderar starkt på om det är nattskräck som han har?! Låg och förökte läsa lite om det och till viss del tycker jag att det stämmer in på honom. De som gör att jag blir lite extra övertygad är att vi under natten till söndag och måndag väckte honom strax innan 22 på kvällarna för att ge honom pencillin och då sov han bättre.
Ett av tipsen som stod på nätet var just att väcka barnet innan "anfallen" börjar. Då bröt man mönstret och känns som det var just det vi gjorde.

Som jag tidigare skrivit har vi sovit riktigt taskigt i över en vecka nu. När det nu börjar bli så här på kvällarna blir det knappast bättre. Den totala tröttheten är förskräcklig. Är någonstans glad att det inte är jag som går och jobbar idag. Samtidigt lider jag enormt med älsklingen som måste iväg till jobbet. Är ingen kort dag heller utan han är hemma efter 17 idag.

Ikväll så blir det att återigen ge pencillinet tidigare. Jag hoppas att det ska ge lite bättre sömn åt oss alla?! Vi behöver det för att orka med jobb och dagis.
Blir att ta mig en stor kopp kaffe nu och sedan styra upp lite planer för dagen. En ledig dag och så mycket jag vill göra =)

Ha en skön ondag.
KRAMAR!


Röd som blod


Min nya skönhet.

Idag köpte jag mig en ny cykel. Riktigt nöjd över mitt val och extra glad över att den var nedsatt med 1000 kr =)
Hade först spanat på en cerise men att betala 2500 kr extra bara för en färg och 6 extra växlar känns sådär. En röd med 3 växlar duger gott och väl till mig!
Nu kan hela fmiljen ge sig ut på cykeltur. Har saknat att inte kunna hoppa upp på cykeln och fixa små ärenden. Är ju lite extra kär i att ha en rottingkorg. Tänk så fint mina påsar kommer få åka ;-) Nej men det är en stadig och bra cykel. Alltså bra när man kör runt på barn och det var viktigast!
Kommer troligtvis få hämta min skönhet imorgon. Är lite som ett barn på julafton ;-)

Här hemma leker nu barnen i Melles rum innan det är sängdags. När dom somnat dukar vi upp med sushi. Lite extra mysigt denna gråa och regninga tisdag =)

Ciao ciao bloggers!!


Aj aj aj...

Ibland har man tur att jobba lite kortare pass. Idag var en sådan dag och det är jag glad för. Halsen har värkt och gjort ont hela natten.
Var riktigt matt imorse när jag klev in på jobbet. Men peppar peppar så har det blivit bättre. Värken och svullnaden har lagt sig lite. Nu kan mattheten i kroppen ta och gå över med =)

När jag kom hem från jobbet hade familjen dukat upp med lite fika. En varm kopp te och liten kaka till det. Barn som verkar mycket piggare med - fantastiskt! Imorgon är jag ledig så då blir barnen också hemma. Men på torsdag får dom knata iväg till dagis. Kommer att hämta dom efter lunch eftersom jag jobbar 6-11. En lagom skön start på jobbhelgen =)

Om en stund ska vi ge oss iväg på ett litet ärende. Men innan vi åker jag ska ta och läsa dagens tidning och bara slappa =)

KRAM


Feberkille



Efter att Mille vaknat så var han varm. Tog tempen på honom och den visade 38. Ingen hög feber men det är mer feber än han tidigare haft!
Tycker det är underligt att han får feber nu när han ätit pencillin i snart tre dagar?? Är det vanligt att dom kan få feber så här i efterhand??

Nu har även jag börjat känna att det börjar tjockna i halsen =( Inte konstigt med tanke på att familj, vänner, arbetskollegor...ja alla varit förkylda och haft ont i halsen. Har bara väntat på att även jag ska få mig en känga av det. Blir massor av te och vatten och så håller jag tummarna för att det inte blir mer än så här!? Är inte snorig eller har feber, så jag kanske klarar mig =)


Farbror Doktorn


Igår kväll i Melles säng - fullt ös =)

Helt plötsligt här lunchen över. Blev ingen lugn och skön start på veckan här hemma. Mitt i filmen fick vi stänga av och kasta oss iväg. Hade ca 40 min på oss att få på oss ytterkläder, åka bilen och lämna Mille hos mormor och morfar innan jag och Melle skulle vara hos doktorn.

Melle gick runt här hemma på morgonen och drog i sitt öra och sa att han hade ont. Blev att ringa Anders den här gången och dom klämde in oss kl 10.15. Aldrig några problem att få en tid även om det är fullbokat.
Väl där fick Melle som vanligt chokladpengar och "partyblåsor". Han satt snällt i mitt knä medans Anders kollade hans öron. Inga hållafast grepp här inte. Ena örat är lite rött men inte tillräckligt för att han skulle få något för det.
För säkerhets skull kollades snabbsänkan, även den visade inget. Är bara en vanlig förkylning som gör att örat värker lite.
Melle var riktigt duktig hela besöket. Han gjorde precis som han blev tillsagd och lät sig bli undersökt. Sticket i fingret var ingenting. Han satt lugn och fin i mitt knä. Däremot kom tårarna när plåstret skulle på. Var nämligen ingen Blixten McQueen på =)
Sedan tog vi en skön promenad tillbaka till mormor där kaffe och bullar väntade. Är så skönt att dom bor ca 5 min gångväg från Anders.


Kärlek ♥

Nu har äntligen Mille somnat. Efter lunchen var han trött men hade svårt att somna. När han lägger sig ner börjar örat nog att värka ännu mer. Tårar och skrik gjorde att han fick somna i min famn - mysigt! Lät honom sitta kvar lite extra bara för att det är så härligt att ha denna lilla varelse nära. Lukta på honom och känna hans små andetag. Bar efter en stund i honom i hans säng och nu sover båda grabbarna. Även jag ska lägga mig en stund, dagens kaos och vanliga uppstigning kl 05 är slitsamt. Jag hoppas verkligen att det kan vända snart. Vi orkar inte att gå upp så tidigt 7 dagar i veckan och samtidgt sköta jobb och barn. Livet som småbarnsförälder är långt ifrån en dans på rosor.
Känns som jag klagar. Vet att det finns dom föräldrarna som har det värre. Det finns även dom som är ensamma och det beundrar jag! Men jag är inte van vid att få sova ut på morgonen. Väldigt sällan som vi vaknat före barnen eller dom väckt oss vi 8-9 på morgonen. Har det hänt så är vi otroligt tacksamma för det. Men nu är det verkligen sällan det inträffar. Och jag kan känna att det skulle behövas ibland. Att verkligen få känna att man får extra kraft, ork och energi.
Blir att drömma lite om dom dagarna =) Tills dess fortsätter jag att ta mig ett litet vil när tillfälle ges. Det ger någon proecents extra ork att klara av resten av dagen utan att klappa ihop av trötthet =)

KRAMAR!



Förvaring



Igår fick vi upp tidningsstället som fyndades tidigare under sommaren. Blev så nöjd att ett döutrymme nu blev lite mer livfullt. Tanken är att lilla sideboardet ska flyttas från vardagsrummet och hamna här brevid. Men först måste vi bara hitta ett vitrinskåp. Hur svårt ska det vara egentligen??!!
Även grabbarna har fått upp några hyllor i sitt rum. Simdiplom, spargrisar, fina leksaker får nu pryda hyllorna. Att bara få upp lite tavlor och hyllor på väggarna gör så stor skillnad. Milles rum har verkligen blivit mysigt nu när han fick sin nya säng. Lovar att visa er lite bilder inom kort =)

Efter en eftermiddag hos grabbarnas farmor och Göran är vi nu mätta och belåtna. Barnen hann bara med att ta ett bad och äta lite innan dom somnade. Det märks så tydligt att dom inte är friska. Mille hade lite feber, hoppas det börjar vända imorgon!? Vill ha friska glada barn tillbaka. Så imorgon tar vi en riktig innedag och ser till att kurera oss. Minus jag då, är ju frisk och krya =D Riktigt sjuk har jag inte varit på lääänge.

Nu blir det mys i soffan. Ljusen är tända och mannen på plats - kan inte bli bättre ;-)
Önskar er en skön avslutning på veckan!


Liten uppdate

Söndag och vädret är helt fantastiskt! Skönt att vara ledig och kunna njuta av det. En liten promenad till affären hans med efter frukosten. Barnen behövde komma ut lite och frisk luft har ingen dött av =)
Natten bjöd på skön sömn. Var inte uppe någon gång hos någon unge som var ledsen. Men vid 06 vaknade Mille, då fick han komma in och mysa med oss i 40 min innan det var dags att knäppa på tvn. Jag glädjer mig åt det lilla ;-)

Annars torkas det snor så det står härliga till. Även Melle är ur form =( Han har inte samma energi som i vanliga fall. Både har nu valt att lägga sig och sova. Det bästa är att sova och dricka bort det onda. Men imorgon blir det VAB för min del. Ingen av kidsen är i skick för att vara på dagis. Vill verkligen inte sprida våra bassiler till andra barn. Är gärna så man ser andra föräldrar tänka =)

Är bjudna på middag hos grabbarnas farmor idag. Vi far dit och äter, sen får vi se hur länge grabbarna orkar. Är mest där man märker att dom är sjuka. Tålamod och energi räcker inte långt nu =)
Fram tills dess så spelar mannen COD och jag bloggar och kollar bloggar =) Skönt med lite lunchslapp!


Titta vad apoteket har att erbjuda!


En ny kalender - helt i min smak =)

Barnen sover i sina sängar. Mille hoppas vi på får sova bättre inatt än han gjorde igår. Tyvärr får vi väcka honom om någon timme och ge honom pencillin. Han orkade inte vara vaken längre. Det ska nämligen ges på fastande mage. Så en timme innan mat eller två timmar efter. Strax efter 18 åt vi middag och för ca 30 min sen drack han välling. Skönt att det bara är fem dagar som han ska äta =)

På apoteket idag hittade jag min kalender för kommande år. Köpte en på jobbet med upptäckte att den började 31 dec. Behöver ha en som gäller NU ;-)
Den här kändes helt rätt, lite lagom glammig. Lagom stor, så det går att skriva mycket men inte för stor. Vill gärna kunna ha den i en handväska.
_____________________________________________________________

Här har vi dragit igång en film, Captain America. Den verkar riktigt bra, hoppas bara på att den lever upp till förväntningarna!?
Självklart har godisskålen hittat fram med. Men vad är en filmkväll utan något gott att äta på ;-)

Ha en trevlig kväll!
KRAMAR.


Satans otur!

Natten bjöd på ännu en natt med kass sömn. Redan vid 5.30 var det bara att kliva upp med Mille. Han ville INTE sova, så har det sett ut nästan varje dag den här veckan.
Tröttheten har blivit total och jag känner att orken knappt räcker till. Skulle nog lätt kunna sova i 12 timmar. Känner att jag behöver massor med sömn för att ladda om. För att orka med dom kommande två veckorna på jobbet som bjuder på över 45 tim/v.

Igår kväll var Mille riktigt ledsen flera gånger. Han vaknade och skrek men samtidigt var han inte vaken. Flera gånger fick vi söva om en ledsen Mille och tillslut somnade han in ett par timmar.
På morgonen fick jag nog och ringde 1177. Hade inte räknat med att få en tid. Man måste ju närmare ligga inför döden för att få komma dit. Men 10.15 infann vi oss, jag och charmtrollet. Ja han visade inga tecken på att vara sjuk. Han sprang runt och var glad. Hälsade på alla omkring honom. Mille försökte få en herre brevid oss att läsa en bok =) Tyvärr var jag en tråkig mamma och satte stopp för det. Hur lätt är det att förklara för en 17 månaders kille att alla inte är lika pigga som han?! Han charmade både sjuklingar och läkaren. Hon berömde honom för att han var så duktig. Inte ett skrik eller tår fällde han. Var jag den sista att tro =)
Det visade sig i allafall att lillkillen har öroninflamation. Ena örat är väldigt rött, så nu blir det pencillin i fem dagar. Hoppas på att det blir en natt med liite bättre sömn inatt!?

Dagens kalas hos min bror och sambo får ställas in för grabbarnas del. Blir jag som åker istället men det är helt ok. Grabbarna kan vi inte med oss dit. Även Melle är lite snorig men vem är inte det nu förtiden?!
Kvällens fest får också skjutas på. Dit kan vi inte ta med oss sjuklingar. Tror inte heller Mille orkar vara vaken särskillt sent med tanke på hur tidigt han gick upp =)
Har i allafall fått honom att sova lite nu. Han var allt bra matt när jag satte honom i bilen förut. Han sv tom från bilen in till sängen =)

Ska nu ta mig en dusch. Blev helt genomsvett när jag bar Mille till och från bilen. Någon hade nämligen tagit av sig skorna under färden till sjukan =)

Vad bjuder er lördag på bloggisar?? Något särskillt skoj =)
KRAM.


Sura snören



En äkta fredagskväll med massor av godis. Idag är det sura snören med jordgubbssmak - fantastiska! Min kära man har även tagit fram chips och lite gott att dricka. Vet inte hur den här kvällen kommer sluta?! Med ont i magen kanske ;-)

Mille var helt till sig tidigare ikväll när nya sängen skruvades ihop. Han stod brevid och var riktigt förbannad över att inte få klättra i sängen. Att den saknade botten verkade han inte bry sig om.
Melle var duktig och hjälpte till. Han slog i skruvarna med plasthammaren. Han satt så sött på huk och hjälpte till =)

Nu ska jag återgå till Idol och min älskling. Än är inte ögonen trötta, så det gäller att passa på ;-)
Ha en mysig fredagskväll!


Dags att ta helg!



Då var helgen äntligen här igen. Veckorna springer förbi, helt plötsligt är det fredag igen =) Idag var dock eftermiddagen lite seg. Hade massor att pyssla men men jag tror att längtan att få komma hem blev lite för stor. Mina barn har jag knappt sett. Min man har jag knappt umgåtts med då jag somnat för tidigt i soffan =)
Hade turen idag att få finbesök på jobbet av Melle =D Att se denna själ springa runt och vara så skötsam. Ja det sker inte jämt när han är med oss men med mormor är det andra bullar =) Han hjälpte till att dra korgen, plocka i saker, plocka upp saker och ställa tillbaka korgen. Och för att avsluta besöket fick jag en puss ♥


Nu är pappan i huset iväg och handlar en säng till Mille. Den tänkta sängen saknade skruvar efter flytten ;-) Dom har inte slängts men ligger på något jäkligt bra ställe eftersom jag inte hittar dom.
Känns skönt för Buddah att äntligen få en riktig säng igen. Resesängen känns lite för billig =) Nu får han en vit och enkel säng. Med tiden ska han få ärva brorsans, som troligtvis får en stor säng i födelsedagspresent.
Har tänkt att börja med maten så den är klar när älsklingen kommer hem. Slår till med en god köttfärssås och spaghetti ikväll. Massor av hyvlad parmesan på det blir fina fisken =) Till kvällen kör vi mys, hoppas bara på att ögonlocken inte faller ihop ;-)
Imorgon väntar en dag med fest. Från eftermiddag till kvällen, typiskt att allt ska ske på samma dag. Avskyr att behöva fara runt!

Hoppas ni får en fin start på helgen. Kanske ni har några planer??!!
KRAM.


Waiting for pizza

Ikväll blir det lite extra mys. Mr Mikie är här och slappar lite =)
Vi valde att vara lite lata och beställa pizza. Ikväll blir det italiensk pizza ;-) Lite ruccola, mozzarella och färska champinjoner =D

Ska försöka att blogga lite senare under kvällen...om jag inte somnar ;-)
KRAM.


RELAXED!!

God kväll!

Har unnat mig ett varmt och skönt bad. Älskar att bada och duscha varmt, då menar jag VARMT. Det ska vara så skinnet krullar ihop sig av värmen =)
Tycker det är så skönt att lägga huvudet under vattnet. Det enda man hör är sina andetag. Det om något gör en avslappnad.

Nu sitter jag uppkrupen i soffan. Ljusen är tända, mannen brevid och fikan framdukad. Någon överraskade med rosor och vaniljhjärtan när han kom hem idag ;-) Vardagslyx på hög nivå!
Barnen sover gott i sina sängar efter ett långt pass på dagis. Dom lämnades strax innan 7.30 och sedan hämtade jag dom strax innan 17. Avskyr att ha dom så länge men ibland får det tyvärr bli så. Som tur är sker det väldigt sällan =)
Imorgon är fredag för barnen, dagis är stängt på fredag. Då blir det massor med mys med mormor som kommer hit. Melle har redan nu bestämt att dom ska koka mat =D

Ska nu hugga in på vaniljhjärtat och värma mig ännu mer med en varm kopp te!
KRAMAR.


Nu kan vintern få komma!

Dom sista vinterkläderna och accesoarerna är nu inhandlade. I lördags fick Melle en ny overall. Är helt såld på Kaxs ytterkläder. Enligt mig är dom precis lika bra som PoPs kläder. Så här hemma har vi bara ytterkläder från Kaxs eller PoP. Ska kanske sägas att det gäller dagiskläder =)
Idag efter jobbet passade jag på att shoppa ett par vinterstövlar. Tycker om att fynda, dessa var nedsatta. När det är en del kläder som ska inhandlas skadar det inte om man sparar några kronor ;-)
Skorna fick godkänt av Melle och nu får jag nog säga att grabbarna är redo för vinter och snö. Regn och rusk funkar också =) Vi har inga dåliga kläder för något väder!


Nya varma skor. Förra årets var på gränsen till för små. Dom får lillebror ärva istället =)

Bilden ljuger lite, den är mer mörkblå. Har haft systemkameran nerpackad, så iPhonen har fått duga men kvaliten är ju av sämre slag ;-)

Här laddar vi nu för fotbollen. Är lite avis då jag har kära vänner på plats ikväll. Hade gärna följt med =) Får nöja mig med andra nöjen under hösten istället =D
Nu ska jag ta mig en kopp te och ladda. Ikväll gäller det och jag håller tummarna!!

KRAM.


Think Pink!


Rosa armbandet, till stöd för Bröstcancerforskningen!

I år har jag verkligen fått uppleva denna avskyvärda sjukdom på nära håll. Personer som står mig nära har drabbas och det är hemskt att se hur den kan bryta ner den starkaste person.
Tack vare forskningen görs mycket och för varje år gör vi framsteg. Men för att fortsätta göra framsteg behövs et pengar. Genom att köpa det här armbandet stödjer du forskningen med 79 kr. Alla pengar går oavkortat till bröstcancer forskningen.


Bra Lindex. ALLA pengar ska gå till forskning!

I år är Rosa bandet så snygga. Flera olika mönster att välja på. Designen står Per Holknekt och hans fru Lena Philipsson för. Har köpt en men jag måste köpa fler, en på varje jacka =) Tycker även du ska göra det med.
Även hela summan på 25 kr går till forskningen.



Tillsammans kan vi göra det omöjliga möjligt!


Långt ifrån lockande

Har startat upp veckan med ett kort skönt pass, 7-13. Kan behövas efter att ha fått samtalet från chefen att tis-fred bjuder på 7-16.30. Passen är inte mycket längre än jag räknat med. Men det är just att man någonstans planerat att vara hemma strax efter 16 med barnen från dagis. Nu blir det för dom små att gå till strax innan 17 tisdag och onsdag. Sen är det tidigt på torsdag och lediga fredag då det är studiedag på dagis. Då rycker mormor ut och tar hand om dom små raringarna =)

Här ska snart barnen ta ett bad. Dom är lagom skitiga och goa efter dagens utelek ;-) Under tiden ska jag passa på att laga mat. Maten och barnen ska vara klara till strax efter 17 då han kliver innanför dörren. Det borde väl inte vara någon större konst ;-)

Hoppas ni fått en skön start på veckan även om vädret är av sämre slag!?
KRAM


Testa Digster



Har genom Buzzador fått möjlighet att testa Digster premium kostnadsfritt i 6 månader. Digster är gratis men som premiummedlem får man tillgång till fler spellistor och listor gjorda av kändisar! Bla Lady gaga, Rihanna, The Hives och tada Oleg (eloktropop) =D

Det som är så bra med Digster är att listorna går att spela upp i Spotify, iTunes, iPhone (om du laddar ner appen), WiMP.
Allt man behöver göra är att registrera sig och fylla i sin musikprofil. Sen visar Digster automatiskt spellistor som passar ens smak. Jag har hittat hur mycket bra musik att ha i öronen till och från dagis bla =)

Nu ger jag även er chansen att få testa på. Genom att gå in på digster.se och sedan tryck på "Registrera dig". Där trycker ni in kampanjkoden "Buzzador" och vips så får ni också testa =)
Sprid detta till alla era nära och kära!


Sunny sunday!


Igår när vi var ute på skön eftermiddagspromenad.

God förmiddag!
Har varit vaken sen strax efter 5.30 idag. Ja Mille är en hejare på att vakna tidigt, varför vet jag inte. Han fick faktiskt lite välling och jag tror han somnade om!? Men strax efter 06 vaknade Melle och sen vaknade Mille igen. Då av en blöt blöja =( Var bara att gå upp och titta på film.
Nu har vi hunnit med en sväng ner till förrådet. Måste organisera lite bättre men efter tag fick vi ge upp då Mille blev för trött och gnällig. Men om han skulle sova när vi kom upp kan ni bara gissa er till ;-)

Så nu sitter jag i soffan och försöker samla kraft inför simmet med Mille. Just idag känner jag inte att jag orkar. Brukar aldrig ha den känslan när det kommer till att bada med barnen. Men jag tror att alla tidiga mornar har tagit min kraft. Vi får ju inte direkt vila upp oss på helgen heller =)
Har bestämt mig för en skön promenad i eftermiddag. Älskar att vara ute när vädret är så här fint. Hög klar luft och naturen är ett litet tag till vacker. Snart har alla löven fallit och då blir det kalt och trist. Är just den här perioden nu som är fin.
Kanske styr mig en tur till Blomstertorget och köper lite blommor till fönstren. Mina orkider tog stryck av flytten. Direkt när dom kom hit efter att ha fått spendera tid ute i "kallare" luften blev dom hängiga och började att tappa blommor. Älskar orkider och nästa gång blir det lite dyrare, dom håller bättre och kan faktsikt blomma om. Gäller bara att ta hand om dom efter blommorna fallit av. Så ett litet tips till inflyttningspresent fick ni där ;-)

Ska väl ta och packa badväskan nu. Måste samla kraft. Om jag upprepar det några gånger funkar det då??
Bättre bloggande i eftermiddag =)

KRAM och njut av det fina höstvädret!


En lördagseftermiddag



Grabbarna har parkerat sig framför tvn. Lite lördagsgodis och film =)
Första gången ni ser nya soffan med. Visst är den STOR =) På kvällarna sitter vi ofta som grabbarna, i varsitt hörn. Ingen romantik här inte ;-) Fast ibland delar vi divan, då blir det mer mys!

Känner mig redan nu redo för sängen. Mille är en pigg kille redan vid 06 på morgonen. Har vi tur så har vi fått sova till 6.30 =) Var ingen skillnad idag, så nu när man sätter sig och slappnar av känner man hur trött man är. Men det är bara att hälla i sig en kopp kaffe och köra på. Lite grejer som ska upp på väggarna.

Bloggar mer senare ikväll.
KRAM.


Skön start på helgen!


Idag vald Melle att laga mat hos mormor och morfar =)

Äntligen är fredagen här. Veckan försvann snabbare än jag trodde den skulle. Beror nog på flera jobbkvällar och andra to dos. Tisdagen var extra härlig då jag jobbade fem timmar. Iväg till banken på möte och sedan tillbaka till jobbet för att stänga. Ibland kör det ihop sig lite extra när folk är sjuka =)

Idag fick jag en härlig start på dagen med en skön rask promenad till dagis och sedan tillbaka till jobbet. Jobbade 9.15-14, efter det hämta glada prinsar på dagis. Sen åkte vi hem till mina föräldrar för att fira in helgen. Behövde även prata lite med min pappa och efter det känns allt mycket bättre. Beskedet som älsklingen kom med på telefon gjorde det inte sämre heller. Men än tar jag inte ut något. Idioter finns ÖVERALLT!!!

För att fixa lite extra fredagsstämmning blev det ett bad med Milton. Härligt att bada med denna lilla kille =) Han är som en fisk och bubblar för fullt med munnen i vattnet =)
Var även skönt att ta ett bad för första gången på ca 2 år. Har blivit något enstaka sen vi flyttade från lägenheten. Har istället lyxat med poolbad med grabbarna på simskolan ;-)

Nu ska här tas helg. Vad den exakt bjuder på vet vi inte än, ganska skönt faktsikt. Ta dagen lite som den kommer. Är väl lite det vad helger går ut på =)
Hoppas er fredag är lika avslappnande som vår!

KRAMAR!


Hör ni bjällerklang??!!

Titta titta vad som står klart den 6 oktober!
Nu kan ni komma och köpa era marsipanstollen och lebkuchen. Är ni sugna på chokladtomte, ja då har vi det med!
Kanske barnen vill ha en chokladkalender?! Köp då en och räkna ner till 1 dec då ni kan köpa den riktiga!!


Hej & hå


Mille i sin myshörna på rummet =)

God morgon!
Tempot här hemma är nästan lite för högt för min del. Hade gärna valt att ta det lite lugnt och kunna dricka kaffe i lugn och ro. Tyvärr har grabbarna valt att köra fullt ös sen dom klev upp. Bara att försöka hänga med i deras tempo ;-)


Strike a pose =)

Idag börjar jag strax innan lunch, så vi har massor med tid att fixa här hemma. Passar på att tvätta, det har visst glömts bort =) Kör diskmaskinen, är första men inte sista idag. Nu har vi modellen mindre än i huset och då blir det minst två maskiner om dagen. Vi funderar på att köpa en ny, som är större och liite tystare ;-) Blir nog en ny kyl och frys med. Även där som är i samma storlek som dom förra. Här får vi inte plats med all mat utan att behöva trycka och stapla.
Snart blir det dock en sväng med dammsugaren. Först ska bara alla sängar bäddas. Bäst att göra det innan!

Bloggar ikväll när jag kommit hem från jobbet.
Ha en underbar onsdag!

KRAMAR!


Kanelbullens dag!


Mamma har varit gullig och bakat både vanilj och kanelbullar =)

En liten frånvaro som det så ofta blir ibland =) Igår var det för få timmar på dygnet för att jag skulle hinna med. Och jag avslutade det hela med att somna i soffan. Skyller på matkoma efter hemmagjorda hamburgare ;-) Kan även vara att jag badade med Melle och det tar mer på krafterna än man tror =) Men härligt är det att se denna unge go bananas!

Idag blev det en skön morgonpromenad till dagis. Tar ca 20 min att lämna grabbarna och sedan samma väg tillbaka för att jobba. Skulle haft en kort dag men det slutade med att jag stängde. Var iväg några timmar däremellan, ett bankbesök stod på schemat. Första steget att byta bank har tagits, om några veckor ska vi tillbaka och fixa det sista.
Blev lite stressigt när jag insåg att jag fortfarande var kvar på banken när tanken var att jag skulle vara på jobbet. Men jag blev inte alltför sen =)

Sitter nu i soffan, mätt efter goda äggmackor. Dagens lunch och middag =) Min kära spelar COD med grabbarna och jag passar på att blogga innnan jag somnar ;-) Får trösta mig med att jag börjar sent imorgon, så någon stress blir det inte. Passa på att mysa med grabbarna som jag knappt sett idag.
Melle hade festat till och ätit 5 kanelbullar hos mormor när vi var på baken. Till middag blev det knappt en pannkaka. Förvånade??!!...nej ;-)
Och eftersom jag inte hunnit med att baka något idag ska jag njuta av mammas bullar. Hon är snäll och gör min favorit vaniljbullar på kanel bullens dag =) Hon är bra söt hon!

Nu tar jag kväll men återkommer imorgon!
God kväll och sov sött bloggisar =)


I want more


Från fredagsmyset på balkongen.

I fredags firade vi med färska räkor, kungskrabba och vin. Vi firade att vi sålt huset. Kanske låter konstigt men det var skönt. Att släppa den tiden och nu gå vidare. Framtiden ligger ljus framför oss =)

Vi ska nu mumsa kebab, lite syndigt men det hör söndagar lite till. Kanske från livet innan barn då man festat lite kvällen innan ;-)
Hade mer än gärna tagit en repris från fredagen. Skaldjur är nog bland det godaste som finns. En vecka skulle inte vara några problem för min del.

Nu blir det mat!
KRAM.


Tuff tuff tåg

Min gullunge fick vara uppe lite senare igår och leka med sina tåg. Är lite roligare när lillebror inte förstör hela tiden ;)


Tosca till fikat!

Har bakat en god kaka till kvällsfikat. Kände att vi behövde det idag :)

Idag har vi fortsatt att uppdatera höst/vintergarderob till grabbarna. Mille fick två par nya skor. Höstkängor till dagis och ett par allvädersstövlar. Dom som Melle har från förra året passar än!

Nu ska vi fixa och dona här hemma. Vill få ordning på allt NU ;)


Puss & kram


Melle ger sig på ett försök att pussa Agnes =)

Igår eftermiddag tittade Sofie och Agnes förbi en sväng. Äntligen fick jag umgås lite med min sötnos. Var evigheter sen sist men blir tyvärr så när man ska flytta =)
Vi parkerade oss ute på balkongen. Satt och njöt av värmen och lite rosè. Kändes nästan som en sommardag. Hade lite öppet på ena sidan av fönstren så lite luft kom in. Vi fick inte sitta i lugn och ro. Även barnen var ibland med och busade på det lilla utrymme som fanns kvar =) Men mellan det hann vi med en hel del skratt =) Är det här jag har saknat. Spontana träffar med min fina vän. Om det så är i lekparken eller hemma i den "lugna" vrån. Bara att komma över en sväng och ta igen förlorad tid. Lätta hjärtat och prata drömmar. Är vad vi ladies behöver ibland =)
Melle försökte både en, två och tre gånger att både pussa och krama Agnes. Hon var kanske inte jämt helt med på noterna men jag tror hon gillade det =) Agnes däremot försöker att krama och gosa med Mille som inte jämt är med på noterna. Så sött att se dessa tre små busfrön springa runt och föröka krama och pussa varandra. Speciellt när inte alla vill ;-)
Min helg började på bästa sätt. Huset är nu inte i vår ägo längre. Barnen har haft det superskoj på dagis, sista inskolningsveckan. Nästa vecka drar vi igång på allvar och det känns hur bra somhelst! Sofie tittade förbi och förgyllde fredags eftermiddagen. Tack mina fina vän! Och kvällen avslutades med massor av mys på balkongen =)

Här ska vi snart bege oss iväg och fixa med några ärenden. Eftermiddagen bjuder på fix i hemmet. Me like =) Ha en underbar lördag!

KRAM.