Den nakna sanningen

Låter nog bättre än vad det är...
Har verkligen haft en halv stressig dag. Känns som om jag har åkt runt runt i bilen hela dagen och så kul tycker inte jag att det är att åka bil.
Idag fick jag igång min "nya" mobil...efter att den bara legat i 1 månad. Har haft problem med att få mitt gamla nummer porerat över till min nya operatör. Fattar inte att det ska vara så "svårt" att flytta över ett nummer. Är ju aldrig någons fel heller..!? Är i allafall glad att äntligen kunna få använda den, kommer att passa mitt "nya liv" perfekt. Har haft en Nokia musikmobil men nu bytt till Sonyericsson walkman. Har alltid tyckt att deras telefoner passat mig mycket bättre.
Som med alla mina "gamla" mobiler så åker dom till mamma. Hon har inte köpt en egen mobil på flera år, hon tar bara över mina =)
Så det blev en tur dit innan mina föräldrar åkte till Sthlm. Hon ville gärna ha den med sig =) Hon fick sig en snabblektion i hur den funkar men duktig som jag är så glömde jag självklart laddaren. Och tro nu inte att mobilen var fulladdad, var bara lite lite kvar så det blev att vända hem och hämta den.
Efter det hämta älsklingen på jobbet och iväg till djuraffären. Fiskarna har inte mått så bra på senaste tiden, köpte lite medicin till dom. Sen blev det att åka hem och tvätta lite, skoj skoj.

Så nu sitter jag i soffan och är nybadad =)...gott gott. Kände att jag behövde ett avslappnande bad efter denna dag. Orkar inte duscha och tvätta håret innan vi åker imorgon. Pyret har även haft en "fartfylld" dag men ett bad lugnade inte ner den. Nu får ni även se hur snygg jag är utan något smink, känns alltid konstigt att visa upp sig "naken". Behöver jobba mer på att se mig så här. Inte det att a tycker jag är ful, nej nej...är en riktig skönhet =)
Blir "tidig kväll" idag. Kommer inte att kliva ur morgonrocken förän jag lägger mig i sängen. Så nu ska jag förbereda lite för imorgon. Så slipper jag stressa imorgon =)

//Glammomamma


Viktigt inköp och mysig fika

Hejsan.
Så gick denna dagen med. Helt otroligt så fort veckorna går, är ju redan torsdag imorgon. Blir tidig helg denna vecka. Christian ska följa med till Sthlm så han är ledig på fredag, blir ju som fredag för oss imorgon =) Skönt att ha med honom, även om jag tror att det är för att hålla kolla på mina inköp =) Nej, nu var jag dum.
Vi åker i allafall buss, skönt att slippa bry sig om parkering och hur dyrt det kan bli. Nu åker vi lyx, åker med Bus4you. Ser ut som värsta fotöljerna till skillnad från Swebus gamla säten. Behöver sitta ganska bekvämt för att inte få ont i ryggen.

Idag var vi och köpte vår rockatott, så förbannat snygg den är...eller vad säger ni.
Har fått lite höjda ögonbryn när vi sagt att den är beige. Men ni måste väl hålla med om att det är riktigt snyggt!? Lite roligare med en färg som inte alla andra har. Vi vill gärna stå ut lite från mängden, Pyret kommer inte att vara som alla andra små barn. Den kommer vara ultra cool =) Får man ta med mig och Christian som föräldrar...vill inte vara som den gråa massan.
Det är även en mycket säker stol, så den är inte bara snygg utan säker med. Kan bara säg att det bästa är gott nog åt vårat lilla mirakel.

Hann även med att träffa min underbara Ramona och ta en fika ikväll, var så härligt att få prata av sig. Vi tjejer är ju ganska duktiga på att prata lite skit *hehe* Vi lovade varandra att träffas lite oftare, behöver ju inte gå flera månader mellan våra träffar. Är så härligt att ha henne i mitt liv, har ju kännt varandra i över 7 år. Finns mycket vatten som runnit under denna bro...tro mig =)

Nej nu ska jag tvätta av mig denna dag och lägga mig i sängen och titta på Arga snickaren. Christian var gullig och spelade in det åt mig eftersom jag inte var hemma till 20,00.
Hörs imorgon.

Puss och hej//Glammomamma


Min älskade Ramona


Rockatotten =)


Dagens outfit,
gillade skärpet =)

Väskmani

Godmorgon på er.
Sorry att det inte blev något inlägg på kvällen som jag skrev, orkade helt enkelt inte. Har mer och mer börjat känna av värkar och sammandragningar, inget stort dock. Är nog så att i början så är det jobbigt innan man vant sig vid känslan. Och sen for jag runt hela dagen så jag var ganska trött med när jag väl kom hem.
Som tur är så har ag en sååå underbar make som har maten färdiglagad och köpt hem Cola till sin "tjocka älskling" när hon är sugen på det =) Tack så mycket älskling! Är bara en av många hundra anledningar till att jag verkligen älskar honom av hela mitt hjärta.

Lovade ju att lägga upp bilder på väskorna som jag köpte igår. Den rosa lilla karamellen kommer inte fram förän senare i vår. Den gör sig inte så bra i detta uschväder som råder just nu.
Den andra svarta blir min nya vardagsväska. Behöver som jag sa tidigare en väska som jag kan ha snett över axeln. Blir jobbigt nu att ha en väska på armen eller i handen. När man är så påpälsad som man är för tillfället så åker den bara ner i armväcket och det orkar jag inte med. Ett litet I-lands problem, jag vet =)

Naglarna blev helt ok igår, lite missnöjd med färgen. var snyggare på provnageln än den blev på mina. Fast lite tuff tycker jag att den var ändå. Behöver testa något nytt som jag inte skulle valt, vidga mina vyer helt enkelt. Blir jag för störd på färgen kan jag trösta mig med att jag ska tillbaka den 20 feb. Sa det att jag måste fixa dom innan Pyret kommer....om den nu inte kommer tidigare. Är bara att avboka i såfall men jag tänkte att jag kommer att störa mig så enormt på mina naglar om jag inte fixar dom innan. Hur ska jag kunna koncentrera mig på att få barn om jag har utväxt på mina naglar!!??
Ha ha bara skoja med er, nej men det är skönt att fixa det innan, för efterPyret kommer vet jag inte när jag får tid.

Nej nu ska jag ta och dammsuga lite men vi hörs senare under dagen.
//Glammomamma



Den rosa karamellen, min nya favvis.


Så hemsk är ju inte färgen!?

Får nog lägga av med kaffe

Usch är verkligen bubblig i magen nu. Kanske är lite för utlämnande!? =)
Får nog dra ner till 1 kopp kaffe eller latte om dagen. Känner att min mage blivit lite känsligare för det den senate tiden. Är inte beroende av det så det är inga större problem för mig att lägga av eller dra ner. Är mer en socialdryck för mig, fast ibland kan även jag bli riktigt sugen på en kopp.

Idag har jag inhandlat 2 stycken nya väskor. Hittade en riktigt härlig till sommaren och en lite mer vardaglig att ha snett över axeln. Lovar att lägga upp bilder senare ikväll.

//Glammomamma

Dagens...

Då är jag snart på språng igen. Idag för att fixa mina naglar, har funderat en del hur jag ska göra dom. Lutar mot att fortsätta med målade tippar bara...vi får se om några timmar hur det blev =)

Nu ska jag klä på mig och sticka till bilen....
Hörs senare

//Glammomamma

Härlig tröja från Gina Tricot, love it!

Halsband från OXOX,love it too!

Inköp och presenter

Så var det måndags kväll igen. Helt otroligt så fort den här dagen har gått. Sitter nu mättoch belåten i soffan med datorn i knät. Måste säga att jag verkligen njuter =)

Hos storken så gick det alldeles utmärkt. Som jag hoppades så var huvudet fixerat och låg riktigt långt ner, låter lovande tycker jag. Hade tyvärr lite låga järnvärden i blodet så det blev att inhandla järntabletter på Apoteket när jag var klar. Annars såg allt så bra ut, Pyrets hjärta tickade på så bra....150 slag/min ungefär.
Blev även så glatt överraskad idag när jag fick 2 st "goddiebags" av barnmorskan. Var massor av användbara saker i dom, delvis blöjor från både Libro och Pampers. Var även barnolja, krämer, babybodies, mössa, scarf, solskydd, våtservetter och mycket mycket mer. Alltså inte nog med att jag ska få en underbar liten bebis, jag får gåvor också =) Kan nog inte bli mer underbart. Jag är även rätt person att ge sådana saker till, blir såååååå otroligt glad och tacksam. Fast det blir väl alla...!!??


Lite av sakerna Pyret fick

Efter det gick jag till Hallbergs guld för att hämta en ny ring som jag beställt till Christian. Han fick den i julklapp men den var för liten så vi fick beställa en ny.
När jag kom dit var det 1 personal som jobbade och en del folk i butiken. Blir inte så glad över det, brukar vara så att det tar lite tid då...
Butikschefen kom ut då och då och pysslade med lite andra saker, hjälpte inte till med kunderna. Säljaren bad om hjälp vid ett tillfälle men fick ett nej som svar, bra jobbat!!
Efter 20 min väntan var det min tur. Så jag sa att jag skulle hämta en ring jag beställt och visade säljaren mitt beställningskvitto. Ringen hade kommit men hon ville även se orginalkvitto vilket jag inte hade med mig, dåligt jag vet. Blev tillslut så att butikschefen fick komma ut för hon inte visste om jag kunde ta med mig ringen.
Då visar det sig att denna ring är dyrare bara för det är en större storlek, det roliga är att det är ingen som har informerat oss om detta. När vi gjorde beställningen av ringen var det inget som dom informerade oss om.
Gissa om jag exploderade, först vänta 20 min och sedan stå och säga att jag måste betala 100 kr mer utan att dom har informerat mig om det. Slutade i allafall med att Christian åkte in efter jobbet och lämnade tillbaka ringen.
Kommer ALDRIG sätta min fot där igen...ingen serviceminded personal eller butikschef.

Hittade i allafall mina fina kuddar på Ö&B. Blev så glad och det gjorde hela ringdealen mer avlägsen. Måste säga att dom var ett riktigt kap. Hittade även en body till Pyret.
När jag jobbade extra på Ö&B under min tid på gymnasiet var det inte lika bra som det är idag. Har gjort massor av fynd på saker som är kopior av mycket dyrare saker. Delvis dessa kuddar men även ett kakfat som kostar flera hundra kronor i inredningsbutiker. Och för att vara ärlig så ser ingen skillnad.

69 kr var dom värda =)

Ja det var en fartfylld dag...skönt att lägga sig i sängen snart. Känner att jag kommer att somna tidigt =)
Vi hörs imorgon.

Puss och hej//Glammomamma

Redo att möta dagen

Nu ska jag sticka iväg på dagens små äventyr. Känner att jag ska trotsa den trista och tråkiga vädret med ett glatt humör. Blev en kofta från Mango idag som jag inte haft på flera månader, tycker att den passar helt ok så här i "slutet" =)

Vi hörs senare idag, måste ju informera om jag hittar mina fynd på Ö&B.
Tjing tjing på er.

//Glammomamma

Ny vecka...

Sitter här och äter frukost och tittar på morgonteve.
Då var måndag här igen, så fort veckorna går. Tycker att det hinner knappt bli måndag innan det är fredag igen. Kanske bara är för att man är hemma och inte jobbar men då borde ju dagarna gå långsammare..?! Eller så är det bara så som jag känner..
Denna vecka är ganska planerad, vilket inte är så vanligt nuförtiden. Kan ju ofta sprida ut mina planer på olika veckor men denna vecka händer det mycket. Känns skönt att köra på medans jag fortfarande har krafter och orkar. Kan ju hända att jag inte tappar den men den dagen den sorgen i såfall...=)

Måndag
Storken.
Idag så ska jag iväg till barnmorskan på förmiddagen. Blir att kolla hjärtljud som vanligt men även se till att huvudet har stabiliserat sig. Den känslan som jag har är att det har det varit länge men jag är ingen expert =)
Ska även fråga om ett roligt "knäppande" ljud som jag hör från magen ibland, har ingen aning om vad det är som låter. Bara så förvirrande eftersom jag inte förstår vad det kan vara som låter...hicka kanske??!!
Efter det till banken och sätta in lite pengar, en startfond till Pyret. Alla småpengar som vi sparat går till ett konto åt den lilla krabaten. Blir ju snabbt en hel del pengar...
Ska även in till jobbet och lämna igen en telefon som är trasig, är trött på att inte kunna ringa ett telefonnummer med en 2:a i.
Sist av allt ska jag en sväng till Ö&B och hälsa på Ramona...brukar alltid jobba =) Har sett att dom kan ha lite småskojiga saker som jag behöver. Lovar att lägga upp bilder i såfall...mycket intressant kan jag lova.

Tisdag
Nagelsalongen.
Ska fixa mina naglar, sååååå skönt. Börjar bli långa och dom har en ful utväxt också. Ska bli skönt att klippa ner dom så de blir i en mer lagom och hanterbar längd. Är lite jobbigt att skriva med naglarna och inte fingertopparna när man bloggar =) Sen är det alltid trevligt att skvallra av sig med Emma...=)
Tyvärr har jag inte bestämt vilken färg jag ska köra på, har ju haft lite neutrala naglar med lite glitter på topparna nu. Passade bra till nyår.
Vet ju inte om jag hinner boka in något mer besök innan Pyret kommer, så jag kan ju inte ta vilken färg somhelst. Snyggt att ha naglar som är halvt färgade halvt neutrala...nej tror inte det. Tar den disskutionen med Emma imorgon och ser vad hon säger.

Onsdag,torsdag
Fika.
Ska försöka att träffa Ramona och ta en fika någon av dessa dagar. Kanske gå en liten sväg på stan och se om man hittar något roligt. Kolla av utbudet så att säga. Spana lite vad man kan tänkas att köpa i Sthlm =) Fast där ska jag hitta sådant som inte finns här i stan.

Fredag
TILL STHLM!!!
Ska bli så roligt att komma iväg och se något annat än det som finns här i stan. Hoppas bara på att få bra väder, har ju varit sååååååå trist väder den senaste tiden. Har dock inga större förhoppningar på bra väder.
Ska titta på bra basplagg till våren som jag vet att jag kan ha. Så tyvärr blir det inga byxor =( Kanske någon liten väska också *hihi*

Lördag
Flytta.
Nej vi ska inte flytta någonstans =) Det är svärfar som ska flytta. Så Christian får bära allt tungt medans jag tar någon liten kartong och bär =)  Nej skoja bara....är inte massvis som ska flyttas vilket är skönt. Tar inte allt för lång tid och det blir inte så jobbigt då heller. Tror även att Mike ska hjälpa till, var länge sen jag såg honom. Brukar ju komma hem hit i omgångar och äta. Fast han är ALLTID välkommen =)

Ja är så veckan ser ut just nu, kan mycket väl bli en del ändringar.
Ska hoppa in i duschen och göra mig iordning för dagens bestyr. Hörs senare idag.

//Glammomamma

Skönt skrivet

När vi var ute och for runt idag så såg vi detta på en bil. Tyckte att det var riktigt skönt skrivet. Undrar dock om det är ägaren själv eller någon förbipasserande som skrivit??!!
Är som i Sunes jul...Knyckt gran! =)


Glömde att lägga in bilden den förut så jag gör det nu...
//Glammomamma

Mia och Klara

Så var det dags igen. Älskar detta underbara program, helt sjukt!
Har längtat sen sista avsnittet så nu ska jag krypa upp i soffan och skratta en hel del =)
Hörs senare under kvällen.


Härlig helg

Sitter uppkrupen i sängen med datorn i knät, gud så skönt. Har tänt lite lagom med lampor och ljus för att få den där lagom mysiga känslan. Ute är det mörkt och ruggit, inget favoritväder hos mig.

Har idag tagit en tur till Norrköping och köpt en ny hemtelefon. Blev en Siemens med färgdisplay och snygg design. Tycker faktiskt att dom har den snyggaste designen men sen är ju vi lite "pryltokiga" =) Finns dock en härlig uppsjö av telefoner att välja mellan, är bara storleken på plånboken som avgör vilken man köper. Finns en telefon som är riktigt snygg men den är från BoB och kostar fleeeera tusen kr. Känner inte riktigt för att lägga så mycket på det just nu....lite fel tid. Blir kanske nästa telefon, då är ju Pyret lite större =)

Nu pysslar Christian med golv och taklister ute i hallen. Ska bli så skönt att få ordning på den. Risken blir annars att man bara skjuter det på framtiden. Måste bara yttligare en gång få säga hur ruskigt nöjd jag är med hallen. Kommer bli riktigt snygg bara jag får mitt "lilla" bord =)

Är mycket bättre i magen idag. Pyret har lugnat ner sig, vilket är riktigt skönt. Känner dock mer och mer av förvärkar och små sammandragningar. Så små steg framåt börjar vi att ta, idag är det ju bara 1 månad kvar. Om det nu är så att den bestämmer sig för att inte komma tidigare eller senare...hoppas på tidigare =)
Var annars en riktigt trevlig idag igår. Blev nästan helt bestämt att jag åker till Sthlm på fredag och går på stan med mamma. Känns som om det är sista "roliga" jag gör innan Pyret kommer, sen kan man ju inte "dra iväg" så på ett tag.

Nu ska jag vila lite, har busat lite med Pyrets "ben eller fot" under tiden som jag skrivit. Vill bara ha min bebis NU!

//Glammomamma

Pyret gillar inte bio...

Hemkommen från bion, nyduschad och sitter i sängen.
Har varit en rolig dag måste jag säga, trevligt sällskap, god mat och bio. Mycket mer kan man inte begära en lördag.
Bion var dock lite jobbig, har kommit underfund med att Pyret nog inte gillar bio. Iallafall inte i min mage =)
Filmen var riktigt riktigt bra, rekomenderar verkligen att gå och se den. Den var nästan 2 ½ timme men det var inte en jobbigt lång stund.
Under hela filmen så tror jag att denna lilla krabat försökte att krypa ut genom magen. Var inga sparkar utan mer krafttag för att hitta alternativa vägar ut än den naturliga vägen. För att sedan toppa detta, lite förvärkar och sammandragningar. Hjälpte inte ens att Christian la handen på magen, brukar faktiskt hjälpa annars.
Så när filmen var slut, satt jag helt genomsvettig i stolen och ville inget annat än komma ut i den friska luften. Gissa om det var skönt....
Efter det en fika, tyvärr så orkade jag ingenting men det var trevligt ändå.

Så nu ligger vi (hela familjen) i sängen och ska se Madagascar 2. Mycket mysigt och skönt, tro mig.
Hörs under morgondagen.

//Glammomamma

Bloggar från mamsen och papsen

Aloha!
Sitter hemma hos mina kära föräldrar och bloggar idag. Christian skulle hjälpa min pappa att flytta lite saker åt dom och jag blev kvar hemma hos mamma och håller henne sällskap. Dom skulle även passa på att köpa lister till hallen idag, när vi ändå hade en släpvagn. Är jobbigt att behöva ta dom i bilen, är bara liiite för långa =)

Har spenderat min tid med att titta runt på Forever21.com idag, hittar så fantastiskt mycket snyggt som jag vill köpa. Ett par nya hörlurar, en snyggtopp till sommaren och en supersnygg cardigan. Måste bara försöka att få godkänt av Christian att vi kan handla från USA. Blir ju lite extra avgifter om man handlar därifrån.

Har även lite löst pratat med mamma om att kanske åka och möta henne i Sthlm på fredag. Min pappa ska på mässa dit så hon skulle passa på att följa med dit och ha en helhelg där. Och för att hon skulle slippa att gå på stan själv på fredag så skulle jag ta bussen upp och möta henne där *hehe*
Tror ju inte att Christian tycker att det är en lika bra ide som jag men jag får väl smöra lite extra för honom innan jag tar upp det. Tänkte att det var både billigt och smidigt att ta bussen dit, så slipper jag åka bilen själv. Har ingen större lust att göra en sådan resa själv nu när Pyret kan komma...inte för att jag tror det men men

Ikväll blir det bio med föräldrarna, ska se Changeling. Tror att den kan vara rikitgt bra och det är väl sista gången jag går på bio på ett tag =)
På återseende//Glammomamma


Älskade väggtext

ÄNTLIGEN!!!
Efter flera veckors väntan så fick vi igår besked via mailen att väggtexten var skickad. Direkt växte hoppet att den skulle komma idag. Och tur det ska man alltid ha!
Så i morse gick jag av och an och vaktade brevlådan, posten brukar alltid komma vid 10 på morgonen men inte idag. Klockan blev 10 över, kvart över och så vid 10,30 ungefär damp den ner. Och gissa om jag blev lycklig när jag såg avin från posten. Var bara att springa till posten och hämta ut den lilla rullen. Har längtat hela dagen på att få sätta upp texten på väggen.
Så när vi kom hem ikväll så kastade Christian sig över texten och började att sätta upp den. Och oj oj oj så snyggt det blev. Det är en helt ny vägg måste jag säga. Att en sådan enkel sak kan lyfta en hel vägg. Blev genast sååååå mycket snyggare, eller vad säger ni!?
Fick även upp mitt fynd från MIO, stjärnan. Den var sådär härligt sliten, köpte även en mindre modell som ska sättas upp i Pyrets rum. Blev faktiskt lite sugen på att köpa en till av varje storlek. Vi får se om jag tar en sväng dit imorgon.

Nej nu ska vi äta lite gratinerad hummer...mmmmm och ost och kex. Blir kanske en flaska med alkoholfritt vitt vin till det ;)
Ha en underbar kväll!

//Glammomamma



Kan fiskar bli överviktiga??!!

Har dom senaste dagarna noterat att några av våra neontetrar har blivit tjocka. Dom har fått en liten mage, och speciellt en av dom. Ser ut som en ölmage men den har inte druckit någon...det lovar jag =)
Kanske är så att den är förbannat glupsk och en aningens för lat. Orkar väl inte simma av sig allt den äter. Jag vet inte, har ju aldrig haft fiskar förut. Ska väl vara glad att ingen har gått och dött än. Fst det är kanske inte långt kvar tills någon utav om äter ihjäl sig.
Har tyvärr ingen bild att visa, fiskarna vill inte vara still och posera för kameran. Ska se om det kanske går under helgen och knäppa en bild på dom.

Ska idag iväg hem till mamma och göra lite kåldolmar. Är inte så bra på att göra det så idag får jag en lektion av mamma.
Bloggar därifrån senare idag.
//Glammomamma


Ett värmande bad

Usch vilket ruggväder. Dimmigt och rått, inget skönt väder om ni frågar mig.
Var ute och gick i 50 min tidigare idag med grannfrun, skönt att vara ute och röra på kroppen och få frisk luft.
Efter det hem och fixade det sista med garderoben. Har bara lite kvar att ordna men det blev 1 svart sopsäck med kläder. När jag var klar med det var jag tvungen att sticka till centrum och handla några småsaker, burrr ut i kylan igen.
Så nu tänkte jag ta mig ett varmt bad och sätta på lite bubblor för ryggen, blev lite trött i den efter garderobsfixet.
Blir lagom innan jag ska hämta älsklingen.



//Glammomamma

Jag mår bra..

Har precis pratat med min läkare över telefon. Blodproverna som jag var och lämnade i fredags såg bra ut.
Mina värden har gått upp men det ska dom med tanke på att jag väntar barn. Jag har inte mått dåligt på något sätt, utan kännt mig bättre än jag gjort på många år. Kanske är bra för mig att vänta barn..??!!
Så länge jag inte fick ont i huvudet ofta eller började se ännu sämmre än vad jag redan gör så var det ingen fara.

Nästa omgång med prover blir en bit in i vår, under tiden jag ammar. Får se hur allt ser ut då, om väderna blir konstiga eller håller sig på en bra nivå. Annars blir det att ta konakt med dom den dagen jag slutar amma för att se om jag behöver äta mina tabletter igen eller om prolaktin nivåerna ligger på en stabilnivå. Är ganska fantastiskt att kroppen kan ställa in sig på en bra nivå helt själv efter en graviditet. Kan även vara så att jag får fortsätta att äta mina tabletter men men, den dagen den sorgen.

Nu ska jag städa ur garderoberna på lite gamla kläder och lyssna på Britneys nya album och se om det är något att lyssna på...
Hörs senare//Glammomamma

Arga snickaren

Äntligen ett byggprogram i min smak. En snickare med ett j*vla temprament, blir som att se mig själv på jobbet =)
Nej men detta verkar vara riktigt roligt att se, är inte så förtjust i byggprogram men jag tror att detta är ett som jag kommer att följa.
Maten står på spisen, soffan väntar och snart kommer älskligen hem, kan bara bli en riktigt trevlig och mysig kväll.


Min nya idol!?


Piffa till badrummet

Känner du att du har 3200 kr över som inte vet vad du ska lägga på??
Då har jag en ide...denna underbara pryl. Ja det är vad det är, något för dom är prylgalna. Är nog helt onödigt men SÅ SNYGGT!!...eller vad säger du syster Yster ;) Du håller ju alltid med mig i alla lägen. Finns inget som är för dyrt och onödigt!
Istället för din vanliga gamla propp i handfatet sätter man dit denna och vips så har man en klocka i handfatet....
Finns att köpa på nätet eller om någon vill så kan ni gärna skänka en till söta, rara lilla mig.

Puss på er//Glammomamma

Jag har slutit fred med mina tankar

Får mycket tid över att tänka och fundera på mycket saker när man går hemma. Inte för att jag på något sätt har grubblat ihjäl mig. Blir ju ändå så att man är själv med sina tankar på dagarna.
Jag har i allafall tagit min räddsla i handen och slutit fred, inte ska vi vara ovänner!? Nej vi ska ta hälp av varandra!
Känner att mitt behov av kontroll inför förlossningen har sakta men säkert försvunnit, även om jag inte oroat mig alltför mycket. Har inte riktigt infunnit sig så att jag kännt någon större ångest eller räddsla. Har bara legat långt bak i huvudet och påminnt mig ibland. 
Känner bara en lättnad inom mig att denna resa snart har nått sitt slut och en sådan resa det har varit. Från att ha kännt "hur ska detta gå"  till "att detta fixar jag" är underbart. Är fantastiskt att kroppen själv kan klara av mycket problem och frågeställningar som man har....det löser sig alltid passar in rätt bra faktiskt.
Så idag känner jag verkligen ett enormt lugn inom mig, att någonstans ha släppt all kontroll och lämnat den bakom mig. Har inget att oroa mig för, jag KLARAR det här! Den dagen jag sätter min fot på BB så finns det bara ett stort lugn inom mig. Och räddslan, den håller sig i bakgrunden...för vi har slutit fred. Det finns inget att vara rädd för, eller kanske bara den åkturen som väntar mig....Fast framtiden är inget att känna oro eller räddsla för, inte på ett negativit sätt i allafall. Är ett nyttigt äventyr som jag ser fram emot, med lite fasa men så ska det nog vara...?!

//Glammomamma

Varför bor man såååå fel...??!!

Såg denna bilden på Correns hemsida i morse och gissa om jag blev förvånad. Ett gäng med nakna karlar som är ute och springer! Tror faktiskt att jag slog i hakan i tangetbordet och ögonen hoppade ut en bit ur huvudet.
Blev så förbannad att jag bor i helt fel sida av staden, vart är alla nakna karlar i Ekholmen??? Borde väl finnas några här med som har tråkigt och inte vet vad dom ska göra...eller?!
Hade i allafall blivit överlycklig om jag hade kunnat se detta från mitt fönster...jag och snoppar *haha*



Här har ni en bild att beundra ;)
//Glammomamma

Väskan packad och garderoben organiserad

Nu har jag varit duktig (klapp på huvudet)
Har plockad undan sängkläder från garderoben i Pyrets rum in till vårat sovrum. Blev fyra tomma trådbackar till Pyrets alla kläder, eller det lilla som vi har hunnit att köpa innan. Imorgon ska jag ta tag i resten utav alla gamla kläder som ligger och skräpar. Har en känsla av att en hel del kan slängas, mycket som bara ligger och tar upp plats. Måste ju någonstans inse att man inte har exakt samma stil nu som för 4 år sedan. Och ja, det finns så gamla kläder därinne =)

Efter det så tog jag fram väskan och började packa den inför färden till BB. Är nästan 1 månad kvar men man vet aldrig när det kan bli dags. Jag för ju ganska hårda förhandlingar med Pyret om att komma ut tidigare, vet tyvärr inte riktigt hur vi ligger till. Har i allafall börjat känna av lite förvärkar så helt omöjligt är det ju inte att den lyssnat!?
Blev en del hel del i väskan:
* Kläder till Pyret
* Blöjor
* Napp
* Amningsinlägg
* Underkläder till mig + Christian
* Sköna kläder till mig
* Lite ombyte till Christian
* Viktiga papper till BB
Är lite kompleteringar som behövs men i det stora hela är det viktigaste med. Svårt att veta exakt vad man ska ta med sig. Har kollat runt lite på nätet och är väl mest kamera, Ipod, dricka, kontanter, bok, toalettsaker, bindor, kortlek och lite andra sådan saker man kan kompletera med...eller??!!

Nej nu ska jag fixa till mig lite, ska ner på stan och ta en fika med min älskade Ramona. Var sååå länge sedan vi sist sågs. Brukade alltid jobba om vartannnat men nu när jag är ledig så kan jag helt anpassa mig till henne =) Ska bli skoj och ta igen lite förlorad tid. Blir nog en del skitsnack.

Hör av mig senare under kvällen.
//Glammomamma


Fräcka tulpaner

Måste bara göra ett litet inlägg om detta med tulpaner.
Var ju tulpanens dag förra veckan, så överallt var tulpaner den stora grejen.
Köp ett knippe tulpaner,30 kr....

Brukar inte köpa tulpaner men tänkte att detta år är mitt "nya mognare" år, så jag måste ju =) Och så härligt dumsnål som jag är så kan jag inte tänka mig vilka tulpaner somhelst till vilket pris somhelst.
Hittade i allafall bra tulpaner i mixade färger på Blomstertorget...och till ett bra pris ;) I butiken hade dom även gjort ett riktigt coolt arrangemang med blommorna. I en stor hög vas hade dom "tryckt" ner tulpanerna under vattnet. Såg så himla tufft ut att jag var tvungen att pröva själv.
Tyvärr så äger inte jag någon så stor och vid vas utan jag fick dela upp 5 st i 2 vaser men så snyggt det blev.
Blir nog att ta sig en tripp på stan och leta efter en ny stor vas när lönen kommer, för det här kommer jag köra stenhårt på under våren.

//Glammomamma

Vasen Christian vunnit i golfen =)


Helgens fix..

Då har vi äntligen fått upp och igång akvariet som vi köpte i strax innan jul.
SÅ LÄCKERT!

Var ju tänkt från början att byggas in i väggen men den väggen vi tänkt oss från början var för kort. Då fick vi istället byta vägg och strunta i att bygga in det. Tycker att det blev så fräckt ändå!
Var mycket jobb med att dra sladdar och annat till det men efter regn kommer solsken och i detta fall att köpa fiskar.
Eftersom akvariet bara rymmer 40 l så är det ingen ide att köpa massor av fiskar utan det blev en kampfisk och några neontetrar. Var även tvungen att köpa en mal som håller rent. Blev riktigt mysigt i hallen nu, ser dessa små fiskar när man går förbi. Är nog det närmaste husdjur som vi någonsin kommer att ha =) Vi har tillochmed gett kampfisken ett namn...Sunken. Tycker det passar rikitgt bra, var tänkt Zvonne från början men vi ändrade oss.

Har även fixat lite inne i Pyrets rum i helgen. Var och köpte ett skötbord, blev inget lyxigt med tanke på att det ska användas under en begränsad tid och jag tycker det är onödigt att köpa ett för flera tusen kronor. Hittade detta för en billig penning och det ser helt ok ut, går att vika ihop om man vill ställa undan det eller behöver ta med sig på någon resa. Har ju planer för att åka till Köpenhamn i sommar. Kan ju inte strunta i att ta med Pyret då =)

Nu ska jag ta tag i mina blommor som jag köpt, behövde förnya mig nu efter julen. Lägger upp lite bilder på det senare.

//Glammomamma


Väggakvariet

Skötbordet framifrån

Från sidan

Ananaspaj

Har jag varit effektiv och bakat en ananaspaj tills ikväll. Var sååååå länge sen jag åt just den pajen. Blir ju mycket rabarber, blåbärs och äpplepajer under hösten och sommaren.
Fick ett riktigt sug på det igår kväll så idag slog jag slag i saken och bakade en. Och så lätt den är att baka, tar bara ca 15 min att göra och sen in i ugnen. Längtar tills ikväll, lite ljummen paj och vaniljglass....MUMS!!!

Nu ska jag och Pyret ta en liten tupplur, blev trött av baket och springet till tvättmaskinen, blodprovet och den tidiga morgonen kan också spela in. GÄSP!
Hörs senare.
//Glammomamma

Mumma gumma!

Gäääsp

Godmorgon!
Idag var jag uppe med tuppen, ovanligt sen jag gick hem på ledighet. Brukar sova till 8-8,30 varje dag men inte idag. Christian fick väcka mig när han åkte till jobbet vid 6,30 ungefär....är inte människa då! Inte för att jag brukar ha svårt att gå upp tidigt men man befinner sig i ett komatillstånd.
Anledningen till denna uppgång var att jag skulle till vårdcentralaen och ta blodprover. Tvungen att hålla lite koll på hur mina värden är under graviditeten. Och dessa kära prover ska ske på fastande mage, varit vaken ca 2 timmar innan dom tas och det bästa....man ska ta dom vid 8 på morgonen ungefär. Helt sinnessjukt om man frågar mig.
För att toppa detta besk så fanns inte mina prover inlagda på datorn hos vårdcentralen så jag fick gå och sätta mig i väntrummet igen,JIPPI!!! Som tur är så fick dom tag på dom till sist, hade inte orkat att gå hem för att gå tillbaka på måndag och ta dom.
Så nu har jag fått i mig min frukost, var riktigt hungrig och skakig på benen när jag cyklade hem i kylan.


Måste även tacka Nille för att han var så gullig och inte ville att jag skulle bli sjuk. Han tog en elev som Christian skulle ha haft igår eftermiddag bara för han hade feber och inte ville att jag skulle bli smittad. Puss på dig "tjockis" =)
Kolla även in länken som jag hittade,värktimmer. Kommer jag att ha användningen för den mycket snart hoppas jag ;)

//Glammomamma

Lets dance....sååå underbart

Gud en sådant underbart program!!
Spenderade som sagt eftermiddagen i sängen tittandes på inspelningen av säsongens första program. Vilka underbara känslor detta program lockar fram i mig. Blir riktigt lycklig faktiskt. Är något magiskt med dans, att sväva runt helt fjäderlätt över ett dansgolv. Härligt härligt, påminner mig och min och Christians bröllopsvals *haha*

Måste säga att programet bjöd på många överraskningar, både bra och dåliga. Hade tex satt mycket hopp till Hasse Aro, är ju lite förtjust i honom men ack ack. Det är en karl som måste vara född utan taktkänsla, såg riktigt vidrigt ut faktiskt. Han måste verkligen höja sig några pinnhål om han ska ta sig långt i denna tävling.
Några som verkligen imponerade på mig var Magnus Samuelsson, Morgan Alling och Laila Bagge.
För att börja med denna karl vid namn Magnus...ojojoj. Att en sådan stor karl kan vara så otroligt smidig. Han verkligen flöt över golvet i en underbar vals. Han är verkligen en av mina favoriter, hoppas att han tar sig långt. Min röst har han i allafall =)
Morgan Alling var ju en ren fröjd att titta på, så härligt "lös" i kroppen. Är som om han var skapad för att dansa cha-cha-cha. Han kommer att gå riktigt långt tror jag, dels för han är riktigt duktig och rätt så folkkär.
Laila Bagge var även någon som jag inte hade så höga förhoppningar men jag hade fel. Riktigt duktig på att dansa och så snyggt det såg ut. Hon hade verkligen taktkänsla och kunde bjuda på en bra show. Tror att man får se upp lite för henne, en liten joker =)

Lovar att jag kommer att se varenda avsnitt denna gång, är redan nu såååååå spännande. Är glad att det är fredag imorgon så jag inte behöver vänta så länge.
Hoppas bara på att Blondinbella åker, är inte så förtjust i henne och någon taktkänsla hade hon inte heller. Bättre att hon håller sig till sin blogg, det är något som hon kan.

//Glammomamma
Min idol i mitten, Tony Irrving!

Vad är det som mina ögon skådar??!!

Tittade precis ut genom fönstret och trodde knappt mina ögon. Vad var det för skit som sakta föll ner från himlen....jo det ska jag säga er. SNÖ!!!!
Vad är det som händer och sker?! Igår var det nästan vår ute i luften, solen sken och värmde nästan lite på nosen. Och idag kommer denna skit ner, vad ska det betyda??
Trodde att den värsta vintern var över men men så fel jag har. Det som är tur att det inte lägger sig på marken i allafall!
Kan nog inte vara en enda som är trött på vintern nu, vill ha vår och höra fåglarna kvittra. Bland det bästa som finns på hela året måste ju vara den första vårsolen som värmer...mycket underskattat. Våren är den härligaste årstiden för min del.

Nej nu ska jag ta en kopp te, lägga mig i sängen och titta på Lets Dance. Spelade in det i fredags men har inte haft tid att se det. Känner att jag bara vill gömma mig från "den gråa" världen utanför.

//Glammomamma

Nya slingor

Nu har jag fått några nya ljusa slingor i håret för att ljusa upp färgen lite.
Håller med Maria om att det blev mycket bättre. Hade lite mörkare färg i botten av håret som inte försvann helt när vi fixade håret förra veckan. Men nu är jag helnöjd med håret.


Älskar denna blonda färg!!
//Glammomamma

Hur står det till egentligen??

Har bara en kort fråga..
Är det normalt att tycka att ljudet av sten och smuts som man dammsuger upp är ett härligt ljud??
Kom underfund med det nyss när jag dammsög framför dörren....
Känns som att det verkligen blir rent när man hör hur det rasslar i röret. Men men kanske är en konstig grej som kommer med graviditeten eller så har jag ärvt det från mamma =)

Ja ja strunt samma. Nu ska jag nu och ta en promenad i det underbara vädret för att sedan slänga i lite mer slingor i håret. Maria tyckte att vi behövde ljusa upp det lite...
//Glammomamma

Its a baby girl!!

Haha, trodde ni att vi skulle avslöja vad det är för kön på Pyret!!?? Nej tyvärr får jag väl säga. Vi vet inte om det är en pojke eller flicka, någon morot ska man väl ha när man ligger och väntar på att den ska komma ut.
Vi har själva valt att inte ta reda på vilket kön det är men igår så fick vi reda på att Lööke och Sofie ska ha en liten flicka. Blev så himla glad för deras skull, är många pojkar i deras släkter så lite kvinnligt blod behöver komma in där.

Vi disskuterade även frågan om det är viktigt att veta vad det är för kön och kom fram till att första barnet vill man nog inte veta, och det kan jag hålla med om. Det är lite speciellt när det är första gången, en helt ny grej och utmaning.
Det andra barnet däremot blir ju inte rikigt samma sak, är fortarande något speciellt men inte som att vänta sitt första barn. Så jag håller med om att då vill även nog jag veta vad det är för kön.

När Christian och jag gick hem från Lööke och Sofie på kvällen så pratade vi lite om dom framtida barnen i vår familj. Sa det att "tänk om vi får 2 tjejer", tror du att  vi kanske försöker med en tredje bara för att du vill ha en pojke??!!
"Kanske" blev svaret, och tänk då om även det blir en tjej.
Så underbar som Christian då är så målade han upp denna bild....

Jag heter Christian och jag är 37 år. Jag har 4 stycken jobb för att kunna försörja min fru och våra 3 döttrar. Jag är ledig på helgerna mellan kl 06,00-08,00.
Puss på dig älskling =)

Iallafall så hade vi en myckt trevlig kväll, alltid lika kul att träffa dom och Alfons förstås. Han har blivit en riktigt liten löpare nu sen vi såg honom sist. Och dansar gör han med, var riktigt duktig =) Sötare gullunge får man leta efter. Han är verkligen inte blyg för 5 öre.

Dags att ta tag i lite här hemma nu men på åretseende.
//Glammomamma

Än är jag inte besegrad

God eftermiddag!
Sitter här med en rinnande näsa och öm hals. För att toppa detta så har jag även hosta. Älskar känslan av att nästan hosta upp en lunga.
Det som dock gör att jag håller humöret uppe är att jag varken har feber eller känner mig "hängig". Har ju lyckas så bra med att hålla mig frisk och kry under hela graviditeten så jag tänker inte låta mig besegras nu.
Nej det är halstabletter och varmt te som gäller ett tag framöver.
Im a superwoman, yes im, yes she is!

Ikväll ska vi iväg till Sofie och Lööke på en fika, ska bli riktigt trevligt. Har inte träffas på länge så jag ser verkligen fram emot att bli lite uppmuntrad nu när jag känner mig som jag gör. Ska även bli kul att se hur stor Sofie har blivit, ska ha en liten bebis i maj. Tänk er oss två, "lattemaffian" lösa på stadens gator och torg i vår. Nej skoja bara men det är alltid trevligt att ha någon att umgås med när man är hemma, speciellt när vi båda ska ha smått.

Nej nu ska jag iväg en sväng, hörs senare.

//Glammomamma

Låt oss presentera...Hallen!!

Japp, då var den äntligen klar. efetr flera veckors slit och ett liv i misär så har vi nu bara lite småfix kvar att göra. Måste ju få upp lister i tak, golv och runt dörrar.
Måste säga att jag blev mer än nöjd, hade aldrig trott att det skulle bli så bra som det blev. Skönt även att ha det gjort nu innan Pyret kommer, hade inte varit skoj att hålla på med det här då.
Måste nog säga att jag är mest nöjd med golvet...blev så härligt ljust men samtidigt inte för ljust heller. Passade bra med färgerna som vi valt på väggarna. Allt blev helt enkelt en skön mix.

Är även lite nya saker som ska inhandlas till hallen. Väntar fortfarande på vår väggtext som vi beställt från nätet, kommer att bli rikigt snyggt när vi får upp den. Skulle även vilja ha en liten halvmåne byrå, har sett en på Handplockat i stan som jag skulle vilja ha. Kommer väl bli att jag inhandlar den snart =) Ska även sätta upp vårat snygga väggakvarium som vi köpte i julas.
Vi var och tittade på fiskar till det idag, blir nog några nya inneboende till helgen tror jag =) Har sagt att vi måste ha en kampfisk...blir nog en röd och sedan några neonfiskar. Blir fint som snus det =)


Slängde även med två bilder på min nya frisyr, riktigt snygg färg eller vad säger ni!!??
//Glammomamma



Min morot

Hejsan.

Måste först bara säga att hallen är ÄNTLIGEN klar. Den blev såååå fin, riktigt ljus och härlig. Nu ska den bara inredas lite mer, har ju en hel del fina saker att sätta upp....typ ljuslyktor =) Vet att jag har en passion för det men det är en av mina laster här i livet.
Jag lovar att vi lägger upp lite snygga bilder så ni kan få se.

Var en snabbsväng på stan i lördags. Skulle köpa stickor till mamma. har köpt garn så hon kan sticka en tröja till mig =) Kan tyvärr bara sticka mumintroll och halsdukar.
Var inne en snabbsväng på La Louise och tittade, dom hade nämligen halva priset på allt. Är ju tyvärr ingen butik som jag ska handla i nu men titta skadar ju inte ;)
Tyvärr kanske jag får säga så hade dom en liten avdelning med 60%. Där hångde detta lilla underverk, så härligt romantisk och sommrig. Hade kostat över 1000 kr men nu bara 440 kr. Kände att jag bara var tvungen att ha den. Tänk er ett par söta skor och en härlig sommarsol på himmlen...mmmm längtar redan nu.
Och eftersom jag hade mamma med mig så tyckte ju hon att jag skulle köpa den. Och jag är svag, måste ha någon som säger nej vänta med det.
Så det blir min morot nu, att komma i denna klänning till sommaren. Ska nog inte vara några problem =)
Peppar peppar så har jag ju inte gått upp så mycket i vikt och hoppas att jag stannar på max 11-12 kg. Då borde jag vara i lite form till sommaren *hihi*

Nej nu ska jag avrunda men lovar att lägga ut bilder på hallen snart.
//Glammomamma




Hårfix

Nu ska jag fixa håret...ÄNTLIGEN!!!
Ser så förbannat trist ut i håret, slitet, urtvättat och med en fet utväxt. Det är verkligen på tiden. Blir nog tyvärr som vanligt blont men denna gång kommer det bli riktigt snyggt.
Var med Maria, my lover frisör och köpte riktig färg som frisörer använder. Så denna gång blir det ingen Ica köpt skitfärg.

Lovar att lägga ut bilder senare under dagen.
Ses senare//Glammomamma

Världens bästa familj!

Är så förbannat glad att jag har en så kärleksfull familj att omge mig med. I dessa tider är det nästan det enda som räknas...Christian är ju det viktigaste i mitt liv men en familj är ändå en familj!

Blev så glad i går när jag pratade med min sjuka syster i telefon. En gång i tiden var hon min stora idol men sen växte jag upp och insåg att det fanns en värld utanför vårat hem med =) Nej skoja bara men vi stod varandra riktigt nära när jag var yngre. Just nu är vår kontakt med varandra bättre än det varit på länge, är nog för att jag väntar barn och allt. Hon känner nog att vi har ännu mer gemensamt nu....kan även jag tycka =) Vi ska båda två snart vara sura, trötta småbarnsföräldrar...Mums! Skoja bara men det är ju något som automatiskt gör att vi kommer varandra närmare och det är inget jag klagar på.
Iallafall så när jag pratade med henne i telefon så öste hon så mycket beröm över hur stolt hon var över mig. Tror nog att jag fakitiskt växte några cm efter det. Hon berättade att hon alltid trott att jag skulle bli gnällig och tycka att allt var jobbigt under graviditeten men att jag helt visat motsattsen. Jag har inte gnällt eller klagat över något även om hon sett hur jobbigt jag har tyckt att det har varit ibland. Är sådant som man blir riktigt glad av att höra.
Hon avslutade även det hela med att säga att jag kommer att klara av en förlossning hur bra somhelst,TACK!! Helt enkelt så har jag inget att oroa mig över. Det var något som jag verkligen behövde höra.

Puss och tack kära syster!

Jag har även blivit välsignad med en underbar pappa, inte bara syskon =)
Fick en present av honom igår, inget stort men bara en sådan härlig uppmuntran. Vissa dagar känner man sig bara lite ut form och då är det alltid trevlig med någon som muntrar upp en lite extra.
Fick en jättefin t-shirt som jag sett. En svart med ordet "Police" tryckt på. För alla som inte vet vad det är för märke så ska jag upplysa er. Dom gör delvis klockor, och riktigt snygga sådana.
Blev så himla glad över den, kan jag gå runt och mysa i nu. Funderar på att inviga den idag....har ju annars en hel helg att använda den på.
Kan bara säga...tack papsen,du är bäst! Älskar dig!

P.S Vet att du VERKLIGEN kommer att lyckas med din nya utmaning ;)


Vuxenpoäng

Hejsan.

Ojoj vilken dag det har varit. Kanske inte den mest stressade dagen i mitt liv men har knappt varit hemma på hela dagen...och det var helt oplanerat!

Började med att jag skulle hämta min bror och någon polare till honom och köra dom till Tornby för att de skulle åka till Sälen idag. Behövde någon som kunde vara lite snälla och köra runt på dom. Och som sen snälla syster som jag är så säger jag ju självklart inte nej. Vet ju att jag kan använda det i utpressningssyfte sen när jag behöver barnvakt!! =)

Efter att jag lämnat av dom så ringde jag min kära mamma och frågade om det fanns något kaffe klart så man kunde vakna till på riktigt. Och som den turdam jag är så fanns det självklart det.
Tänkte bara stanna i ca 40 min och sedan bege mig hem igen. Tyvärr så blev jag kvar på lunch också...alltid tur att bli utfodrade när jag är hemma hos mamma =)
Sedan blev det att åka och hämta älsklingen på jobbet, han hade tur som fick sluta tidigare. Åkte efter det hem till mamma igen så även han kunde bli lite utfodrad. Fika på maten och bara allmänt slösnack för att sedan bege sig till banken.

Var nämligen dags att ta tag i vår ekonomi på allvar nu innan Pyret kommer. Lägga om lite lån, fixa pensionsparande, månadssparande och ett bättre gemensamt konto. Kändes sååååå vuxet att sitta där och prata om lån och hur mycket vi ville lägga på olika sorters sparande.
Skulle vilja säga att jag vart mer än nöjd, skulle nog spara några hundralappar varje månad när lånen som vi hade bakades ihop till ett med gemensam ränta i stället för flera olika.
Kan säga att jag verkligen är redo för det nya livet nu. Känns som om det börjar på bra och stabil grund. Och det känns ju verkligen viktigt.
Vill ju verkligen veta att vi ger Pyret dom bästa förutsättningarna för en bra start i livet.
(Och om du vill får du jätte gärna komma till världen snart!)

Så nu  har jag kommit hem och faktiskt hunnit ta några andetag. Väntar bara på att älsklingen ska komma hem så vi kan mysa lite. Han är ute och käkar med jobbet ikväll. Ska tacka av en arbetskamrat som slutar, synd!

Puss och krya på dig kära syster, influensa är aldrig roligt men jag tänker på dig och hoppas att du blir frisk snart.


Krya på dig!

Rosiga kinder

Har precis kommit hem efter en skön promenad i vinter solen. Gäller att ta vara på dessa underbara dagar.
Det är faktiskt riktigt uppfriskande att ge sig ut och gå när det är några minusgrader och solen skinandes i ansiktet.

Tog med mig kära grannfrun Nilsson som sällskap, alltid roligare att ha någon med sig som kan prata lite med. Kan även ibland tycka att det är underbart att slänga på sig podlurarna och dra iväg på egen hand. Men idag var jag lite sällskapssjuk och ville inte ge mig ut själv.
Måste dock ge lite kritik till dom som saltar här omkring. Var inte många gångbanor som var saltade idag. Inte kul att gå på helspänn för att man är rädd att dra omkull. Var många ställen där man inte kunde se ett endaste litet sandkorn...Svagt! Var faktiskt isgata på många ställen. Tror att jag får följa de äldres råd och köpa mig ett par broddar. Vet att det är 50+ varning på sådana men med tanke på att jag kommer att vara ute och gå rätt mycket framöver så vill jag inte dra omkull med Pyret i vagnen. Och vem vet, första tiden kanske man inte kan gå och spänna sig på samma sätt som man gör nu.

Nej nu ska jag ta mig en kopp värmande te, känner att min ömma hals behöver det. Sen ska jag förbereda maten för ikväll så jag slipper stå med den när vi kommer hem ikväll

På återseende//Glammomamma

Städmani

Japp ni läste rätt.
Idag så fick vi rycket här hemma och började att städa hela lägenheten. Har inte blivit så mycket av det den senaste veckan. Dels för att vi renoverar hallen och för att det ligger saker överallt, framförallt i vardagsrummet.
Men idag kära vänner så är det bara målning kvar i hallen, JIPPI!!! Allt förarbete som drivit skit och damm i hela lägenheten är nu klart. Har bara blivit att man städat bort det värsta slipdammet under tiden som Christian jobbat på i hallen.

Så nu har jag torkat, gnuggat, dammsugit och moppat hela köket och badrummet. Kan lova att det riktigt skiner där nu.
Badrummet är alltid härligast att göra, känns extra fräscht när man är klar där.
Igår kväll när vi tog ett bad så kunde man nästan se ofräschet krypa upp ur badkaret. Var nästan så att jag kände mig renare innan jag klev ner i vattnet än när jag gick upp. Så idag så gnugade jag tills svetten lackade i pannan när jag gjorde rent badkaret. Lovar att det går att spegla sig i det nu.

Christian har varit duktig och städat ur dressingroomet, blev riktigt vettigt därinne nu. Har varit ett rum under renoveringen som vi bara ställt in saker i. Men nu har vi slängt lite skit och ställt undan sånt som inte riktigt har haft någon plats.
Det som ska göras nu är att dammsuga och moppa av inne i sovrummet. Känns som om det ligger en hinna med slipdamm där med.
Kände bara att jag behövde ta en liten paus. Lovar att återkomma senare under kvällen.

Hej hej//Glammomamma

Ny rygg efterlyses!

Någon därute som vet en bra rygg till salu????

Börjar bli rikigt trött på detta nu, har i snart 1 veckas tid haft konstant ont i ryggen. Spelar ingen roll och jag ligger, sitter eller står gör lika ont i alla lägen. Det enda som funkar är att ta ett varmt bubblande bad.
Mmmmmm riktigt njuter av den stunden men tyvärr så har jag en bebis som inte delar min passion för detta.
Brukar gå 5 min innan man blir halvt ihjälsparkad innifrån eller så får man igen det när man gått uåå. Då passar den på att ha gympa i ca 30 min. Härligt när magen svänger framochtillbaka.

Jag kan verkligen förstå att blivande mammor gnäller och klagar att ungen måste komma snart. Känner att jag själv är rätt nära att snart ge upp och börja att klaga över min graviditet.
Tycker ju själv att jag har haft en riktigt bra första graviditet utan mycket symtom men nu kommer jag snart att kapitulera. Det som gör det hela ännu värre är ju att det är nästan 2 månader kvar innan det är dags! Hur ska jag stå ut med detta i så lång tid till???
Imorgon ska vi till barnmorskan så jag hoppas på att få några goda råd då. Fast man brukar väl säga att goda råd är dyra??!! Det är inte bra i såfall.
Nej det är bara att bita ihop och tänka på något trevligt, förhoppningsvis så blir det bättre så fort den lilla besten tittar ut.

//Glammomamma!

Me love...REA!!

Finns det något mer underbart ord än REA!?!?!? Ja det kanske det finns men ni måste ju hålla med om att det platsar bland topp 5 orden.

Eftersom det råder lite av ett kaos här hemma pga renovering av vår hall så vill jag helst inte vara hemma. Känns inte som om det händer så mycket, fast det vet jag ju att det gör. Är ju detta förbannade förarbete som tar så lång tid men snart mina vänner så ska det börjas att måla. Är först då som det kommer att kännas som om vi kommer någonstans. Är äntligen nerförsbacke i denna bergochdalbana som det är att renovera.
Det roligaste kommer nog att bli när vi får sätta upp vår väggtext som vi beställt och när vårat lilla akvarium får sina första hyresgäster. Tror att det kommer att bli riktigt coolt.

Så idag har vi varit en sväng på tippen igen och slängt lite skräp. Börjar att kännas som mitt andra hem =)
Efter det bar det av till Byggmax....JIPPI! Köpte lite skit där. Hem och handla lite gott tills ikväll för att sedan lägga mig i soffan och ta det lugnt.

Medans jag låg där började jag känna mig lite trött i kroppen, som om man ska bli sjuk ungefär. Tyvärr så fanns det ju inte så mycket att se på TV så lite lätt utråkad blev jag men som tur är så ringde min mamma och frågade om jag skulle med till Unnerstad Gård.

- ABSOLUT!!!

Ingen tvekan om saken, kan ju va så att man fyndar lite julsaker nu.
Tänk vilken tur man har när det sedan visar sig att dom hade 50 % på alla julsaker. Är nu som man kan hitta en del godbitar till nästa år.
Tänkte att jag även kunde hitta något fint till hallen nu när den snart är klar. Tyvärr blev det bara en stor krok till en av mina ljuslyktor som vi ska hänga på väggen.
Det som jag blev mest nöjd med var den fina adventskalendern från SIA som Pyrets ska ha nästa år. Tänk så mycket skoj jag ska fylla den med nästa jul...

Lägger upp lite fina bilder att skåda
Puss//Glammomamma