Följ mig!

Har som många andra skaffat Instagram :-)
Följ gärna mig på mrspille!

Ha en trevlig torsdag!


Face mist

Har investerat i en ansiktsspray från MUS. Saknade det förra veckan i värmen. Då hade jag gärna dränkt hela ansiktet i det ;-)
Testade igår att spruta på lite efter min löptur när jag duschat. Även om jag duschar svalt så är jag fortfarande varm i ansiktet när jag är klar. Det tar ett tag för det att lägga sig och då var det underbart att ta en dusch av det här. Förvarar det självklart i kylen med för bästa kyleffekt!

Den innehåller vårdande egenskaper som ger huden extra fukt, läkande och vårdande egenskaper.
Aloe vera hjälper till att att just läka och värda huden. Vitamin A, C & E skyddar huden mot yttre påfrestningar. Alga extraktet ser till att huden håller sig stärkt och stabiliserad. Det bästa är nog ändå den uppfriskande doften ;-)

Det går även att spraya face misten ovanpå make up för att fixera den. Men den är även smidig att ha med sig i väskan när man känner att huden behöver en fuktboost.
För 195 kr är det här sommarens stora räddare i nöden!


Löpning & en brottningsmatch

Trots att det ikväll tog emot att ge sig ut på löptur tog jag mig i kragen. Grabbarna valde att ta en brottningsmatch i vår säng. Fick ett Godzillavrål av Mille precis innan jag gick :-) Tror det skrämde upp mig lite...

Turen gick så jäkla bra idag. Får nog säga att delmål två är nått - ett jämt tempo.
Det gick lätt idag. Släppte alla tankar. Igår med Sofie blev det en massa babbel mellan flåsen ;-) Men jag gillar det med. Att kunna kombinera dom två delarna.
Idag höll jag nästintill samma snitthastighet hela vägen. Märker att det finns extra att ta av hela tiden. Jag orkar att öka på mer när detgår uppför. När det går utför, ja då ökar jag på. Helt sjukt vad skönt det är :D

Tiden idag var helt fantastisk! Jag nådde nästan mitt delmål tre. Det är att springa på 16 min jämt eller under självklart :-) Känner att jag är där och nosar nu. Det är nära men ändå långt bort. Jag vet ju aldrig hur nästa tur kommer att gå?!

På tal om något helt annat. Ni måste bli bättre på att kommentera :-) Det är verkligen så kul att ni är så många som följer mig varje dag. Men det skulle vara skoj att få mer feedback av er :-) Höra lite vad ni tycker och tänker!
Inga måsten dock ;-) Både bra och dåliga saker är välkomna!

Nu blir det fotboll med min kära :-)
God kväll!


Powernap

Efter att ha hämtat barn på dagis och mannen på jobb så somnade jag i soffan. Min man hade gjort kaffe och under tiden som det blev klart orkade inte ögonen ;-) Så här i efterhand är det riktigt skönt.

Ska snart börja fixa middag. Har längtat hela dagen. Fyllda biffar med svensk färskpotatis, hur fint är inte det :-)


Kvällspussar från oss


Ska inte krypa till sängs än men Mille sover gott nu. Han har gjort slängpussar sen jag kom hem från min löptur med Sofie =) Min lilla sötnöt!

Ska snart krypa upp i soffan. Se klart House och dricka en Starbucks kyld latte. Hittade den i affären idag och jag måste ju självklart testa. Kylt kaffe är inte en hit hos mig men den här har jag hört gott om. Ska nu skaffa mig en egen åsikt. Återkommer med den imorgon ;-)

Ha en trevlig kväll bloggisar!


New england style

Just denna inredningsstil är en stor favorit hos mig. Men jag gillar även många andra. Tror inte man kan säga att jag har ett genomgående tema här hemma. Jag väljer dom delar jag tycker är snygga och passar ihop :-)

På balkongen har en ny matta flyttat in. USA flaggor är riktigt snyggt och cleant. Har även det på min stora kista som jag förvarar mina väskor i :-)
På balkongen blev det mer ombonat och inte lika kallt om fötterna. Blir lätt det på mornarna.
Så nu får jag allt säga att balkongen är nästintill klar. Gillar hur ombonad den har blivit. Vi trivs och älskar att spendera tid därute :-)

 

 


För oss småbarnsföräldrar!

Mitt lilla tips för dagen är till alla med barn, speciellt små.
Hemma hos oss får man kladda bäst man vill när man äter. Inga regler mer än att inte sörpla ;-)
Att ha vanliga underlägg la jag ner när dom inte gjorde någon nytta. Duk blev direkt skitig och att inte ha något på såg trist ut. Vi har ett ekbord så alla fläckar syns och bordet ser gärna "dassigt" ut. Men en nytt blir det först när barnen är äldre. Slit ut det gamla först ;-)

Av en slump trillade jag över denna söta vaxduk för 49 kr. Precis en sådan jag letat efter - rosarutig :-)
Lösmeter har kostat omkring 49kr/m och jag behöver ca 2 m. Här hittade jag en som var 160 cm, perfekt för oss :D

Nu kan grabbarna rita, måla med vattenfärg, leka med lera och äta som grisar ;-) Inget mer storstäd av bord. Att gno med disktrasan finns inte längre. Och det ser mer ombonat ut :-)

Så mitt tips till er med barn är att köpa en vaxduk. Det förenklar vardagen och med alla färger och mönster piggar det upp med :-)


För tre år sedan

Jag hittade det här fotografiet när vi städade i förrådet förra helgen. Känns som det var igår som vi tog det :-)
Det är nog närmare tre år sedan vi tog det. Melle var (är) en glad skit som inte gjorde mycket annat än myste.
Långa promenader, mycket gos, massor med naps. Jag minns det som igår :-)

Det som är så skoj är att vi då som nu bor i en likadan lägenhet, inte samma dock ;-)
Det är så skoj att se tillbaka på tiden då. Melle var så liten och livet hade precis börjat. Nu står vi här med två barn, Melle är tre år och en stor och klok kille. Känns precis som man ibland får en blick in i framtiden. Men så är det ju inte, livet är här och nu :-)


Sushi tonight!

Ledig imorgon och det firar vi med sushi. Båda barnen sover snart och då dukar vi fram ;-)

Har redan gjort min löptur för dagen. Gick riktigt tungt men sluttiden blev riktigt bra. Kanske det är brallorna som gör skillnad??!! ;-)
Tycker att jag pga det även gjort mig förtjänt av lite sushi :-) Min kära man är rätt bra på att överraska mig. Både det och nytt schampo + inpackning!


Yeasterday

Sorry för att det inte blev så mycket bloggande igår. Men efter firande av mamma for vi hem och packade om. Sen tog vi cyklarna och for hem till Fam Lööke. Där bjöds det på grillkväll =)
God mat, god dricka och glada lekande barn. Vad mer kan man begära??!! Var en riktigt lyckad kväll.
Tusen tack kära vänner för det trevliga sällskapet =)

Idag är det ny vecka igen. Den började med sovmorgon för alla utom mig. Vid 7.30 ville ingen av grabbarna gå upp, tyvärr var dom tvugna då dagis kallade. Men det känns bra att veta att nästa lediga helg kan vi grila hos vänner och sedan få sovmorgon ;-)

Bjuder på några bilder från gårdagen =)


Hoppas att ni har en skön start på den nya veckan. Den började bra men verkar avslutas med regn...??

KRAM på er!


I skuggan på balkongen

Nu fikar vi på mina föräldrars balkong. Det finns både hallongbakelse och jordgubbstårta. Bortskämda?! Ja det kan man lugnt säga ;-)

Vilken underbar dag vi har. Kvällen kommer att avslutas minst lika bra!


It gets better!

Ja jag låter bilden tala för sig själv. Gårdagens tur kan bli svår att slå?!


Mors dag!

Grattis alla FAB mamas därute :-) Idag är det vår dag!

Jag har i present fått en sång av Melle. Den vackraste gåva man kan få om ni frågar mig. Bä bä vita lamm kröp han ner i sängen och sjöng för mig. Kan det bli mycket mysigare??!! Dont think so.

Dagen bjuder på fint väder så vi ska ge oss ut till lekparken om en stund. I eftermiddag firar vi mamma med fika :-)

Nu blir det en brakfrukost ;-)
Ha en underbar söndag!


Nyduschad

Dagens löpning är avklarad. Hur det gick visar jag sen. Kan lova att första biten var seg. Tyckte benen kändes tunga. Solen och luften värmde och det var nog för tidigt att ge sig ut. Men pga kvällens schlager blev det tidigare.
Lyckas alltid att komma till samma ställe vid första 5 min. Jag lovar att det diffar på 10 meter +/-. Är så sjukt irriterande! Får försöka att gå ut hårdare ;-)

Ha en trevlig kväll.
Ciao!!


Kort tur blev lång!


Finns en del hus med fin utsikt =)

Tanken på förmiddagen var att ta en tur bort till fiskaffären och köpa lite räkor tills ikväll. Även en god aioli och lite bröd. Men väl där var det stängt - typiskt!
Där och då bland mörka moln valde vi att fara ner till stan och fiskbilen. Blev en liten omväg men en trevlig sådan. Härligt att cykla längs med ån. Underbar natur vi har så nära inpå knuten. Nu står den i sin sköna gröna charm! Det går inget annat än älska försommaren =)


Harmoniskt att cykla längs med allt vatten. Barnen älskar att se alla små vattenfall och bäckar som rinner. Inget gnäll utan bara glada små troll =)

Nere på stan blev det både räkor och jordgubbar. Det förstnämda till kvällens schlagerfinal och det sistanämda till lunch. Melle åt som en häst, smakade godis. Vi kan bara hålla med, gubbar till lunch är smaskigt =)
Var en kladdig tur hem men det kändes skönt att ha spenderat 2 timmar ute. Vi åkte inte till lekpareken som vi först räknat med. Gjorde inget, grabbarna var mer än nöjda med att cykla halva staden runt ;-)

Snart sover båda barnen och jag funderar på att själv ta mig ett vil. Morgonen startade kl 06 här hemma, så om jag ska orka med kvällen kan det vara bra =)

KRAM.


Fågelkvitter

Lördagsmorgon och jag ligger i soffan på balkongen och njuter :-) Dricker kaffe och lyssnar på fågelsången. Life is goood ;-)
Utanför glasfönstren doftar syrenen underbart. Dom finns lite överallt här omkring. Så mina löpturer, promenader och cyklande fylls av denna doft. Tänk vilken oas vi lever i :-)

Nu ska jag fortsätta att slöa in denna morgon ;-)
Trevlig lördag på er!


Ge mig smärtan!!

Varje förälder skulle utan tvekan ta det onda från sina barn.

Fick hämta hem Melle idag då han fått ett värmesår, inte utslag utan sår med blåsa i ljumsken. Han kunde inte gå vettigt och hade riktigt ont. Humöret höll han dock i topp :-) Han är inte den som gnäller i onödan när han har ont.
Fick bli en svalkande glass och bad när vi kom hem. Men när han badat klart och jag skulle torka och smörja blev han tokig! Slutade med att jag fick hålla ner honom med en arm och smörja med den andra. Ärligt hur klarar man egentligen av att göra det??? Jag har själv lust att stortjuta pga att jag känner mig så hemsk! Men man måste, han blir ju inte bättre om jag låter det vara.

Melle ville lägga sig i soffan och se på film. Självklart fick han det men utan blöja. Vill inte ha något som skaver och gör det värre!
Nu sover han och jag struntar i om han är utan blöja. Får väl köpa ny soffa om det skulle vara så :-) Prinsen min har haft en varm och jobbig dag. Hoppas nu att denna kväll blir bra, för Mellebelle bus skull!!??

Trevlig helg på er :-)


Delmål ett!

Där satt den! F*n så skönt det känns!!

Lyckades att springa under 17 min. Med råge också :-) Runkeeper är lite roligt eftersom min sträcka är olika lång varje gång. Sist var den 3.03 och idag 2.86. Det jag vet är att jag springer samma sträcka varje gång så det är tiden jag går på.
Idag stannade kl på 16.41, helt sjukt. Men det gick sjukt snabbt sista km. Tycker även för varje runda att flåset blir bättre. Är långt ifrån lika färdig när jag sprungit klart :-)

Dagen till ära testade jag mina nya träningskläder. Har varit taggad hela dagen och det var värt pengarna.
Prövade att köpa linne och byxor med kompressionsfunktion. Tyckte det var riktigt skönt, långt ifrån lika svettig och varm. Byxorna upplevde jag gjorde benen mindre trötta. Och kanske det var dom som gjorde turen så himla bra ;-)

Snart är det schlager. Måste ju självklart se hur det går för oss :-) Mest spännande blir det ändå på lördag...om vi nu går vidare ;-)


Dagens lunch

Varför äta tråkiga varmrätter när man kan äta gubbar ;-)
På jobbet har vi mumsiga jordgubbar som smakar sommar. Det ihop med 75 % grädde och 25 % mjölk är fint ;-)


Älska!!

Cykelturen hem från jobbet var underbar! Det är sommar i luften och jag är kär ;D Det är som å våren, känslorna är all over the place!

Kom med med kvällsmaten - jordgubbar. Söta goda gubbar med både mjölk och grädde. Smakar 100 gånger mer, jag lovar ;-)


Sommar


Vem vill åka och jobba en dag som denna??!! Inte jag i allafall =) Är riktig sommar ute nu...vill sola, bada och fika i det gröna ;-)

Går in en timme tidigare idag så jag kan gå tidigare imorgon. Då är det fest på dagis och jag vill inte missa en minut av det =)

Får blogga mer ikväll när jag kommit hem.
Ha en underbar dag i solskenet =)


Vindsnurror

Dom här fina vinsdnurrorna fick grabbarna igår hos Dr Anders. Så fina och riktigt genuina. Roligt för grabbarna att få det istället för godis. Det äter dom bara upp ;-)
Snurror är något som dom gillar. Allt som snurrar har dom riktigt skoj med. Att blåsa och se hur det går runt är riktig intressant. Lättroade kanske...;-)

Nu får dom stå i blomman inne i Melles rum. Mitt hopp är att dom inte ska sönder alltför snart :-)

Hoppas ni har en solig och fin dag :-)


Rekord!

Vad härligt det är med framsteg. Jag kan inte sluta att tjata om det :D

Dagens tur var varm. Att det blåste märkte jag inte av förän sista biten. Gud vad skönt! Hade gärna känt av den mer med tanke på den varma luften :-)

Får även erkänna att jag känner mig lite extra sporrad till nästa tur. Att få komma under 17 min vore rätt häftigt. Samtidigt får jag inte springa iväg i mina tankar/drömmar ;-)

Nu blir det kaffe i soffan, mys med grabbarna och sedan nattning :-)


Äntligen är det dags

Idag får jag ge mig ut på min runda. Kommer gå segt. Var nästan en vecka sen jag sist sprang.
Vet bara att jag kommer älska det. Som jag har längtat :-)

Bloggar mer efter dusch och nattning av barn!


Barnfria - inte vår grej??!!

Gårdagen var seg. Trodde det berodde på god mat, bra film och att vi sedan kom i säng sent. Men under kvällen spred sig en matthet i kroppen. En brännande känsla i halsen. Nej inte halsbränna men nästan ;-)
Idag var jag helt överkörd i kroppen. Natten bjöd på kass sömn då vi hade torktumlaren Mille mellan oss. Han far runt och breder ut sig som ett lågtryck.
Tog mig upp till jobbet men gick hem. Skulle inte gått från första början men måndagar är måndagar och då vill jag inte sätta alla andra i skiten.
Gick hem, tog värktabletter och sov. Vaknade upp och kände mig något bättre. Hängde med grabbarna ut och lekte på eftermiddagen. Kroppen har nu sagt sitt om det - tidig kväll ;-) Måste lyssna då jag inte tänker vara hemma imorgon!

Lördagen var perfekt i vilket fall. Fint väder, otroligt god mat + service. En riktig bra film och vår lördag var perfekt!
Maten var bland den godaste jag ätit. För min del blev det torsk. Den var perfekt tillagad. Mannen åt oxfilé och den smälte i munnen. Precis som förrätt, efterrätt och drickan i glasen ;-) Kan varmt rekomendera Stångå magasin. Vår servitör var riktigt bra, det betyder minst lika mycket som maten. Även allt runt om, såsom hembakat bröd, mandelpotatischips med soya aioli och att deras toaletter var fräscha som få ;-)

Känner efter den här helgen att vi kanske inte ska lämna bort barnen mer. Vi tycks ju inte må bra av att ta det så lugnt. Ingen stress utan bara lugn och ro. Tid att njuta av varandras sällskap. Att prata om livet, barndom, kärlek och mycket mer utan att bli avbrutna.
Vi får se om vi gör om det här...;-)


50 %

I lördags slog jag till och köpte min vita långklänning. Dock upptäckte jag att alla klänningar var missfärgade på livet. Såg precis ut som puder/fundation som kletat av sig. Visade sig att läderbandet torrfällt.
Klänningarna skulle tas ur försäljning men jag fick min för halva priset. Valde den med minst missfärgning. Igår tvättade jag den. Tog på Ta bort och sedan körde jag den i en egen maskin. Allt försvann :D
I sådana lägen går det inget annat än att bli glad!


Önskar att jag orkade

Min plan för kvällen har varit att ta en löprunda. Den här veckan har jag bara hunnit med en och det var vid lunch i gassande sol. Gick inget vidare kan jag lova ;-) Avskyr stägningsveckor!

Men nu sitter vi här i soffan med våra grabbar. Dom är trötta efter mat och bad =) En sak är dock säker och det är att dom har haft skoj! Har inte det gått någon nöd på dom. Var underbart att komma och hämta dom, inser hur mycket vi saknat dom =) Men det glädjer mig att höra hur roligt dom har haft det. Mille har tittat på grävskopor, lastbilar, lekt och fikat hos farmor och Göran. Han passade på att ta sovmorgon också - tack för den ;-)
Melle har åkt tåg och spårvagn med mormor och morfar. Lekt och dopat foten i vattnet i trädgårdsföreningen. Gått promenad, utforskat och sen lekt med alla bilar själv ;-)
Tusen tack för att vi fick en banfri dag/kväll/natt. Vi har njutit varje sekund av den! Men nu känns det bra att ha barnen hemma =)

Barnen kommer somna tidigt och som det känns nu kommer även vi att göra det. Imorgon är det en ny vecka som verkar bjuda på underbart väder =D Vi har massor av tidiga dagar ihop. Det är bäddat för lek och fika i lekparker runt om i området.

Ska nu snussa på mina prinsar innan vi alla somnar ;-)

KRAM på er!


Ingen borste

Gårdagens frisyr blev jag verkligen nöjd med. Jag snodde ihop håret med lite hårnålar och vips blev det sommarromantiskt :-)

Tvättade håret igår på morgonen och lät det lufttorka. Hade det sedan utsläppt på dagen. Men någon borste använde jag inte. Självfall är allt bra ibland. Men även bra schampo och inpackning ;-)
Nöjd var jag i vilket fall :-)


Vi är redo för date!

Ska strax gå till bussen för att fara ner till stan. Vi hämtar ur biobiljetterna innan vi äter. Skönt att slippa stressa och kunna äta i lugn och ro :-)

Ha en trevlig kväll!!

 

 


Ovanligt lugnt

Är inte van att ha det så här omkring mig. Inga barn som busar, leker, skrattar, gråter, bråkar ;-)

Har fått uppdateringar från båda håll. Går ingen nöd på någon av grabbarna. Hade inte direkt oroat mig för det heller :-) Det viktigaste är att dom har skoj och det kan jag lova att dom har!

Vi har städat ur förrådet. Två timmar och tolv kartonger raderade. Vi har onödig skit med andra ord ;-)
Nu tar vi igen oss med vin/öl ihop med en cigarr på balkongen. Solen värmer och vi är lyckliga :-)
Efter det blir det att fixa till sig inför kvällen. Middag på Stångåns veranda. En perfekt kväll för det!


Snart barnfria!

Om en stund blir grabbarna hämtade av mormor och morfar & farmor och Göran. Vi vuxna ska städa förråd och äta ute+bio ikväll ;-)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/867565/images/2012/pic_203171417.jpg" class="image">


För lata dagar..!?

 

Gahhh vilken snygg långklänning till sommaren...och Thailand ;-)
Den här är helt underbar till varma sommardagar. Passar lika bra till utflykten som till festen. Lika snygg med högklackat som med ett par Converse. Sandaler och barfota funkar ju också ;-) Det är helt tillfället som avgör hur avslappnad den ser ut.

Skulle verklige vilka klicka hem den men samtidigt vill jag nog se den i verkligehten. Det är väldigt lätt att bli lurad av bilder. Kanke tar ett span imorgon...;-)


Signerat Melvin

Dagens barn är fenomenala på det här med telefoner. I flera fall kan Melle tom mer än mormor ;-)
Är kanske inte så konstigt att dom är så duktiga då allt handlar om att dra och peka. Är lättare än att trycka på olika knappar för att saker ska ske på skärmen. Det är kanske är så att dagens mobiler är mer barnvänliga??!! ;-)

Vi kom för en stund hem från stan. Vi skulle ner och köpa byxor + PCspel till pappan i huset. Fick fint sällskap och hjälp av mina föräldrar. Då jag inte valde att ta med ståbräda är Melle väldigt sugen på att gå på upptäcksfärd. Så ett par extra ögon som håller koll är aldrig fel =)
Innan vi åkte hem blev det en fika. Melle han parkerade sig i morfars knä med min telefon. Vad jag inte först visste var att han satt där och tog kort. Nu i efterhand när jag tittat på dom så ser jag att dom är långt ifrån dåliga. Vissa är nästan bättre än vad vuxna tar i dimman ;-)

En sak är säker, när jag var tre år tog inte jag sådana här kort =D


Mille och min syster.

Herr sötnöt =)

Jag fick vara med på ett hörn ;-)

Mormor =)


Lång dag med ett perfekt avslut!

Vart tog 17 maj vägen?? Min torsdag försvann i ett nafs.
Först jobb 8-18.15. Timmarna fram till 16 vet jag inte vart dom tog vägen!? Hade sällskap av A på jobbet och då går det som en dans. Tror det syns hur glad jag är när vi jobbar ihop. Jag småmyser hela tiden, ler och skrattar. Det är kul att jag med någon som man hela tiden har så skoj med!

Efter jobbet åkte jag och en chokladkaka hem till Emma. Nya naglar stod på schemat men även fika och lite gos med Leyton innan han gav upp för dagen :-)
Timmarna försvinner i ett nafs och jag åker därifrån med snygga tassar - som vanligt. Tills nästa besök ska det spånas nya idéer ;-)
Kom hem till strax innan 21.30. Agerade pizzabud till min man. Hann med att se slutet på andra perioden. Efter tråkigt slut på matchen la vi oss i sängen sen tog det inte lång tid innan jag somnade ;-)

Gårdagen var verkligen perfekt från början till slut. Glad över att barnen vaknade 05.30 så jag fick mysa med dom. Glad över mitt jobb, glad för min fina man. Livet är extra underbart ibland!

 


Feeling fine

Det är helt sjukt vad mycket piggare jag känner mig. Jag har en helt annan ork. Kroppen sprudlar av energi och det har jag att tacka löpningen för :D
Det är en härlig känsla. Jag älskar den! Jag hoppas att den håller i sig. Jag hoppas jag aldrig slutar tycka om löpning. Jag vill leva med den här känslan och energin resten av livet. Ja nu kanske det gick lite långt...;)
Känner i allafall stor skillnad i både kropp och knopp!

Snar blir det sängen innan en dag på jobbet och efter det nagelfix. Gissa om jag kommer sakna grabbarna! Tur att vi har fredagen ihop :)

 


Snart långledigt

Ja för grabbarnas del, inte för min. Jag jobbar fram till fredag och sen tar jag helg =)
Imorgon är dagis stängt och älsklingen ledig från jobbet. Jag kör en heldag på jobbet men kommer hem strax efter 18. Stänger med bästa A så dagens känns inte alltför jobbig ;-)
På fredag är det klämdag så vårt dagis är stängt. Då tar jag FL halva dagen och går till jobbet när älsklingen kommer hem =) Tror grabbarna kommer tycka att den här ledigheten + helgen är riktigt soft =) Bara en massa skoj!
Själv ser jag även fram emot helgen. Den ska bli solig - inte helt fel. Men den bjuder även på myyys med min kära och familj! Så nu får dom här sista dagarna gå fort.

Om en stund cyklar vi iväg till dagis. Efter det tar jag min lilla löptur innan det blir fika på stan med mamma och syster som fyller idag. Så grattis till henne =) När vi gjort det ska jag jobba några timmar innan jag får komma hem och gosa med min man! En ganska bra dag det här =)

Nu ska här dagisväskor packas innan vi ger oss iväg. Försöker att blogga lite under dagen.
Njut nu av solen och värmen. Många av er går nog snart på långledigt ;-)

KRAM på er!


Natti natti

Härligt att krypa ner nyduschad i sängen. Det är nästan lika gott som att krypa ner i nybäddat ;-)
Lämnar en intensiv dag bakom mig och ser klart hockeyn innan jag kastar in dagens handduk :-)
Längtar tills imorgon då det blir mys med grabbarna innan dagis. Idag ville jag inte lämna dom. Vi hade haft det så roligt hela morgonen. Det får mig att längta till fredag då vi kommer ha nästan hela dagen ihop :-)

Nu ska jag återgå till matchen.
Ha en trevlig kväll!


 


Guld & glitter

Det är väl självklart att man måste köpa en bikini när den ser ut så här!!??
Kunde inte låta bli när jag såg den. Allt jag hade i huvudet var THAILAND ;-) Kommer nog ha den lite i sommar men den är menad för vår semester.
Tycker även om att den går att ha under en blus eller tunika när man är lite brunbränd. Det ger lite glamour till sommaren :-)

 


Memory lane


Landerydskyrka i bakrunden. Där gifte vi oss och där är våra barn döpta. I den gula byggnaden till höger hade vi får bröllopsfest. What a night...;-)

Igår efter bad och liten biltur tog vi cyklarna till "skogen". Naturen ligger nära inpå oss och på 10 min var vi framme. Blev en upptäcksfärd med grabbarna då mycket skulle utforskas. Hitten var nog ändå att slänga stenar i vattenpölar =)
Var skönt att komma ut i den härliga vårluften. Solen sken men tyvärr blåste det lite på sina ställen. Kunde ändå inte låta bli att njuta av en mysig söndag med familjen!
Promenadens mål blev Landeryd. Vi såg kyrkan som tonade upp sig framför oss när vi gick. Vilka känslor jag får i kroppen när jag ser den. Jag blir varm och full med kärlek. Det är en plats som jag verkligen älskar! Dom lyckligaste stunderna i livet (bortsett från stunden då mina barn föddes) har jag upplevt där. Med våra nära och kära. Att dela dessa stunder och minnen med dom är värdefullt!


Knoll och tott.

Vi utforskade myrstacken på vår tur.

Miller iller måste ha något på huvudet då solen är framme. Han med sitt ljusa hår bränner annars skalutten.

En skalbagge ;-) Grabbarna fick en lektion av pappa om småkryp.

Mina underbara byxor =D

Idag är det VAB för min del. Mille har lite feber men är annars i god form. Han måste vara feberfi imorgon annars kommer han ha rivit ner tapeterna här hemma =)
Fick i allafall både barnen att somna efter lunchen. Melle brukar aldrig sova på dagarna men när brorsan lagt sig gjorde han samma sak. Hindrar honom inte, vill han sova får han det. Ikväll har han är avslutning på simskolan. Sen är det sommarlov både för honom och Mille. Lite skönt att inte vara uppbunden nu när det ofta kan vara varmt och soligt ute =)

Ska ta och vila ögonen lite jag med. Är inte ofta man får det när grabbarna är hemma ;-)
Ha en trevlig start på måndagen. Kanske är en kort vecka ni har framför er??!!

KRAM.

Milles kalas!

Det blev en tidig kväll igår, därav inga bilder från helgen ;-) Men ni får dom nu istället!

Lördagens första kalas:


Paketöppning, även Melle fick paket. Ett tåg som gick att skruva isär =)


Farmor och Mile läser nya traktorboken...med ljud ;-)

Tååååårta =D

Lite hjälp att blåsa ut ljusen fick födelsedagsbarnet ;-)

Skååål!

Busungen nr 1!



Lördagens andra kalas:


Kusiner + moster kom med ännu mer paket.

I väntan på dom sista gästerna.

Paket från Mahnaz och farfar =)

Melle fick lite hjälp med sitt paket.

Pajasen =)

Tusen tack alla familjer och vänner för att ni kom och firade Mille. Han har lekt ihjäl sig med alla leksaker ;-)



Hell Yeah!!



Där satt den!!
Nytt PB idag, 17.08 min. Jag fattar inte att det går så lätt =D Kommer köra den här rundan ett tag innan jag utökar och börjar utsätta kroppen för mer press. Har hittat en lagom sträcka med mest plan mark. Några mindre backar har jag. Skönt för kroppen som nybörjare. Det sämsta man kan göra är att gå ut för hårt! Jag vet precis vart jag vill komma innan jag ändrar min rutt. När jag nått ditt kommer jag att berätta det ;-)

Blev glad över att märka att motvind inte saktar ner mig. För några dagar sedan hade jag det och då gick rundan dåligt. Jag tror det var för jag inte ätit innan. Tom mage funkar inte att springa på för mig.
Ikväll hade jag en lagom motvind första biten. Det var skönt och när första nerförsbacken kom gick det lätt. Då kände jag att det kunde gå bra. Sista 300 m pressade jag mig själv att hålla ett högt tempo och jag lyckades. Förbättrade tiden med 7 sek från igår. Jag hoppas verkligen att jag pushar några därute. Att alla steg, även dom små räknas.

Märkte stor skillnad på min andning idag. Behövde inte ta flera djupa andetag. Höll ett bra flås hela vägen. Det är alla dessa små saker som är så roliga att se. Förbättringar i min kondition som jag på kort tid märkt.
bMin kropp har jag inte brytt mig så mycket om. Jag har min lilla mage, som vid skov svullnar och blir som en rund liten bebismage =)
Christian bad mig spara ett par jeans som jag kunde ha innan jag fick Mille. Han tyckte det skulle bli min morot att få på mig dom =D Tror aldrig jag kommer i dom igen. Men det är nog så jag kommer märka skillnad. Hur mina kläder sitter. Någon våg äger jag inte, så hur min vikt är har jag ingen aning om. Men det är inte därför jag gör det här. Jag gör det för att få bättre ork, bättre kondis och mer energi!




Den här är min favoritlåt på min spellista. Den får mig att pressa ut den sista orken jag har. Lovar att ni kommer älska att springa till den här =)

Snart ska barnen sova och då ska jag sätta mig och lägga upp kort i från gårdagen + idag. Har blivit en liten utflykt under eftermiddagen ;-)
Ha en skön avslutning på helgen!


Like second skin

För ett par veckor sedan såg jag Sofie i ett par chinos från Lindex. Tyvärr fanns dom inte kvar i några mindre storlekar.
När jag sedan sprang i på H&M och såg deras slog jag till. Underbart sköna och med snygg passform. Dom kostade långt ifrån en förmögenhet vilket inte gjorde det sämre ;-) Ångrar inte för en sekund att jag köpte dom!

Idag blev det premiär och jag älskar att man kan välja om man ska klä upp eller ner dom. En enkel svart topp och ett halsband blev det idag :-) Skönt avslappnat med min jeansjacka och ballerinas - även dom med jeanstyg :-)

Nu ska jag njuta av solen på balkongen. Maten är intagen och mannen min njuter av en cigarr. Life is good ;-)

 


Sunday med sun!

Här hemma leker barnen för fullt. Vi vuxna är lagom sega efter gårdagen. Intensiva dagar tar på krafterna ;-)

Den här söndagen bjuder på härligt väder och vi ska strax bege oss iväg till simmet med Mille. Pappa och han bada idag medan jag och Melle lämnar en klänning till mamma. Hade totalt missat att hämta ut den till henne igår. Märks att jag har lite för mycket i huvudet under vardagen =)

Vad eftermiddagen bjuder på har vi inte helt planerat. Men att vara ute i det sköna vädret är väl ett måste!
Ska även hinna med att lägga upp kort från gårdagens roliga kalas =)

Trevlig söndag!


Allt mellan himmel & jord!

Lillprinsen sover sen en stund tillbaka. Han höll ut i ca 12 timmar utan sömn :-)
Dagens kalas med fina familjer och vänner var mycket lyckat! Barn har lekt och vuxna har fikat :-)
Vill tacka er alla för att ni kom hit och gjorde Milles 2 års kalas så kul!

I presentväg fick han bl.a. ny pyjamas, bilar i alla dess former och storlekar, kläder, ritplatta, spargris, käpphäst, strumpor, kläder, lera, en traktorbok och mycket mycket mer.
Han är mer än nöjd med allt han har fått :-)

 


Det tar sig!

Sakta men säkert märker jag framsteg i min löpning. Gårdagens mardröms runda i motvind hungrig som ett as är idag glömd!
Min lilla runda på 2,9 km gick idag lätt. Höll ett bra tempo rakt igenom och jag kände hur andningen funkade. Hade dom bästa förutsättningarna för en perfekt runda.
Vindstilla med lite sol. Sval luft och bra musik i öronen. Benen gick som trumpinnar. Helt fantastiskt!
Var femte min får jag uppdateringar från Runkeeper, lät bra. Jag fokuserar på min andning och jobbar på. Sista tiden visste jag att det skulle sluta bra. Stannade under 18 min. Hade jag aldrig trott på mindre än en veckas träning! 17,15 är en tid jag är bra stolt över! Mitt mål den kommande veckan är att hålla mig under 18 min. Får se om jag lyckas?! Imorgon är nästa runda inplanerad :-)


 


Cupcake dress!

Till dagens kalas kan man nog inte ha en mer passande klänning. Min Lola som idag får luftas för första gången. Vädret ute är väl inte optimalt men vi håller oss inne hela dagen :-)

Första gästerna kommer snart. Det är barnens farmor och sambo. Det blir tårta och kaffe. Och självklart presenter till födelsedagsbarnet ;-)
Senare i eftermiddag kommer resten av släkten och vänner. Vilken dag vi kommer ha :D

Får blogga mer ikväll när vi landat lite.
Ha en trevlig lördag!

 


ÄNTLIGEN!!

Då har helgen börjat! Trodde aldrig att kl skulle slå 12 så jag kunde gå hem. Dessa 8 dagar med jobb har varit slitsamma men samtidigt försvinner veckorna i rasande tempo.

Här hemma har vi hunnit med både besök på IKEA och Maxi. Gäller att vara effektiv ;-)
Blev en gardin till Milles lilla krypin och tårtor till morgondagens kalas. Känner att jag inte orkar baka och fixa tårtor imorgon då gästerna kommer i omgångar. Ibland får man göra det lätt för sig ;-)

Ikväll blir det varm smörgåstårta till middag. En evighet sen vi åt det sist. Gott och lättlagat! Ska snart fixa till den innan jag ger mig ut på min löptur. Har längtat i två dagar nu :-) Passar perfekt att springa den medan maten står i ugnen. Kan jag lyxa till det med ett glas vin till maten när jag kommer hem ;-)

Dags att fixa middag innan löpskorna åker på!
Trevlig fredag!!


Måndagens lilla kalas!

 

 


Gårdagen idag!

Förlåt för min frånvaro igår men den försvann. Konstigt med tanke på hur segt jag tyckte det var på jobbet ett tag. Men sen slår kl 16 och man undrar vart timmarna tagit vägen =)

Studiedag igår på dagis. Det betydde att mormor fick rycka ut och vara barnvakt. Grabbarna hade inget emot det, redan vid 08 var dom igång och frågade när hon skulle komma. Dom var helt till sig när hon sedan dök upp ;-)
Lagom då tog cykeln till jobbet - i regn. Det är tur att man har nära! Underbart att känna doften av sommarregn ute. Ni vet den där ljumma luften och vatten som ger en underbar doft. För mig är det sommalov!

Gårdagskvällen bjöd även på bokning av resa. Efter mycket läsande på nätet! Tror vi plöjt varje forum som finns =)
Vi hittade ett fint boende men efter läst recensioner från tidigare resenärer valde vi bort det!
Det här stället finns det inget dåligt att läsa om. Varken från svenska eller utländska resenärer. Det är byggt 2010 så allt är nytt och fräscht. Det är något som står högt upp på vår lista. Vill inte vara med om mögel eller trasiga kakelplattor =)
Det är nära till stranden. En av dom finaste i Khao Lak . Det är lungt och stilla - harmoni. Finns barnklubb och lekplats för barnen. Tror hela familjen kommer att trivas där =)




En sådan här Villa har vi bokat =)


Vi har ca 300 dagar att räkna ner innan vi åker. Men det kommer göra att den mörka höstern och vintern kommer kännas lite lättare =)
Som jag kommer längta till våra 2 veckor i paradiset!

Ha en trevlig torsdag =D
KRAM.


Det gick som en dans

Var ingen större fara att springa med Sofie. Vi snackade lika mycket skit som i vanliga fall ;-) Bra att förena nytta med nöje!

Tyckte det gick mycket lättare att springa idag. Var långt ifrån lika "färdig" när jag kom hem. Inga 10 min flämtade på hallgolvet ;-)
När vi började turen var låren härligt stela. Riktigt längtade efter att få köra ur kroppen och det hjälper.

Nu dröjer det fram till fredag innan jag ger mig ut igen. Två stägningar framför mig. Ger mig inte ut på kvällen när jag kommer hem. Vet redan nu att jag kommer längta. F*n jag är fast :D

Nu blir lite melon i soffan med min kära!
God kväll på er!

 


Nu kör vi!!

Snart är det dags för dagens lilla runda. Kommer att få sällskap av Sofie :-) Känns som den här rundan blir rolig då jag har någon att "ta rygg på". Tror inte det blir några djupare ämnen som betas av då jag kommer fokusera på andning ;-)

Håll nu tummarna för att jag orkar denna runda. Det är mitt mål!
När jag kommer hem väntar belöning i form av färsk melon med honung!

KRAM!

 


Kärlek!

Börjar min arbetsdag med denna bild från igår. Melle och mormor som pussas. Eller rättare sagt, mormor som pussar Melle :) Ibland vill han bara att man pussar på honom - knepiga unge ;-)

Dags att gå upp och kicka igång denna fina tisdag!

 


Så jä*la stolt!!

Jag klarade det!! Fattar ni, jag orkade löpa hela min lilla runda på ca 3 km! Det hade jag aldrig trott när jag var ute med Sofie förra veckan. Då orkade jag knappt att löpa några hundra meter :-)

För vissa kanske detta inte är någon big deal. Dom rycker på axlarna och undrar vad jag jublar över. Men när jag låg på hallgolvet när jag kom hem log jag. Stolt som en tupp att det tog mig tre försök innan JAG lyckades.
Jag ser det här som en push åt alla i min sits. Vi utan någon direkt grundkondis. Vi som inte sportar och rör på oss flera gånger i veckan.
Det här är för oss nybörjare som gett oss f*n på att lyckas. Vi som vill ha energi och känna att vi har mer ork!!
ALLA KAN!!

Så till alla er som kämpar därute. Det här är min push till er. Mitt Heja. Ni kan klara det :D

Snart blir det hockey och ett stort glas vatten. Mys med min älskade och ett stort leende på mina läppar. Så jäkla fantastisk jag är ;-)

 


Nu kör vi!

Dags för kvällens lilla runda. Har längtat hela dagen och det är nog pga all energi jag får. Sen är det lite skönt när man dagen efter känner i kroppen hur den fått jobba lite :-)

Hej på er!

 


Paketöppning väntar..

Idag är det ingen vanlig dag! Någon liten herre i det här hemmet fyller nämligen år ;-)
Mille fyller hela 2 år idag. Tänk så fort dessa år har gått. Kan inte fatta att min lilla bebis blivit så stor. Är ju nyss som vi blev tvåbarns föräldrar :-)

Ikväll väntas det det tårta och paket. Min mamma och syster klev precis innanför dörren. Vilken mysig kväll vi ska ha!

 


En uppdate!

Känner att det finns lite att uppdatera om. Kanske inte några viktiga saker men ändå sådant som jag nämt i tidigare inlägg.

Vi börjar med glassen som jag köpte på jobbet, Ben and Jerrys kopian. Det var en riktig hit! Närmare orginalet kan man nog inte komma. Kände inte direkt någon smakskillnad, den här var kanske inte lika mycket "deg". Kommer lätt att köpa den igen men jag är ännu mer nyfiken på hur strawberry cheesecake smakar ;-)

Löprundan i morse var nästan dagens bästa val. Gud så skönt det var! Tog den lilla rundan med tanke på att jag skulle iväg till jobbet.
Kom hem helt färdig men vilken skön känsla jag hade i kroppen. Det bästa var nog ändå att jag upplevde att jag var mer på G när jag kom till jobbet. Normalt är man lite segstartad men inte idag =D Tack bästa A för allt ditt peppande!

Mina nya löparskor skulle jag kunna leva i. Dom och min jeansjacka ;-) Nej men dom var lätta, gav bra stöd för foten och en skön dämpning! Gjorde helt rätt val att köpa dom. Nu längtar jag bara till nästa runda. Tyvärr blir det nog inte imorgon. Då är har vi för mycket på vårt schema!

Minns ni att jag skrev att vi fick fel färg på Melles nya bilstol?! Vi mailade dom och fick till svar att vi fick skicka tillbaka stolen, dom stod för alla kostnader. Men vi ville inte byta stolen. Istället frågade vi om det gick att få ett sätesskydd. Skyddar bilsätet från att bli förstört av stolen. Självklart fick vi det, värdet på det är 300 kr. Helt otroligt så bra service!!


Gårdagskvällen bjöd på film då Mikie inte gillar hockey. Hade gärna sett matchen men jag ser heller att vår gäst är nöjd.
Vi låg helt utslagna i soffan efter maten och att barnen somnat. Började se filmen men somnade. Helt otroligt hur trötta vi alla var =) Så ikväll blir det en kopp kaffe och se klart. Efter det väntar sängen, imorgon är det någons födelsedag...;-)


Funderingar en tidig morgon

Sovmorgon är inte något som direkt existerar här hemma. Är sällan sov vi sover till efter 07. Visst kan jag tycka det är trist men jag är en morgonmänniska. Kommer lätt upp ur sängen men det betyder inte att jag är fylld med energi. Blir lätt att jag blir svårstartad om jag inte gör något. Att bara gå upp och inte göra något är farligt :-) Då ligger jag i soffan med en kopp kaffe och läser tidningar. Inte bra!

Idag vaknade vi av att Mille drömde om yoggi. Han var helt till sig och skulle ha det NU! Tyvärr hade vi ingen hemma. Som tur var gick det över snabbt och nu myser han och brorsan i soffan.

Melle hade haft så roligt igår. Bäst var att få klättra upp i våningssängen hos kusinerna. Det blev ju högt och sen fanns det roliga saker att titta på i taket :-)
Dom hade även gått ut och lekt i lekparken. En ny lekpark är ju hur skoj somhelst ;-) Så det hade inte gått någon nöd på honom igår.
Vid 20 kom han hem. Då ville han byta om och gå och lägga sig :-) Blev inte mycket mys med honom igår. Lite hann vi med, kramar och pussar. Sen hade herrn tankat klart.

Ligger här i sängen och känner mig lustig. Kl är snart 07 och jag är sugen på att dra på mig löparskorna och ge mig ut :-) Börjar jobba 9.30 så jag känner att energin det ger art ge sig ut bara är bra. Ikväll när jag kommer hem är jag helt slut. Öppnar imorgon så det blir tidig kväll med.

Nej nu ger jag mig ut på en runda..


På ett kalas..

Min son visar sig gärna från sin bästa sida när han är på fest. Fick det här mms:et från min syster under eftermiddagen ;-)
Han har ännu inte kommit hem från K-holm. Tror inte han är sugen på det heller då han älskar att vara "på egen hand". Nu är han med mormor och morfar plus att han får träffa alla sina kusiner :-)

Själv kom jag hem från jobbet för en stund sen. Mille har haft en rolig dag med pappa och Mr Mikie.
Så nu sitter vi i soffan och väntar på att maten ska komma :-) Väntar självklart på att prinsen ska anlända med :)

Trevlig lördags kväll på er!

 


In love..

Köpte mig en jeansjacka på stan i veckan.
Denna modellen är lite kortare. Skönt då det känns mer vårigt :-) Gillar även dom uppvikta ärmarna.
Behöver jag säga att jag lever i den för tillfället ;-) Med en scarf till går det inte att frysa!

 


Helgen är här!


Känns alltid lite segt på fredagen då man har en hel helg med jobb framför sig. Inte nog med det, är först kl 12 om en vecka som jag är ledig nästa gång. Glädjer mig ändå åt helgen. Jobbar med A - som alltid ;-) Dagarna rullar på och ofta bjuder dom på massor med skratt.
Melle ska få följa med mormor och morfar till K-holm för att fira sina kusiner + moster som fyller/fyllt år. Christian och Mille blir hemma. Men dom ska ha lite mys och egentid =)
Vet hur kul Melle kommer tycka att det är att åka iväg själv. Inte vara med mamma, pappa och lillebror. Att få vara med mormor och morfar är alltid lite extra skoj. Och nu får han all uppmärksamhet själv!

Här hemma pågår lek och tvättning. Har tagit ur våra lakan och ikväll bäddas nya in. Behöver det pga all pollen, blir att byta ofta.
Gårdagens besök hos läkaren gick bra. Ska idag hämta ut två inhalatorer. Kommer känna mig som värsta nörden men jag behöver det. Imorse vaknade jag med lite trög andning men som tur var gick det över. Ögonen är dock svullna och torra. Så på apoteket får även ögondroppar följa med. Ska i vilket fall bli skönt att slippa ha problem med andningen så fort det är varmt ute!

Om en stund åker vi till dagis och jobb. Hoppas att er helg snart börjar med lite ledighet ;-)
KRAM på er!


Väntan..

Hann med en sväng på stan med mamma innan jag fick tid hos doktorn. Blev erbjuden en tid imorgon men då sa jag ifrån. Även om det är bättre idag har jag ingen lust att gå runt med ansträngd andning!

Vädret lockar inte till jobb ikväll. Skulle nog kunna spendera hela dagen ute. Men det är bara att bita i det sura äpplet...
Håll nu tummarna för att det här besöket går bra ;-)


Andas tungt

Under eftermiddagen igår började jag känna hur andningen blev ansträngd. Blir lätt så nu när pollen kommer som en explosion!
Spenderade mycket av min tid ute igår. När vi kom hem blev det lek i lekparken innan grabbarna fick gå in och bada.
Mikie tittade förbi en sväng efter barnen somnat och då kände jag hur tung andningen var. Var som en av ungarna satt på mitt bröst.
Ringde 1177 som gav mig rådet att skölja ur håret och inte ligga ner om det var så att jag tyckte andningen blev värre av det! Ja vad ska man säga om dom råden??!! Blev det värre var det bara att åka till akuten.
Var nog nära på att göra det med men jag var för trött för att spendera en natt där. Så inatt har jag sovit skit!

Har ringt VC som ska höra av sig snart. Då måste jag få en tid så jag kan få ordning på det här!

Nu blir det en kopp kaffe och njutning av fina vårvädret :-)


Jag längtar ut!

Ett par riktigt bra löparskor är nu köpta. Nedsatta till ett rätt billig peng med tanke på ord pris.
Den här gången valde jag att testa flera, hör mig för och verkligen go all in. Vägrar känna att jag köpt fel efter några rundor!
Det är allt så jag känner hur det spritter i benen ;-)

 


Bästa mormor!!

Melle har pratat i flera dagar om att åka till mormor. Så idag for vi dit vid 10. Prinsen var helt till sig efter att ha tjatat sen 7.30 att det var dags att åka :-)
Vi fikade i solen på deras balkong. Åt lunch bestående av hemmagjort mos och stekt falukorv. Efter tog jag Mille in till stan där han somnade i vagnen. Gjorde några fynd + köpte presenter innan vi gick hem till mormor, moster och Melle igen :-)

Härligt för grabbarna att leka loss. Dom springer in och ut på balkongen som dom vill. Blir det för varmt, ja då är det bara att gå in i den svala lägenheten!

Än så länge har den här härliga lediga dagen varit helt perfekt. Och det bästa är att vi hämtat pappa och dagen är inte slut än ;-)


I Söderköping

Gårdagen startade med en liten promenad till affären. Jag och Mille köpte färskt bröd som vi sedan åt till frukost.
Efter det styrde vi bilen mot Söderköping. En förmiddag i solen var inte fel. Grabbarna var helt till sig över allt vatten. Många dm av kanalen studerades innan vi satte oss i solen på Smultronstället. Årets första glass är redan intagen ;-) Många goda och bra nyheter för i år. Själv valde jag en av dom - Prinsessdrömmen! Mycket god och helt i min smak. Vaniljglass, vit chokladsås och jordgubbar.
Vi hann med att titta på musikparad och gå en promenad i stan. Efter det for vi hem till svärmor på fika och lek :-)

Vår tisdag var ganska perfekt från början till slut. Vi var nog ute hela dagen. Men vem vill sitta inne en sådan fin dag!!??

 

 


En löptur senare..

Lika bra att inse att den kondition jag en gång hade är borta. Raska promenader är vad jag orkar.
Gav mig på att löpa en bit på vägen till Sofie. Men sedan fick det bli raskt tempo. Dumt att gå ut för hårt och få ont ;-)
Jag och min fina gick runt Ekholmen på ca 60 min. Skönt med en promenad efter maten. Skönt att prata av sig i solen. Skönt att röra på sig i vårkvällen. Tänk att det är dessa tider vi går mot nu! Laddar redan för nästa tur, då blir det med stavar ;-)

Barnen har nu somnat, så en dusch och sedan mys med min kära :D
Ska även bjuda på bilder från dagen.


Kopian!