Julen 2009!

Ska försöka att sammanfatta juldagen och annandagen. Två dagar då det är mycket att göra (nästan) hela tiden ;-)

Juldagen:
Spenderades till en början i lugnan ro här hemma. En liten förmiddagspromenad, för att röra lite på kroppen efter all mat som man åt på julafton =)
Senare på eftermiddagen kom Christians pappa och hans sambo Mahnaz plus hennes döttrar. Vi hade en mycket mysig eftermiddag och kväll ihop. God mat igen ;-), wiispelande, julklappar och lite fika.
Melle fick ännu mer fina julklappar, bla nya kläder och leksaker. Vi fick ett presentkort på Gallerix och vi som inte önskat oss något =) Kommer väl till hands. Vill ha någon ny fin tavla i vardagsrummet. Har sett två st vi vill ha men dom kostar 2200 kr st. Lite för mycket så här nu runt jul =)


Samin visar Melle vilken fin liten dress han fått. Och den användes för första gången idag och passade utmärkt =)


Man behöver ta igen sig efter maten ;-)


I väntan på att spela bowling.

Dagen var mycket lyckad och det var kul att ha lite firande här. Annars brukar man alltid åka bort och fira ;-) Och tack för alla fina klappar!

Annandagen:
Blev en heldag borta från hemmet. Lite skönt också med tanke på att man varit hemma i två dagar.
Började med att ha lite julfirande hela min familj hemma hos mina föräldrar. Fick äta något annat än julmat, tack för det. Efter två dagar är man ganska så trött på sill och skinka.
Melle fick fina kläder av sina två andra kusiner Oscar och Filip. En fin sparkdress och bady att ha under. Den kommer att användas flitigt, så tack så mycket!
Från mina föräldrar åkte vi sedan hem till Christtians mamma och firande med henne och hans systrar med respektive. Även det hur trevligt somhelst.
Blev även där mat men ingen julmat. Exotisk planka, det är lätt och god mat. Skönt bryt efter all mastig och salt mat. Melle fick farmors frikadeller, sås och potatis så han var mer än nöjd. Tyvärr blev det för lite sömn under dagen så till kvällen blev han lite gnällig. Men som tur var kunde vi få låna kusin Liahs vagn och sova lite i.


Någon har tyvärr lärt sig att hytta med fingret =P


Melle och sin nu så stora kusin =)

Till farmor kom även tomten, lite roligt eftersom vi sagt att vi inte behövde någon tomte i år. Melle är ju ändå så liten så han förstår inte så mycket. Men lite skoj tyckte han och kusinen nog att det var. Dom tittade med stora ögon på tomten medans dom fick paket. När klapparna var utdelade fick dom även sitta lite i tomtens knä, inget som lillkillen tyckte var sådär jätteskoj =)
Senare på kvällen blev det julklappsspel. Som vanligt blir det nästan vild fight över sakerna. Och alla visar sina värsta sidor men det är ju det som är så skoj =) Men alla verkade få det dom ville ha, även vi ;-)
Blev många fina julklappar både till Melle och oss hos farmor och vi vill tacka alla för dom fina sakerna vi fått. Dom kommer att komma väl till användning!


I tomtens knä, lite otäckare än i pappas kan jag lova ;-)


Melle får ett paket av tomten.

Nu sitter vi här hemma och tar igen oss lite. Var en liten sväng på stan efter lunch och tittade på rean. Inte mycket skoj men hittade några saker på Gina. Bla en klänning som jag tänkte ha på nyårsafton. Blev även lite mat innan vi gick hem till mina föräldrar och tog en kopp kaffe.
Så nu ska vi snart sätta upp några hyllor i Melles rum innan vi tar kväll. Behöver få upp lite saker, leksaker som han inte får leka med riktigt än.
Hoppas att ni njuter av denna dag och tar det lite extra lugnt ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback