Julklappsinköp!

Blev en del julklappar idag på stan. Skönt att fått några till fixade men vi är långt ifrån klara. Även om vi sagt att vi bara ska köpa till barnen i år. Så dom som inte har några barn måste ju ändå få något. Så nästa vecka sticker hela familjen in till stan och fixar dom sista klapparna. Så är det klart då!
Hann även med att få med mig ettt läppglans hem. Hittade en underbar färg till min tunika som jag ska ha på julafton. Hade tänkt att titta lite på Gina tricot men det får vänta. Hinner kanske med det nästa vecka =)
Köpte även mina röda band till gardinerna i sovrummet. Kommer bli så fint men än har jag inte tagit mig tid och fixat det. Ska göra det nu under eftermiddagen! Fick ta tag i klappinslagningen efter lunchen. Är ju inte så vanligt att få ssina julklappar inslagna på stan längre. Allt man får är ju en kartong, tråkigt!

 
Två frusna själar på väg hem för att äta lunch.

Var en härlig förmiddag på stan med Sofie och Agnes. Alltid lika kul att gå och bubbla och titta på saker. Vi mamas måste träffas och ha lite girltalk ibland ;-)
Tack gumman för att du räddade min dag i detta gråa väder. Du är en solstråle!

Nu har pappa fixat det sista och våra spotlights i hallen är klara. Så en stor latte är vad som väntar, väl behövligt kan jag lova. Känner hur huvudvärken kommer smygande. Bästa att förhindra att den bryter ut ;-)
KRAM!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback