Kan det vara fler tänder??

Vi har en liten kille här hemma som är lite snorig, lite gnällig och dreglar som en rabiessmittad hund. Verkar inte vara någon förkylning för han har ingen feber. Men det vet man ju aldrig, kan ju vara lite hängig ändå.
Vi tror att det mer handlar om tänder. För det gnos i munnen, händer, leksaker eller någons hand funkar utmärkt att bita tag i. Och han biter hårt, så hårt att han börjar gråta lillprinsen min. Och för att inte prata om hur mycket dregel det kommer. Han är konstant dygnsur om hakan.
Det är dock svårt att se om det är några tänder på väg att spricka upp. Men det har ju gått på några dagar förut. Så bara för att vi inte ser någon tand betyder det inte att det inte är någon på väg upp. Vi får helt enkelt avvakta och se. Så länge han inte får feber eller blir sämre är jag hel nöjd. Vill inte att hans första julafton ska firas som sjukling!

Snart ska vi fixa lite lunch här hemma. Och efter det bär det av att fixa några hazard julklappar. Är det enda vi har kvar att köpa, vilket är skönt! Blir en sväng med bilen, tänker inte ta stan när Melle är snorig. Onödigt för honom att vara ute i kylan.
Hoppas att ni får en mysig dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback