Lördagsmys

Vilken härlig vårdag det har varit, jag riktigt njuter. Hoppas bara att det inte blir något mer bakslag bara...men av erfarenhet så vet jag ju att det kommer bli det. Jag håller bara tummarna för att vi slipper mer snö...gör inget om det är lite kyligt ute.

Idag så bestämde vi oss för att ta en promenad till farfar för att ta en fika. Är ju inte så långt bort som han bor, så en rask promenad på ca 40 min blev det. När vi gick dit så blåste det tyvärr lite kallt men som man säger...Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder =) Så vi klädde på oss alla 3 så vi inte skulle frysa.
Var faktiskt riktigt skönt ute ändå, vissa ställen var det lite lä på och då kände man verkligen hur solen värmde, det får en bara att längta ännu mer till våren.
Melvin fick jättefina kläder utav farfar, 3 stycken super snygga bodies till våren, framförallt den vitrandiga. Den ser sådär härligt sommarhärlig ut. Lite "bratig" precis som pappa kan vara...=) Nu kommer far och son att matcha varandra...
När vi sedan gick hem var det ännu skönare ute, hade ju slutat att blåsa då. Så då gick vi verkligen och njöt i solen. Skönt med härliga långpromenader, kommer bli många sådana framför. Melvin tycker ju också att det är så skönt att ligga och sova i vagnen, blir lite tid för mamma och pappa och gå och mysa då =)

Nu ligger i allafall vår lille prins och sover, så jag och Christian ska passa på att käka lite lördagsmys mat innan han vaknar. Blir pepparbiff och potatisgratäng, mums.
Till kvällen sen blir det melodifestivalen med chips och dipp i soffan. Vid 20 brukar är Melvin vakna till och vara lite vaken så då blir det verkligen familjemys =) Jag kan lova att det är hur underbart somhelst att mysa alla 3, riktigt längtar till han blir lite större och kan "vara med" lite mer. Kanske finns en till liten bebis då??!! ;)

Ha en härlig lördag alla så hörs vi snart igen.

//Glammomamma

P.S Lägger även ut kläderna som Melvin fick igår av mormor och morfar och moster. Mycket snygg våroverall och pyjamaser till framtiden.

  

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback