En liten present på posten!

God förmiddag på er. Äntligen är det fredag och vart tog veckan vägen?? Var det inte nyss måndag!? Helt sjukt vad veckorna springer iväg, fast det är bra. Då vet man ju att våren snart MÅSTE vara här =)
Idag så ska som sagt Melvin följa med mig när jag fixar mina naglar. Mina föräldrar åker till Köpenhamn över helgen idag, så jag kunde tyvärr inte lämna honom hos mamma. och Christian jobbar ju, så det blev den här lösningen. Kanske inte den bästa men jag får göra mitt bästa för att det ska funka. Tror inte att det blir några problem, han brukar sköta sig när vi är ute. Han sover också så bra i vagnen, så det är nog inget som jag ska oroa mig för. Men ni kan ju alltid hålla en extra tumme! =) Jag ville inte byta nagelsalong för jag gillar den här så bra. Och risken finns kanske efter idag att dom inte vill att jag kommer tillbaka *hihi* Usch nu får jag sluta, självklart att det kommer gå bra!

Idag kom det i allafall ett litet paket till Christian i posten. Så när jjag pratade med honom så sa jag det till honom. Fick då i uppdrag att öppna det åt honom, trodde att det var någon present till Melvin. Kan hända att någon bekant skickat det till honom när dom hört att vi fått barn. Fast älsklingen höll god min och sa inget =)
I paketet låg en Juicy plånbok i brunt, så snygg. Då förstod jag att det var en present till mig. Var tvungen att fråga honom om han inte tyckte det var lite fel för honom. Killar ska väl ha lite mindre modeller och kanske inte en från Juicy ;) Då fick jag som svar att det självklart var till mig.
Ha ha, så mysig han är när han köper sådana saker till mig. Han vet hur mycket jag älskar att ha många plånböcker så jag kan variera mig lite då och då.


Tack älskling, den var verkligen jättefin!! Älskar dig så mycket!

Vi hörs senare, ska hoppa in i duschen nu medans lillprinsen sover lite.

//Glammomamma

Kommentarer
Jennilie säger:

Haha ja tack så mycket, kul att du gillade dom! =)



trevlig helg!

2009-03-27 | 13:01:29
Bloggadress: http://pysslamedjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback