Nya tider!

Godmorgon sunshines! Vilken fin dag vi kommer att få. Ja, jag litar på metrologerna och än så länge ser det ljust ut ;-)

Mår så himla bra just nu, både i kropp och själ. Mycket som klaffar nu, nya utmaningar...jag älskar det. Jag brukar inte se fram emot hösten så här mycket som jag gör nu.
Har börjat träna, länge sen sist. Har även lagt om min kost lite. Delvis för att äta lite sundare men även för att få min mage att vara i mer balans. Var Sofie som fick mig att hoppa på detta tåg ;-) Och det känns lättare när man är två.
Vi utesluter bröd, ris, potatis, pasta och äter mycket kött och fett istället. Tror den kallas för LHCF dieten. Men visst händer det att jag äter pasta och liknande men i mycket mindre mängder än tidigare. Vi får se hur jag mår efter två veckor, har bara hållit på sen i måndags. Så det är ett tag kvar =)

En sund själ i en sund kropp!!

Nu ska jag ge Melle lite frukost och sen blir det lite lek innan vi tar oss en promenad. Blir att  gå till en lekpark en bit härifrån. Perfekt att gå en sväng för att leka och sen gå en bit hem =)


Kommentarer
Angelica säger:

HEJJA HEJJA HEJJA!!

Du är bra Lisa! Kepp up the good work!

2010-08-13 | 12:12:40
Bloggadress: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback