2010, nytt decennium!

God morgon/förmiddag på er!
Önskar er en god fortsättning!
Hoppas att ni inte har alltför ont under hårfästet och att nyårskvällen blev lyckad för er!?
Vi hade en mer än lyckad kväll hemma hos Fam Lööke. Trerättersmiddag med vin (alkoholfritt) för min del ;-) Funkade det med! Hade även köpt mig en flaska alkoholfritt bubbel att fira in det nya året med. Kunde inte spenderat min nyårskväll på ett mycket bättre sätt. Vi hade så trevligt!
Kvällen bjöd som sagt på god mat och dryck. Otroligt mycket skratt, kanske en del trötthet och en del alkohol hos vissa men ojoj så skoj vi hade! Barnen verkade också mer än nöjda. Ingen ville direkt lägga sig denna kväll men tillslut kunde ingen stå emot all sand som John Blund kastade in i deras små ögon =)
Förvånad blev jag när Melle sov igenom hela tolvslaget, inte vad jag hade räknat med! Trodde han skulle vakna av alla raketer men han sov så gott. Det gjorde även Alfons, var bara lilla Agnes som ville vara vaken och titta på raketerna =)
Igår valde vi att köpa en resesäng till Melle. Så smidigt att ha med sig när man ska bort. För han gillar inte att sova i vagnen. Alldeles för trångt för honom, eftersom han far runt så mycket i sömnen. Och lägga honom på sängen är inte så skoj nu när han rör sig. Lätt hänt att han trillar ur och det vill vi inte. Men han tycker även inte om att sova i andras sängar, lite konstigt jag vet.
Men med den nya sängen sov han så bra. Han sov sig igenom hela påklädningen av overallen och bärandet ut till bilen och sedan från bilen in i huset. Så bra investerade pengar var det!

Nu ska vi plocka lite här hemma och senare i eftermiddag blir det köttfärslimpa hemma hos Melles farmor. Trevligt och träffas alla och äta lite gott =)
Men först blir det lite städning och tillfixning. Ska försöka att lägga upp lite bilder från igår med. Blev inte så många kort men några =)
Trevlig fortsättning på det nya året!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback