Det vackraste...

Alla tycker nog att sina barn är helt fantastiska på alla vis. Och det SKA man göra, för det är dom. I MINA ögon finns det ingen unge som är lika underbar som Melvin.
I måndags när vi var på Myran, fick man göra påskkort. Självklart tyckte Cathrine att Melle skulle göra några små kycklingar =) Så vi slog oss ner och gjorde två teckningar, eller Melle gjorde det mesta själv. Jag fick måla dit ögon, ben & näbb med en penna. Men annars fick han doppa tummarna i gul färg och göra små fingeravtryck. Gud vilken känsla det är när han kan börja skapa och göra saker själv. Helt plötsligt känner man sig så otroligt stolt. Mer än i vanliga fall...
Den andra teckningen blev en våreld, tror det var det han gjorde när han målade med hela handen =) Han kladde på och var glad. Men sen fick det räcka. Att bli kladdiga om händerna är inte alltid det roligaste enligt lillkillen.


Mina ögon skulle dessa två konstverk platsa på Louvren!

Teckningen med kycklingar fick pappa av Melle när han kom hem från jobbet. Han kom gående med den i handen och lämnade den själv. När blev min lille prins helt plötsligt så stor!? Så mycket som händer i hans utveckling. vet att jag tjatar men  jag kan nog inte riktigt förstå det själv =)
Dessa teckningar kommer jag ALDRIG att göra mig av med. Dom är det vackraste i mina ögon och det är inte förän ens eget barn gjort något sådant här som man förstår hur mycket det betyder. Värmer mitt hjärta!

Nu blir det en glass och bara ta det lungt i soffan. Melvin sover och jag har styrt med massor av sysslor här hemma hela morgonen. Tog en dusch när lillkillen somnat och nu känner jag mig nästan som en ny människa =)
Ha en underbar onsdag!


Kommentarer
Faster säger:

Åhh, vilka fina bilder, vilken konstnär!! :D

2010-03-17 | 11:30:58
Bloggadress: http://minigustafsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback