I love my life ♥

Underbar dag med sol och skön tempratur. Jag njuter för fullo. Sådana här dagar går det inte bara att må dåligt!

Vi har speenderat förmiddagen med bus här hemma innan vi styrde mot Maxi för storhandling. Blev en himla massa men nu behöver inte inte handla på ett tag. Lite mjölk och yoggi kanske men annars finns nog ALLT hemma i våra skåp nu =)
Kom hem för att äta lite lunch och efter det nu så har Melle röjt järnet här hemma. Han har bara sovit 1 timme idag men visar inte aatt han skulle vara trött. Så just nu pekar det åt att vi klär på oss och går ut och gungar i solen. Vill inte ssitta inne nu på dagen och gå miste om en sådan härlig dag.


Det underbaraste som finns i livet är barn. Älskar min prins så det gör ont!

Först ska här plockas leksaker från golvet och dammsugas sen ger vi oss ut en sväng. Lapa sol och energi!
Ikväll blir det vuxenmys med Fam Svensson/Lööke på Ghingis. Barnfria, kan det bli bättre. Bara det ger ju massor av energi ;-) Viktigt att vårda den delen av livet med. Bara för man får barn måste man inte sitta hemma och umgås med dom hela tiden. Nyttigt även för dom små att vara ifrån mamma och pappa och bli lite självständiga. Men för alla er som tycker vi är hemska föräldrar så skaa vi hämta hem honom ikväll. Så lugn, bara lugn!

Ut och njut av lördagen!


Kommentarer
sofie säger:

tyckte han var lite lik alfons på kortet...?

ska bli så fab ikväll. nu ska partyfejjan på =) vi är "dåliga" föräldrar och låter busungarna sova borta. hemska är föräldrar vi som du vet ;)

2010-03-06 | 16:06:27
Camilla E Lindström, En mammas dagbok ♥ säger:

Sötnos!

2010-03-06 | 19:51:30
Bloggadress: http://emring.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback