So fresh!

Hej alla, nya som gamla läsare!

Idag känner jag mig på ett sådant underbart humör =) Pigg, glad och lycklig, kan inte bli bättre. Mycket av dessa känslor kommer från gårdagen. Inte bara att det gick så bra hos barnmorskan utan för att man har familj och vänner omkring sig som är så underbara!
Ska snart ta mig en dusch men först frukost. Passar på att äta medans Melle går lös i sitt rum. Finns massor med skoj att leka med där nu. Alla nya leksaker han har fått och böckerna från bokrean tittar han flitigt i. Kul att se =)

Nej nu kickar jag igång den här dagen som ser ganska så lugn ut. Skönt det, sådana dagar behöver man också. En liten promenad står i allafall på schemat!


Kommentarer
Anna säger:

Håller med dig till fullo! En pins kan man ha på jackan, men efter vår/sommar perioden så hamnar den lite svalare jackan i garderoben och då brukar mina pins sitta kvar på jackan och hamna i skymundan.. Därför är ju armbanden toppen, för det kan man bära vid alla tillfällen - året om! :)



Rosa bandet har ju ett liknande, fast i rosa flätat band med deras loga på, den är också fin. :) Kul att det blir mer användbara saker till oss människor som vill vara med och stötta! =)



kram!

2010-03-03 | 14:28:54
Bloggadress: http://fundersam.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback