Sleepy...

 
Varför tog jag inte tillfället i akt och sov mer innan vi fick barn?? ;-) Även om vi fick sovmorgon idag med så är jag fortfarande trött =) Lider jag av kronsik trötthet kanske...??!!
 
Just i detta nu hivar jag kaffe och mannen spelar lite tvspel. Barnen vänder sina rum uppochner. Ibland utbryter det ett skrik och någon har blivit ledsen. Lite tröst och sen börjar det hela om igen =)
Borde nog ta tag i dagen. Tror inte jag blir piggare av att sitta här ;-) Vi har för plan att sätta upp lite lampor i sovrummet. Sänglamporna ovanför sängen har väntat sen vi flyttade in på att få komma upp på väggen ;-)
Skulle även behöva köpa nya blommor till köket. Mina rosa julstjänor har nog gjort sitt nu. Precis som resten av julen. Den får nog åka ner i källaren igen.
 
Kanske skulle ge mig ut på en löptur idag. Nu är ju all äcklig is borta om man borde kunna få lite fäste. Har varit svårt att inte leka Bambi här omkring under smältningsperioden. Priset på sand måste ha skjutit i höjden för det är inget som slösats med.
 
Hoppas att er söndag börjat i samma sköna lugna tempo som vår =)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback