Tillbaka

Redan torsdag och det är dags att testa på att jobba. Ryggen känns bättre men axlarna är nu stela. Var inte helt ovanligt då jag måste sträcka på mig och då blir axlarna trötta. Men det är bara att träna, träna och åter träna =)
Kommer inte att börja förän 15.30, så idag och imorgon är det halvpass som gäller. Placerad i kassan också. Det tär nog minst på ryggen. Får se hur jag kommer må imorgon kväll...
 
Denna morgon myser jag och grabbarna här hemma. Dagis för denna vecka är över. Eftersom jag börjar så sent hinner min kära komma hem innan. Är vardagslyx på hög nivå att hinna ses lite mellan jobben =)
Jag och grabbarna ska på Melles begäran åka hem till mormor. Vi skulle hämtat henne och åkt till sjukhuset på morgonen men besöket blev inställt. Så en förmiddagsfika därhemma får det bli ändå.
 
Denna vecka har jag nog fått mig en riktig mammados. Träffat henne varje dag denna vecka. Mysigt att umgås när vi har tid. Ibland rinner tiden iväg när man jobbar så det gäller att ses när tiden finns =)
Både i tisdags och igår sågs vi och tog en fika. Blev även en lunch igår, även där vardagslyx ;-) Är inte ofta man äter lunch ute.
 
Vet ni vad, om en vecka är det semester i fyra veckor :D
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback